Kpss 71.8 YDS 68.75 Bilgisayar Mühendisliği Kasparov2851, 3 ay önce - Alıntıya git
Kpss 71.8 YDS 68.75 Bilgisayar Mühendisliği
1. Hava Mühendis
2.Kara Mühendis
3.Hava savunma
4.Hava ikmal
5.Hava personel
6.Kara piyade
Bir de geçen sene taban puanlarında bilgisayar mühendisliğinin taban puanı diğer mühendisliklere göre çok düşük puanla alım yapıyormuş (65) ile sebebi nedir?
Kara piyade kontenjan kaç kişi olur ve kaç kişi sınavlara çağrılır tahmininiz var mı önceki yıllarla ilgili Bi bilgi falan?
Ayrıca mühendisliklerde yds isteniyor fakat sistemde tercih yapabiliyorum, yds puanım yok ? Muratkk.09, 3 ay önce - Alıntıya git
Ayrıca mühendisliklerde yds isteniyor fakat sistemde tercih yapabiliyorum, yds puanım yok ?
Diğer arkadaşları da aydınlatmayı çalıştım dostum kılavuzda istenen belgeler evrak kontrolde kontrol edilecek nasıl dersen seçim aşamasına getirilicek belgeler kısmında KILAVUZDA SAYFA 17 VE 18 DE YAZIYOR oradaki 11.BELGE YABANCI DİL PUANI BELGESİ evrak kontrolde yani fyt öncesinde 17 ve 18.sayfada yazan belgeleri tek tek kontrol edicekler zaten kendinde kılavuzu tam okursan görücen şuan başvuru sisteminde başvurulabilmesi bence sistemsel sorun zaten yanında götürülmesi gereken belgelerden 11.belgen yoksa orda eksik evraktan fyt ye sokmadan geri yollucaklar bidaha bi oku yazdığım sayfaları başvursan da ordan geri çevrilcen tabi deniz ve hava mühendis yada öğretmenlikler için bu dediğim tekrardan başarılar .
Lisans diploma notunun bu aşamada bi etkisi var mı arkadaşlar ?
O zaman Hava Ulaştırmaya başvursam sıkıntı olmaz değil mi yds puanından dolayı Muratkk.09, 3 ay önce - Alıntıya git
Yok sorun olmaz o zaman
Yok sorun olmaz o zaman Mühendiss111, 3 ay önce - Alıntıya git
P3 70 işletme tezli yüksek lisans +
bankada çalışıyorum 8 yıldır
Hava maliye ve personel yazdım
kpss puanım : 83
Kpss: 82 Bölüm : Hemşirelik
Tek başvurduğum Piyade.
kpss puanım : 83 makine müh
1) hava ulaştırma
2) hava savunma
3) kara mühendislik
yazmayı düşünüyorum . bu sınıflar geçtiğimiz senelerde kaçla kapadı. gelirmi bana?
bilgisi olan var mı
kpss puanım : 83 makine müh 1) hava ulaştırma 2) hava savunma 3) kara mühendislik yazmayı düşünüyorum . bu sınıflar geçtiğimiz senelerde kaçla kapadı. gelirmi bana? bilgisi olan var mı Break.777, 3 ay önce - Alıntıya git
mülakata rahat çağrılırsın. Gerisi sana kalıyor.
Arkadaşlar bu tercihleri nasıl yapıyoruz? Link atabilir misiniz
kpss :83 makine müh
1)hava ulaşım
2)hava savunma
3)kara mühendislik
arkadaşlar sıralamam bu şekilde . bu 3 sınıfında geçen sene kaçla kapattığını bilen var mı. ve ölü tercih ne demek tam olarak
Hava savunma 9 ay sınıf eğitiminiz var ona göre :)) middleageman, 3 ay önce - Alıntıya git
Hava savunma 9 ay sınıf eğitiminiz var ona göre :))
Kpss:86,32 makine müh.
-hvk savunma
-hvk ulaştırma
-kk makine müh.
-kk piyade
Ulaştırma ve savunma ikisine de çağırılma imkanımız yok mu acaba ?