Uzun yıllar meslekte olan abimizin görüşlerine saygı duyarım ; zira meslekte 6 seneden fazla çalışıp öğretmen olan biri olarak kesinlikle mesleğin kıymeti içindeyken bilinmiyor maalesef bu abimiz de böyle ben öğretmenliği çok rahat süper vs zannederken polisliği mumla arar oldum gençlere benim de naçizane tavsiyem mesleğini sevip sıkı sıkıya sarılmaları ... brkklgs, 2 ay önce - Alıntıya git
Mesleğini kötüleyen, itibarsızlaştıran adamın vatana millete ne faydası olacak? Yemek yediğin kaba tüküremezsin! Bırakın gidin o zaman. Her yerde son çare diyenlere karşı polisliği övüp övüp bitiremedim, savundum. Bu meslek güzel meslek, kutsal, şerefli ve onurlu bir meslektir. Son çare değildir, olmamalıdır. İdarecilere kızıp mesleği itibarsızlaştıramazsınız. Sen burada bunu söylersen forumda ne olduğu belli olmayan adam seni veya meslektaşlarını sallar mı? Yarın karşına geçer:" Para için mi yapıyorsun? İşsizlikten mi polis oldun?" diye sorarsa zorunuza gitmesin, bu arada meslekte artniyetli adam çok İstanbul'un yoğun -gerçi birkaç ilçesi hariç hepsi yoğun- bir ilçesinde çalışıyorum. mrtckr19, 2 ay önce - Alıntıya git
ekmeğine hor bakan boğazına torba takar.... Anonim
ekmeğine hor bakan boğazına torba takar.... Anonim Hasankeyf38, 2 ay önce - Alıntıya git
Size teşkilat ile alakalı fen dersi vereyim. Bu oluşumlar Omurgasız dırlar, çatallı dilleriyle rahat bir yaşam sürerler, bu oluşumların en çok hoşlandıkları şey mabad yalamaktır. kafatasları içinde beyin yerine kıkırdak bulunur, algılamaları kesinlikle yoktur ve tehlikelidirler.
İşte cevap ... brkklgs, 2 ay önce - Alıntıya git
K9 lar vardır hani yat dersin yatar kalk dersin kalkar. işte buda onlardan biri. düşünemez, yorum yapamaz, idrak edemez. sahibini yalamayı çok sever. sahibini yaladıkça sahibi buna mamasını verir havlamayı keser
Arkadaşlar bu adamın psikolojisi bozuk. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor artık beyin gitmiş. Allah şifa versin. Brkklgs kardeşim bu adamı kaale alma sıkıntılı bu troş:)
Polis değilsin ancak bu forumda geziyorsun. belli olmayan babanı bu şekilde bulamazsın ama
Bende Uzun yıllar meslekte olan bir abiniz olarak diyorumki, SAKIN BU KONUYU AÇAN ABINIZIN yazısını dikkate almayın, polislik zordur mesakkatlidir ama güzeldir,
seninle aynı mesleği paylaştığım için utandım. Meslektaşım demekten utandım... ben yabancıyım, başım üstüne, ama lütfen ailene saygılı ol genç kardeşikm...
Polislik bana 30 yaşından sonra öğretmenlik için kpss çalıştıran bir meslek hocam Allah aşkına öğretmenliğin neyini beğenmediniz çok merak ediyorum ? Nicomedia4135, 2 ay önce - Alıntıya git
Devrem özelden yazdım, bakarmısın