Sizlere canlı ders formları dağıtılmadı mı bize dağıtıldı ve idare şöyle dedi: Artık sizin beyanınızı dikkate alacağız bu formları doldurup okula geldiğiniz gün ıslak imza ile teslim edeceksiniz bizde hesap yapıp ek ders çizelgesi oluşturacağız.
Bende şunu sordum peki hiç öğrenci gelmezse ? cevaben idare: ek ödemeniz ödenmez dediler. Bir (1) öğrenci gelirse ödenir dediler .. hadi bakalım buyur buradan yak*
xyz14, 5 ay önce - Alıntıya git
Hocam sizin okulunuzun uygulaması bu, buna itiraz edin! Bizim okulumuzda böyle bir uygulama yok. Sen ders vaktinde bilgisayarını-telefonunu açtın, ders bitimine kadar öğrencini bekledin mi ona bakılıyor. Her yerde her bölgede farklı uygulamalar şu an üzüldüm açıkçası. Ben yerinizde olsam son ek ders yazısını - bu yazıda yok öğrenci gelecek yok şu olacak diye bir şey öne sürülmüyor...- öne sürerek itiraz ederdim.
Hocam sizin okulunuzun uygulaması bu, buna itiraz edin! Bizim okulumuzda böyle bir uygulama yok. Sen ders vaktinde bilgisayarını-telefonunu açtın, ders bitimine kadar öğrencini bekledin mi ona bakılıyor. Her yerde her bölgede farklı uygulamalar şu an üzüldüm açıkçası. Ben yerinizde olsam son ek ders yazısını - bu yazıda yok öğrenci gelecek yok şu olacak diye bir şey öne sürülmüyor...- öne sürerek itiraz ederdim.