Editörler : Pangaea
30 Nisan 2025 15:45

Analitik düşüncelerinizle bizi aydınlatsaydınız ya hocam neden mahrum bıraktınız?

emregkmen, 3 hafta önce
Bu öğretmenler ne sorulan soruyu anlamış nede düzgün cevap verebilmiş, bırakın siz iş güvenliği uzmanlığını falan, İSG analitik düşünme falan gerektirir, sizin değişinizle okul gezmek uzmanlık değildir

haticek15
Aday Memur
07 Mayıs 2025 13:56

bende meb de memur kadrosundayım okullarda isg denetimi yapmak için görevlendiriliyorum.bu şekilde görevlendirilen varsa görüşmek isterim

07 Mayıs 2025 14:32

Ben de aynı şekilde görev almayı düşünüyorum. Okullarda neler yaptığınızın detayını anlatabilir misiniz?

haticek15, 2 hafta önce

bende meb de memur kadrosundayım okullarda isg denetimi yapmak için görevlendiriliyorum.bu şekilde görevlendirilen varsa görüşmek isterim

haticek15
Aday Memur
07 Mayıs 2025 14:44

malesef onaylar yeni alındı başilamadım başlayan varsa bende fikir istiyorum

BuAşkFazlaSana, 2 hafta önce

Ben de aynı şekilde görev almayı düşünüyorum. Okullarda neler yaptığınızın detayını anlatabilir misiniz?

seroax
Aday Memur
08 Mayıs 2025 11:14

Merhaba Değerli arkadaşlar Ben İlçe MEM bünyesinde Sözleşmeli Büro Personeliyim aslen de inşaat mühendisiyim İsg c belgesine de sahibim aynı zamanda.

Bazı kişiler sözleşmeli personelin görev alamayacağını söylerken bazıları alabileceğini söylüyor kurumumuz bünyesinde şuan bir İş güvenliği uzmanı bulunmuyor bilen varsa beni aydınlatabilirse çok sevinirim.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi