Editörler : "eskiyara"Pangaea
29 Kasım 2020 21:10

Yüz yüze ders

Arkadaşlar merhaba. Bilindiği gibi okullar eğitime ara vermiş durumda ancak okulum buna rağmen 12.sınıfların yks ye yönelik dyk kurslarının kaldığı yerden devam edeceğini ve karşılığında ücret de ödenmeyeceğini söyledi. Şu an da Hafta da 1 gün okula gittiğimiz günlere göre ders programı yapmışlar. Bu resmi olabilir mi? Okul pandemi sürecinde çocukları okullara ası getirtebiliyor. Resmi dayanağı olabilir mi ?


anther
Şef
29 Kasım 2020 22:49

Derse girmeyin hocam. Adamlar kendini devletin üzerinde görmeye başlamışlae


Shangrilla
Aday Memur
29 Kasım 2020 23:13

Bir şikayette cortlarlar. İyi cesaret valla.


hiperbol
Şube Müdürü
30 Kasım 2020 00:16

Bu cesareti nerden buluyor bu idareciler gerçekten merak ediyorum vaka sayısı almış başını gitmiş yüz yüze veli toplantısı yapanlar var kurs açanlar var bazi okullar nasıl böyle kafasına göre davranabiliyor??


ServetiFünun
Aday Memur
30 Kasım 2020 01:26

+1 .. Hocam kesinlikle şikayet edin. Ders yapmayın. Biri farketse idareciye bir şey olmaz doğrudan size soruşturma açılabilir...
anther, 3 yıl önce

Derse girmeyin hocam. Adamlar kendini devletin üzerinde görmeye başlamışlae


usakli64tr
Kapalı
30 Kasım 2020 10:23

Bizim okul da planlıyor ama gönüllülük esaslı. Canlı derslerdeki sayıdan düşecekmiş. Zaten canlı ders verimsiz geçiyordu.

ömer42
Daire Başkanı
30 Kasım 2020 12:02

Hem yüzyüze eğitime ara verildi hem de 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var hocam. Gönüllülük esası da dahil olmak üzere öğrenciler okula getirilemez.


starworlslea
Kapalı
30 Kasım 2020 12:37

ülke genelinde bir karar alınmış okullar yüz yüze eğitime ara vermiş uzaktan yapılacak dersler denmiş. Cumhurbaşkanlığı başkanlığında yapılan ülkenin yönetiminden sorumlu bakanların katıldığı toplantı sonucu alınmış bu karar..

SEBEP: pandemi binlerce insanın ölümüne yol açan covid ...

Daha dün . yaşındaki bebeğin öldüğü söylendi bundan dolayı. iki gün önce yirmi yaş altı iki gencin ergenin vefat ettiği haberleri çıktı....

bu corona yüz kişiye bulaştığında doksan kişiye zarar vermiyorsa on kişi sıkıntılı geçiriyor bunlardan ikiside ölüyor...

Bu akşam bakanlar kurulu toplanıp

bunun genel nufusa vuurduğunuzda sayı bayağı büyük oluyor. hastanelerde yer kalmamış halka bilgi eksik ve sansürlü rulu verilm esine rağmen aklı olan her şeyi görüyor.

buna rağmen on ikinci sınıfların yüz yüze ders verenlere buna katılan öğretmenlere ne denir?

siz memursunuz hiç bir şeye aldırmıyorsanız kanunlara yönetmeliklere uymak zorundasınız....

amir öyle demiş...

diyemez...

darbe yapılldığında komutanım öyle dedi diyen erlerin savunması geçersiz oldu hepsi yargılandı ceza aldı. şu anda hapisteler .

o salak müdürlerinize söyleyin bu suç

eğer siz gönüllülük esasına göre giriyorsanız herhangi bir şey olduğunda hele birde aile şikayetçi olursa ömür boyu kurtulamazsınız bundan o müdürünüzde sizi anında satar..


dundarbeyguneribey
Daire Başkanı
30 Kasım 2020 18:42

bu ne saçmalık yav. san fransisco il meme mi bağlı o okul. okullar kapalı kimse öğrenciyi de öğretmeni de okula getiremez, ders yapamaz. bu milleti anlamıyorum sanki madalya takacaklar ya da babasının çiftliği de zarar ederim diye düşünüyor. kesinlikle gitmeyin velilere de çocuklarını göndermemsini yasal olmadığını söyleyin.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi