Merhaba, bende pdr mezunuyum. Ve kontenjanda değilim. Pdr en iyi koşullara günümüzde Mebde sahip. Özlük hakları ve maaş olarak. Fakat hangi alanda çalışacağınız yine sizin istek ve ilgileriniz hayattan beklentilerinize kalmış. Annem ve babam meb de öğretmen. Size öğretmenliği içinde yetişen biri olarak anlatayım. Hiçbir zaman maddi problemlerimiz olmadı. Tatilleri aynı zamana denk geldiği için yazın ailecek kampa giderdik, bazende kışın kayağa giderdik. Tatillerin aynı zamana gelmesi büyük avantaj. Mutlu bir çocukluk geçirdim. Güzel bir hayatımız oldu. Şuan bahçeli bir evimiz var. Herkesin özendiği bir ege kasabasında yaşıyoruz. Doğu görevi bunlara sahip olduktan sonra önemsiz. Ayrıca doğu görevide hayatta bir tecrübedir. Ben şahsen yapmayı çok istiyorum güzel bir deneyim olarak ilerde hatırlayıp anacağım anılarım olsun istiyorum.
lunaaaa, 2 ay önce - Alıntıya git
öncelikle teşekkürler paylaşmış olduklarınız için.
ailenizin durumundan bahsettiğiniz kısımda açıkçası tebessüm ettim ve mutlu oldum sizin adınıza. ayrıca doğu görevini de bir tecrübe olarak görmek ve bu şekilde farklı bir bakış açısıyla karşılaşmak da düşüncelerimi PDR lehine değiştirdi.
öncelikle teşekkürler paylaşmış olduklarınız için.
ailenizin durumundan bahsettiğiniz kısımda açıkçası tebessüm ettim ve mutlu oldum sizin adınıza. ayrıca doğu görevini de bir tecrübe olarak görmek ve bu şekilde farklı bir bakış açısıyla karşılaşmak da düşüncelerimi PDR lehine değiştirdi.