Merhaba hocalarım,
Kafama takılan bazı sorular var.
1.Bap projelerinden puan almıyoruz ama özgeçmişimde yer alacak 6 tane projem var. Projeler için proje kabul yazısı ve projenin kapağı yeterli olur mu kanıt için yoksa tüm metni yüklemek mi gerekir (50 sayfalık proje metni)
2.Lisans üstü tezleri sistem otomatik çekecek sanırım değil mi biz onlarla ilgili herhangi bir şey yapmıyoruz tezi sisteme yüklemek gibi.
3. Dil belgeleri de sistem çekiyor değil mi?
4. Kitap bölümlerinde Uluslararası yayınevi olduğuna dair kitapevinden yazı aldım ama bazı jüriler Türkçe diye sorun çıkarıyormuş bu nedenle ulusal olarak girdim yöksise ve öyle puanlayacağım. Ama kanıtı uluslararası bu sorun çıkarmaz değilmi?
5. Son olarak açıköğretim fakültesinde okutulan kitapta kitap bölüm yazarı oldum ve yöksise ders kitabı olarak girdim. Bunu puanlayabilir miyim?
Yanıtlayan tüm hocalarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum.
eray2020, 1 ay önce - Alıntıya git
Merhaba hocam, sorularınıza bildiğim kadarıyla yanıt vereyim.
1. BAP'ları puan almasa bile özgeçmişe koyuyoruz ve kanıtlarını da sistem eklememizi istiyor. Ben garanti olsun diye üniversitenin BAP biriminden proje adı, kodu, bütçesi, araştırmacılar vb. bilgileri bulunduran ıslak imzalı bir belge almıştım. Ayrıca tam metnini yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Özet yeterli olacaktır.
2. Lisansüstü tezlerinizi sistem otomatik çekiyor. Siz sadece sistemde kayıtlı tez bilgilerinizi kontrol ediyorsunuz.
3. Dil belgelerini de girdiğiniz döneme ve sınav ismine göre sistem otomatik çekiyor (Tabi çok eski bir döneme ait değilse, 2000li yılların başı gibi)
4. Gerçekten bazı jüriler uluslararası yayınevinde Türkçe kitap bölümü basılmasına olumsuz bakıyorlar. O nedenle böyle bir sorun doğmasın diye Türkçe yazılmış kitap bölümlerimi beyannameye hiç koymadım.
5. Ders kitaplarına puan verilmiyor.
Bol şans dilerim.
Merhaba hocam, sorularınıza bildiğim kadarıyla yanıt vereyim.
1. BAP'ları puan almasa bile özgeçmişe koyuyoruz ve kanıtlarını da sistem eklememizi istiyor. Ben garanti olsun diye üniversitenin BAP biriminden proje adı, kodu, bütçesi, araştırmacılar vb. bilgileri bulunduran ıslak imzalı bir belge almıştım. Ayrıca tam metnini yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Özet yeterli olacaktır.
2. Lisansüstü tezlerinizi sistem otomatik çekiyor. Siz sadece sistemde kayıtlı tez bilgilerinizi kontrol ediyorsunuz.
3. Dil belgelerini de girdiğiniz döneme ve sınav ismine göre sistem otomatik çekiyor (Tabi çok eski bir döneme ait değilse, 2000li yılların başı gibi)
4. Gerçekten bazı jüriler uluslararası yayınevinde Türkçe kitap bölümü basılmasına olumsuz bakıyorlar. O nedenle böyle bir sorun doğmasın diye Türkçe yazılmış kitap bölümlerimi beyannameye hiç koymadım.
5. Ders kitaplarına puan verilmiyor.
Bol şans dilerim.