Editörler : E.Kayı Han
14 Aralık 2020 14:01   

Chp'deki taciz skandalları
14 Aralık 2020 15:13

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir. Göster
14 Aralık 2020 16:12

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
15 Aralık 2020 02:06

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
16 Aralık 2020 14:31

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
17 Aralık 2020 13:16

Fıratsakarya1
Yasaklı
18 Aralık 2020 12:42

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
22 Aralık 2020 02:56

huzur-I4
Müsteşar Yardımcısı
23 Aralık 2020 21:03

Fıratsakarya1
Yasaklı
28 Aralık 2020 12:40

EqEhAn
Genel Müdür
18 Ocak 2021 15:38

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı

https://m.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-kilicdarogluna-56-gundur-sessiz

...

"KILIÇDAROĞLU 56 GÜNDÜR SESSİZ"

"CHP'nin başındaki zat 56 gündür sessiz. Niye konuşmuyor? Neden bunlarla ilgili işlem yapmıyor?"

18 Ocak 2021 15:40

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı

Korona illeti bile durduramıyor CHP'lileri.

Millet evde mesafeye uyuyor neredeyse.

CHP'liler devam, eskisi gibi.

fazilet-83, 2 yıl önce - Alıntıya git

";))))))))

Millet evinde birbirine yaklaşmıyor.

CHP'nin örgütleri bizim evlerden daha şey.

22 Ocak 2021 17:20

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
22 Ocak 2021 19:47

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı

Bunlar tuttuğunu duduklemis .

Yetmemiş birbirini duduklemis.

Ama reziller sus pus

Bir vakıfta olan ve herkesin kınadığı ..şiddetle reddettigi olayı bahane ederek ak partiye hatta tüm müslümanlara saldıran kesim

K3ndi partililerinin grup seks rezaletine bile ses etmiyor

Iki yüzlü mahluklar

Fıratsakarya1, 2 yıl önce - Alıntıya git

Eksileyerek namussuzluklarını yazanların yazdıklarını göstermemeye çalışıyorlar.

22 Ocak 2021 21:50

Sakaaryagediz
Aday Memur

Eksileyerek namussuzluklarını yazanların yazdıklarını göstermemeye çalışıyorlar.

Namussuz namussuzlugunu yapacak

Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz

Chp belediyelerindeki igrencliklere ..parti içindeki seks skandallarına sessiz kalabilir .

Biz bunları her yerde dile getirmeye devam edeceğiz

26 Ocak 2021 07:41

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
27 Ocak 2021 13:53

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı

https://m.haber7.com/guncel/haber/3061507-chpli-ilce-baskaninin-tecavuz-ettigi-kadindan-inanilmaz-aciklamalar

...

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız'ın kendisine tecavüz ettiğini, hamile kaldığını ve çocuğunu düşürdüğünü iddia eden parti üyesi 39 yaşındaki Nuran Y., Sabah'a yaptığı açıklamada, CHP'nin bir üye kadın olarak kendisine sahip çıkmadığını söyledi. Tecavüz mağduru kadın, "Ailem, Kılıçdaroğlu'na uğradığım saldırıyıı tümüyle anlatan bir dosya götürdü. Bir cevap alamadık. Partinin il yönetimine defalarca dilekçe verdim. Oradan da sonuç alamadım. Yıllardır üyesi olduğum partim bana sahip çıkamadı" dedi.

REZİL OLMAYAYIM DİYE DİNİ NİKAHLA EVLENDİM

Türkiye'yi sarsan olayın mağduru Nurcan Y., "Tecavüze uğradıktan sonra adım çıkmasın, rezil olmayayım diye dini nikahla evlendim. O dönemde ailem K.Y. ile olmama çok karşı çıkmıştı. Ama ben dinlemedim. 3-4 yıl boyunca hep oyalandım. Eşinden ayrılmasını istedim onu da kabul etmedi." dedi.

OLUR OLMAZ DÖVERDİ

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız tarafından sık sık darp edildiğini ileri süren Nurcan Y., "Yanıma geldiğinde beni olur olmaz döverdi. Bir keresinde boynumu sıkarak boğmaya çalıştı. Yumruk atıp, kollarımı burkardı. Sonrasında vücudumda morluklar oluşmaya başladı." diye konuştu.

CHP YÖNETİMİ ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ

Parti yönetiminin kendisine sahip çıkılmadığını dile getiren mağdur kadın, şöyle devam etti: "Ailem Ankara'ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaşadıklarımı anlatan bir dosya götürdü. Bir yanıt alamadık. İl yönetimine defalarca dilekçe gönderdim. Oradan da sonuç alamadım. 15 yıldır üyesi olduğum partim bana sahip çıkmadı. 'Alan memnun veren memnun' diyerek yaşananların üstünü örttüler."

GELECEĞİMİ ÇALDILAR

Çok zor zamanlar geçirdiğinden bahseden genç kadın son dakika açıklamalarında "Beni rezil ettiler, geleceğimi çaldılar. Benim onurum, gururum, şerefimi ayaklar altına aldık. Utanıyorum tüm bu yaşananlardan" diyerek isyan etti.

Mağdur kadın, 'zorla cinsel tecavüz, çocuk düşürtme', 'ölümle tehdit' ve 'evlilik vaadiyle parasal çıkar sağlama' suçlamasıyla Kenan Yıldız hakkında dava açmıştı. Hakkındaki iddiaları sorduğumuz CHP Aksu İlçe Başkanı Yıldız, "Ülke zor zamanlardan geçiyor. Böyle bir zamanda bu tür haberlerle anılmak istemiyorum" demişti.

28 Ocak 2021 08:57

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı

https://m.ensonhaber.com/gundem/chp-antalyada-yasanan-tecavuz-olayinin-detaylari

...

Tanık olarak dinlenen Nurcan Y.'nin ablası Şerife T. de, emniyet güçlerine verdiği ifadesinde şunları kaydetti:

"Aksu halkından 'Kenan Yıldız ile Nurcan'ın ilişkisi var' şeklinde sözler duyunca Kenan Yıldız'ı uyardım.

Kenan da bana

"Nurcan benim bacım" dedi ve öyle şeyler olmayacağını söyledi. Ben de onun bu sözlerine inandım. Bize 'seçim çalışması yapıyoruz' dedi, ben il ve ilçe belediyelerini telefondan aradım ve bana herhangi bir seçim çalışması olmadığını belirttiler.

....

28 Ocak 2021 15:24

Sakaaryagediz
Aday Memur

https://m.ensonhaber.com/gundem/chp-antalyada-yasanan-tecavuz-olayinin-detaylari

...

Tanık olarak dinlenen Nurcan Y.'nin ablası Şerife T. de, emniyet güçlerine verdiği ifadesinde şunları kaydetti:

"Aksu halkından 'Kenan Yıldız ile Nurcan'ın ilişkisi var' şeklinde sözler duyunca Kenan Yıldız'ı uyardım.

Kenan da bana

"Nurcan benim bacım" dedi ve öyle şeyler olmayacağını söyledi. Ben de onun bu sözlerine inandım. Bize 'seçim çalışması yapıyoruz' dedi, ben il ve ilçe belediyelerini telefondan aradım ve bana herhangi bir seçim çalışması olmadığını belirttiler.

....

:)()))

Kadınla seçim çalışması mı yapıyormuş

29 Ocak 2021 00:57

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı

:)()))

Kadınla seçim çalışması mı yapıyormuş

Sakaaryagediz, 2 yıl önce - Alıntıya git

Bu durumda "bacım" edebiyatı iğrenç.

İnsanlık dışı.

31 Ocak 2021 23:08

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı

Kemal'in işbaşına getirildiği kaset operasyonu aslında Chp'de bayan terfilerinin kıstasları hakkında fikir sahibi olmamıza yardımcı oluyor zannedersem.

Toplam 40 mesaj