Editörler : Lanet

mehmt özlp
Aday Memur
12 Temmuz 2024 23:34

merhaba muhasebeci olarak atandınız mı eğer atandıysanız izlenim ve yorumunuz nedir acaba

Aykut773, 4 yıl önce
TMO / Muhasebeci hakkında bilgi verin öneriyormusunuz bizzat kurumda çalışan muhasebeci arkadaş varsa bilgilendirsin lütfen

mehmt özlp
Aday Memur
12 Temmuz 2024 23:37

merhaba bende muhasebe yazmayı düşünüyorum.şu an sözleşmeli memurum lakin yaptıgım işten ve verdikeri imkanlardan memnun değilim ondan dolayı tmo muhasebe tercih etmeyi düşünüyorum. bu işin ili ya da ilçe yogunlugu nedir tercih ederken hangi il ve ilçelere dikkat edilmeli ya da muhasebecilerin iş yogunluğu ve imkanları nedir bilgi alabilirsem memnun olurum.saygılar

inflexiblee, 4 yıl önce

muhasebeciler şubede yogundur ama yalnızca kendı işlerini yaparlar,ajanslarda yogunluk olmadıgı ıcın muhasebecilik dısında personel ticaret vs. gereken işlerede bakıyorlar(bizim ajansta oyle) ben tmo da claısıyorum sube de çok memnunum, tmo oncelikle çalıştıgın servis onemli,sonra ajanstamı subedemı calıstıgın,sonra unvan. zorluk iş yogunlugu vs. hepsi bu sıralamalayla belli oluyor ama bence en onemlisi çalıştıgın insanlar,eğer iyilerse hangi serviste olursan severek calısıyosun benim tecrübem bu oldu. alım donemlerinde mesaili çalısabilirsin,alım veya satıs donemi yıllık izin kullanamazsın. yılda 1 kere geçiçi göreve gonderilebilirsin(bizim muhsabeciler seve seve gidiyor kendılerini yazdırıyorlar gitmek için herşeyini tmo karşılıyor harcırahlarınıda alıyorlar ayrıca) vsvs..

mehmt özlp
Aday Memur
12 Temmuz 2024 23:41

merhaba, başka bir bölüme geçtiniz mi ve tmo hakkındaki bu kaçma düşüncelerinizin sebepleri nedir? bende tercih etmeyi düşünğyorum dışarıdan millet öve öve biteremiyor. tabı cogu maaşa bakıyor işleyişi bilmiyor lakin ben maaş derdinde değilim iş ve işleyiş önemli benim için muhasebeye başvurmayı düşünüyorum

Aristoteles21, 4 yıl önce
Emin misin tmodan kurtulmak için 84.7 aldım ve arama olduğu zaman ilk fırsatta gidecem ki birçok arkadaşta öyle düşünüyor

KpsskpsskpssE
Aday Memur
22 Temmuz 2024 23:47

hocam tercih yaptınız mı hangi illere yaptınız
mehmt özlp, 10 ay önce

merhaba, başka bir bölüme geçtiniz mi ve tmo hakkındaki bu kaçma düşüncelerinizin sebepleri nedir? bende tercih etmeyi düşünğyorum dışarıdan millet öve öve biteremiyor. tabı cogu maaşa bakıyor işleyişi bilmiyor lakin ben maaş derdinde değilim iş ve işleyiş önemli benim için muhasebeye başvurmayı düşünüyorum

Toplam 44 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi