seneye ocak derken, sonraki ay mı 2022 ocak mı? lukadoncic, 2 ay önce - Alıntıya git
seneye ocak derken, sonraki ay mı 2022 ocak mı?
2022 ocak
Hocam 83 üstü puan alıp sekreter tercihi yapmıcak kaç kişi vardır sizce
Hocam 83 üstü puan alıp sekreter tercihi yapmıcak kaç kişi vardır sizce Onurrrrr., 1 ay önce - Alıntıya git
hocam onu kimse bilemez benimde puanım 82,9 hemen hemen 83 tercih vereceğim herkes verir hocam
2022 ocak Dgndgn890, 2 ay önce - Alıntıya git
2022 de de atama olacak bence hocam 2018 puanıyla 5 atama oldu
2022 de de atama olacak bence hocam 2018 puanıyla 5 atama oldu sln.08, 1 ay önce - Alıntıya git
İnşallah bakalım
Beyler 85.37 puan aldım sıralamam 993 gerçektende korkuyorum atanamıcam diye kesin atanırmıyım sizce yani % olarak kaç olur atnma ihtimalim YusufKadir1543, 2 ay önce - Alıntıya git
Beyler 85.37 puan aldım sıralamam 993 gerçektende korkuyorum atanamıcam diye kesin atanırmıyım sizce yani % olarak kaç olur atnma ihtimalim
ulan ne pısırık çıktın son iki senede 2200 kişi alınmış diyoruz ilk bindesin hala konuşuyosun. bir sus artık.
hocam onu kimse bilemez benimde puanım 82,9 hemen hemen 83 tercih vereceğim herkes verir hocam sln.08, 1 ay önce - Alıntıya git
Hocam en azından elimizde bi veri olsun diye dedim 90 üstü 300 e yakın bilinen parmedik var deniyor ki bu daha bilinen sayı tds de ve tercihen paremedik yapıcaklarını duydum bu sapmayı cok fazla etkiler
Hocam en azından elimizde bi veri olsun diye dedim 90 üstü 300 e yakın bilinen parmedik var deniyor ki bu daha bilinen sayı tds de ve tercihen paremedik yapıcaklarını duydum bu sapmayı cok fazla etkiler Onurrrrr., 1 ay önce - Alıntıya git
sıralamanız kaç hocam 85 ile istanbul ve her yeri verecek arkadaşlarım var hocam 85 altına düşmesi imkansız
sıralamanız kaç hocam 85 ile istanbul ve her yeri verecek arkadaşlarım var hocam 85 altına düşmesi imkansız sln.08, 1 ay önce - Alıntıya git
2300 deyim ben zaten haziranda mezun olacağım o zamana kadar atanma şansım yok
2300 deyim ben zaten haziranda mezun olacağım o zamana kadar atanma şansım yok Onurrrrr., 1 ay önce - Alıntıya git
hayırlısı olsun hocam bu atamada 86 ya da 85te kalacak deniliyor ikinci alımda ne olur bilinmez
hayırlısı olsun hocam bu atamada 86 ya da 85te kalacak deniliyor ikinci alımda ne olur bilinmez sln.08, 1 ay önce - Alıntıya git
Bundan sonraki 2 alımda 1400 kişi alınır mı sizce?
Bundan sonraki 2 alımda 1400 kişi alınır mı sizce? Onurrrrr., 1 ay önce - Alıntıya git
o kadar alınmaz ama sapma etkisi de var hocam onu da hesaba katmamız lazım
güncel