Evet bu alımda önündekiler azalmıyo maalesef BilinmeyenKullanıcı, 2 ay önce - Alıntıya git
Evet bu alımda önündekiler azalmıyo maalesef
Madem merkeziden gideceksin ne diye yer kapliyorsun?
Aciktan alim 88_92 arasinin hakki
92 ustu elbet gidecek merkeziden
Madem merkeziden gideceksin ne diye yer kapliyorsun? Aciktan alim 88_92 arasinin hakki 92 ustu elbet gidecek merkeziden kasapbey, 2 ay önce - Alıntıya git
Tamamen haklısın.Yapacak bi şey yok.EPDKyı gör sen bi de.Mülakat listesindeki herkes merkeziyle atanacak :D
Sen başvurmuş muydun
Sen başvurmuş muydun sfrnlii, 2 ay önce - Alıntıya git
Ben açıktan alımlara başvurmuyorum sadece takip ediyorum önden kaç kişi gidecek diye
Puanlar nasil 88'e kadar düşmüş arkadaşlar özel bir şartı falan mı vardı? z1twaquar, 2 ay önce - Alıntıya git
YDS 80 şartı var
Ben açıktan alımlara başvurmuyorum sadece takip ediyorum önden kaç kişi gidecek diye BilinmeyenKullanıcı, 2 ay önce - Alıntıya git
inatla gitmiyorlar ben açıktan gideyim diyorum ona da izin vermiyorlar.
Ne kadar ortam çocuğu dolu ülke
mülakat sabahı sinek kaydı tıraşınızı olun.
takım elbise ve kıyafetinize uygun ayakkabı giyin.
adaylar arasında mühendis sınıfı yedek subaylık yapmış olanları, savunma sanayisi tecrübesi olanları ve general torunlarını %95 alırlar.
açılan 1-2 kadro için çağırılan adaylar arasında yukarıdaki 3 şarttan birini sağlayan 3-4 kişi varsa boşuna mülakata gitmeyin.
hayırlı olsun.
inatla gitmiyorlar ben açıktan gideyim diyorum ona da izin vermiyorlar. Ne kadar ortam çocuğu dolu ülke kasapbey, 2 ay önce - Alıntıya git
Daha dur yeni başlıyoz topu topu 4 kurum ilan açtı daha
Kpss puanına göre alsalardı mülakat olmazdı dostum. Giren herkesin şansı var, neye göre alırlar bilmiyorum, ancak torpil olacağını düşünmüyorum. Karşılarında 10 dakika konuşarak kimin daha uygun olduğunu anlayamazlar. Bence bu nedenle biraz geçmiş ve aile araştırması yaparak, biraz da mülakatta kimin daha güzel türkçe konuşabildiğine ve terbiyeli olduğuna bakarak alırlar diye düşünüyorum. Girecek arkadaşlara başarılar :) clubbedtodeath, 2 ay önce - Alıntıya git
Kpss puanına göre alsalardı mülakat olmazdı dostum. Giren herkesin şansı var, neye göre alırlar bilmiyorum, ancak torpil olacağını düşünmüyorum. Karşılarında 10 dakika konuşarak kimin daha uygun olduğunu anlayamazlar. Bence bu nedenle biraz geçmiş ve aile araştırması yaparak, biraz da mülakatta kimin daha güzel türkçe konuşabildiğine ve terbiyeli olduğuna bakarak alırlar diye düşünüyorum. Girecek arkadaşlara başarılar :)
hikaye bu anlattıkların daha yeni banka mülakatından elendik sınav puanım iyidi güzel türkçe desen o da var,aile geçmişi de temiz sonuç olumsuz
hikaye bu anlattıkların daha yeni banka mülakatından elendik sınav puanım iyidi güzel türkçe desen o da var,aile geçmişi de temiz sonuç olumsuz slm08, 2 ay önce - Alıntıya git
Geçmiş olsun Allah kimseyi bunların mülakatına düşürmesin
mülakat sabahı sinek kaydı tıraşınızı olun. takım elbise ve kıyafetinize uygun ayakkabı giyin. adaylar arasında mühendis sınıfı yedek subaylık yapmış olanları, savunma sanayisi tecrübesi olanları ve general torunlarını %95 alırlar. açılan 1-2 kadro için çağırılan adaylar arasında yukarıdaki 3 şarttan birini sağlayan 3-4 kişi varsa boşuna mülakata gitmeyin. hayırlı olsun. turkishmonk, 2 ay önce - Alıntıya git
Yedek subaylık yapmadım,savunma sanayisi tecrübem yok,general torunu değilim,takım elbise giymicem,mülakat sabahı sinek kaydı traş da olmicam ama yine de gidicem. Boş yapma Bafetimbi442, 2 ay önce - Alıntıya git
Acılara yürüyor korkmuyosun :D
Acılara yürüyor korkmuyosun :D BilinmeyenKullanıcı, 2 ay önce - Alıntıya git
mülakata girecek bayanlar olarak bizler ölelim o zaman. umarım asker çocuğu olmak gibi kişinin kendisinden bağımsız kriterlere göre değerlendirme yapmazlar.
mülakata girecek bayanlar olarak bizler ölelim o zaman. umarım asker çocuğu olmak gibi kişinin kendisinden bağımsız kriterlere göre değerlendirme yapmazlar. Metxyz, 2 ay önce - Alıntıya git
Mülakat varsa birileri bi şekilde elencek :D
Bence böyle bir mülakata girmeye hak kazanmışken eğer takım elbisen varsa veya takım elbise almak için maddi durumun müsaitse giymeden gitmen büyük hata olur. Kimse seni takım elbise giymedin diye yargılamaz, istersen eşofmanla git ancak imkanın varken en iyi şekilde gitmezsen bence kendine karşı sorumsuzluk yapmış olursun. Neden birçok insanın girmek için çabaladığı bir yer için büyük bir şans kazanmışken kendine kötülük yapasın ki?
Bence böyle bir mülakata girmeye hak kazanmışken eğer takım elbisen varsa veya takım elbise almak için maddi durumun müsaitse giymeden gitmen büyük hata olur. Kimse seni takım elbise giymedin diye yargılamaz, istersen eşofmanla git ancak imkanın varken en iyi şekilde gitmezsen bence kendine karşı sorumsuzluk yapmış olursun. Neden birçok insanın girmek için çabaladığı bir yer için büyük bir şans kazanmışken kendine kötülük yapasın ki? clubbedtodeath, 2 ay önce - Alıntıya git