Editörler : crops35

murathan bilgiç
Aday Memur
30 Aralık 2020 19:35

arkadaşlar bilgi paylaşımı için mekatronik telegram grubu kurdum lütfen sadece mekatronik önlisans 2020/2 de tercih yapacaklar gelsin

t.me/mekatronik2020


Elek.Elektrn.Müh
Aday Memur
30 Aralık 2020 23:03

Dostum senin puan kaç? ve telegramda yazmayı aktif edersen en azından puanımızı tercihimizi söyleriz


mechatronick
Aday Memur
02 Ocak 2021 13:19

Arkadaşlar kurumda çalışan bir tekniker olarak sürekli takip edemesemde gelip buraya birkaç bir şey yazmak istedim.

1) elektronik mezunu isen ve sırf dhmi için mekatronik okumak istiyorsan hayatınla kumar oynuyorsun demektir.Nedenini ben şöyle açıklayabilirim eğer elektronik bitirip elektrik olarak tamamlarsan belediye şantiyesinde bile iş bulursun ayrıca dhmi elektirik ten de alım yapıyordu.

eğer mekatronik okursan kendini dhmi ye şartlamış olursun ve olasın bir sınav stresinde veya senden daha yüksek alanlar elbet çıkacaktır atanma ihtimalin o kadar düşüyor ki

bunu kendinize yapmayın dhmi sırf maaş için seçilmezki 1.5 yıldır eşimden ayrı bilmedğim bir şehirde yaşıyorum kimilerine göre bir kaçış kimilerine göre aldanıştır.

Tamam mekatronikten aldığını kabul ediyorum ancak bizler şanıydık sizler değilsiniz ve hayatınız kumar değil elektronik okuyup dhmi almadı diye meka okumak tam bir kumardır.

Meka yerine elektrik tercihiniz olsun sevgili arkadaşlarım dediğim gibi bir elektrik mezunu ve bir mekatronik mezunu aynı kefede değil kamuda ve alımlarda.

MAAŞ İÇİN DHMİ YAZILMAZ YAŞANMIŞ VE TECRÜBE EDİLMİŞTİR.BUNU DA BELİRTEYİM ELİMDEN GELDĞİNCE DE SİZ DEĞERLİ MEMUR VE DHMİ ADAYLARINI UYARMAYA BİLİNÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİM

EKLEME YAPMAK İSTEDİM : ARKADAŞLAR DHMİDE TAYİN İŞİNİ KİME SORARSANIZ SORUN KURUMDA ÇALIŞAN BİRİ OLARAK DİYORUM Kİ ATANACAĞINIZ YER SİZLERİ 10 15 YIL ORAYA MAHKUM EDEBİLİR BUNU BİLEREK TERCİHİNİZİ YAPIN KİMSE ÜZÜLMESİN BEN İLK 6 AY HERGECE KEDERDEN 2 PAKET SİGARA BİTİRİYORDUM.


CyberWarrior
Yasaklı
18 Ocak 2021 14:05

.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi