Şu anda birkaç Ajans uzman alımı yapıyor. Biraz araştırdım çok farklı görüşler var Ajanslarla ilgili, çok iyi diyen de var (maaş vs.), çok kötü diyen de..(iş garantisinin olmaması). Şu anda kamuda memur olarak çalışıyorum, Ajansa uzman olarak geçmek mantıklı mı? Fikirleriniz nelerdir?
Ben de başvurmayı düşünüyorum ve yeterli bilgi bulamadım.
ben de hciç bılgı bulamıyorum,tek dezavantajı ajansın kapatılması olur sanırım.
bir ajansa gidip kendileriyle görüşmeniz lazım.
Ben de bi ara başvurdum mülakata girdim kazandım ancak sonradan feragat ettim, Kurumumda kaldım yine;
Evet görüşler çok farklı;
+ uzman kadrosu, dolgun maaş, vb.
- kadro yok yani 657 diil iş kanununa tabii sözleşmeli, bazı yerlerde aşırı yoğunluk, mesai kavramı esnek, para dönen yerler buralar, vb.
Ben de bi ara başvurdum mülakata girdim kazandım ancak sonradan feragat ettim, Kurumumda kaldım yine; Evet görüşler çok farklı; + uzman kadrosu, dolgun maaş, vb. - kadro yok yani 657 diil iş kanununa tabii sözleşmeli, bazı yerlerde aşırı yoğunluk, mesai kavramı esnek, para dönen yerler buralar, vb. kaanufuk25, 4 ay önce - Alıntıya git
Kişisel durumla alakalı biraz da;
Önünüzde başka bir kariyer/iş alternatifi olup olmadığı, kişisel donanım/birikim ve kendine güven, gelecekten beklentiler, referans, çalışılması muhtemel ajans illerinin durumu, vb. elbette ki!
İş güvencesi yok. İktidar değişirse ne olursunuz bilinmez. Mülakatında İngilizce konuşma bölümü olduğunu duymuştum ama sağlam bir torpiliniz varsa sorun olmaz.
Referanssız girme şansı var mı ve mülakatları nasıl oluyor acaba? Ben de online başvuru yaptım, sınava gidip gitmeme konusunda kararsızım.
Kaç puana kadar düşer acaba alımlar, kimler başvurdu birbirimizden haberimiz olsa keşke..
geçen sene mülakat listesini 0.12 puanla kaçırdım. zafer kalkınma ajansı şeffaflık raporu yayınlamıştı, raporda 20 kişinin 11'inin mülakata katılmadığı yazıryordu.
şayet mülakata gitmeyeceği halde keyfi başvuran adilerden okuyan varsa 'ALLAH bin belanızı versin'
geçen sene mülakat listesini 0.12 puanla kaçırdım. zafer kalkınma ajansı şeffaflık raporu yayınlamıştı, raporda 20 kişinin 11'inin mülakata katılmadığı yazıryordu. şayet mülakata gitmeyeceği halde keyfi başvuran adilerden okuyan varsa 'ALLAH bin belanızı versin' ihtiyarmuhendis, 4 ay önce - Alıntıya git
Buradan bela okuyana kadar otur, çalış yüksek puan al ve mülakatlara çağrıl? Giden gider, gitmeyen gitmez. Herkesin başında bin bir türlü dert var. Size mi soracağız nereye başvuru yapacağımızı. Hadsizler
Buradan bela okuyana kadar otur, çalış yüksek puan al ve mülakatlara çağrıl? Giden gider, gitmeyen gitmez. Herkesin başında bin bir türlü dert var. Size mi soracağız nereye başvuru yapacağımızı. Hadsizler basketball, 3 ay önce - Alıntıya git
hükümetin düştüğü ilk seçimde kapanma ihtimali var. erken seçimi de düşününce yakın geleceği muamma
hadsiz sen senin gibi herkesin hakkına girebilecğine inananlardır, senin gibi boş beleş bir insan olsam emin ol oturur çalişirdim