bu tamamen şans işi, kimse bilemez ki. kpss tercihleri üniversite tercihi gibi değildir, yani bir şehrin standart taban puanı olmuyor.Bu sene belki de 65 ile kapatacak sizin söylediğiniz şehirler belki de 80 ile.Bu oraları tercih edecek insanlara bağlı tamamen.Ama lisans hemşire ilk atamada 7 bin alınacaksa bu 2018 e göre alımların daha da artacağını gösteriyor, mantıken puanlar heryerde daha da düşer diye öngörüde bulunabiliriz. memure2018, 3 ay önce - Alıntıya git
Doğru tabi tamamen alım sayısına bağlı ama aşağı yukarı bir tahmin yürütmek istiyor insan. Merak ediyor çünkü ister istemez. Teşekkür ederim bu arada LisansHemsire98, 3 ay önce - Alıntıya git
rica ederim, umarım istediğiniz şehirler olur memure2018, 3 ay önce - Alıntıya git
Doğu cevresi ilk alımlarda yüksek kapatır, 3. De şansın olablr, yani ilk 2 de bu iller için zor, Diyarbakır batman yüksek kapatır çünkü Urfa bir tık daha düşük, beklersen diğer alımları olur yani
Doğu cevresi ilk alımlarda yüksek kapatır, 3. De şansın olablr, yani ilk 2 de bu iller için zor, Diyarbakır batman yüksek kapatır çünkü Urfa bir tık daha düşük, beklersen diğer alımları olur yani Emirzeynp, 3 ay önce - Alıntıya git
3.de şansın olabilir demişsiniz ya son alımı kasdetmediniz değil mi çünkü bir yıl içerisinde 4 ya da 5 defa hemşirelik alımı yapılıyor diye biliyorum LisansHemsire98, 3 ay önce - Alıntıya git
Puanlar yanana kadar düşünüyoruz biz, yaklaşık 2 yılda bazısı küçük bazısı büyük 5-6 atama olabiliyor, ortalama 3. Alımda gidersn istedgn illere, yeterki alsın
Puanlar yanana kadar düşünüyoruz biz, yaklaşık 2 yılda bazısı küçük bazısı büyük 5-6 atama olabiliyor, ortalama 3. Alımda gidersn istedgn illere, yeterki alsın Emirzeynp, 3 ay önce - Alıntıya git
Benim puanimda 75 Urfa gelme ihtimali nedir sizce??kaçinci atamaya olma ihtimali olur??
Benim puanimda 75 Urfa gelme ihtimali nedir sizce??kaçinci atamaya olma ihtimali olur?? skeigny, 3 ay önce - Alıntıya git
hocam merhaba.bende lisans hemşiresiyim. 81 puan ile 3090.sıradayım. sizce balıkesir şehir hastanesi olur mu? 2018de 82 ile almış 10 kişi. yada bilen birileri yazabilir mi ben aydın istiyorum ama zor gibi