2021 YILI İÇERİSİNDE KAÇ BİN ÖĞRETMEN ATAMASI OLUR?
Ülke ekonomisi adım adım iflasa gidiyor.Birkaç sene sonra ortalama bir öğretmenin alım gücü şu anki asgari ücretlinin alım gücüne eşit olacak.Bu şartlar altında 100 bin atama olsa bile kimseye faydası olmaz! Hatta o kadar kötü durumlara düşeceğiz ki hükümetin öğretmen maaşlarını ödeyemediği günler olacak.Erdogan "acı reçete" derken bu tarz zorlukları kastediyor.Adam şimdiden geleceği görüyor helal olsun kendisine ve halkı şimdiden fedakarlığa davet ediyor! Büyüksün Reis, öl de ölelim, açlıktan geberin de geberelim! Berat Albayrak istifa ederken boşuna "Allah sonumuzu hayretsin" diye konuşmadı.Albayrak gidişatı önceden sezdi ve kısa yoldan paçasını kurtardı!
Ülke ekonomisi adım adım iflasa gidiyor.Birkaç sene sonra ortalama bir öğretmenin alım gücü şu anki asgari ücretlinin alım gücüne eşit olacak.Bu şartlar altında 100 bin atama olsa bile kimseye faydası olmaz!
Hatta o kadar kötü durumlara düşeceğiz ki hükümetin öğretmen maaşlarını ödeyemediği günler olacak.Erdogan "acı reçete" derken bu tarz zorlukları kastediyor.Adam şimdiden geleceği görüyor helal olsun kendisine ve halkı şimdiden fedakarlığa davet ediyor! Büyüksün Reis, öl de ölelim, açlıktan geberin de geberelim!
Berat Albayrak istifa ederken boşuna "Allah sonumuzu hayretsin" diye konuşmadı.Albayrak gidişatı önceden sezdi ve kısa yoldan paçasını kurtardı!
"Abdal'a malum olur" Aptala değil. Gelecek hakkında kehanetlerde bulunup durma yeter.
Şu an açıklanacak takvim seneye 2. Donemi kapsayacagi ve 30 bin civari emekli sayisindan bahsedildiği icin 20+30 yada 25+25 olabilir