Editörler : supporters.
«232425262728293031323334»

TamerBoran
Aday Memur
02 Aralık 2022 11:38

Sınav klasik şekilde olacak. Kurumla görüştüm.

TamerBoran, 2 yıl önce

Sınav klasik mi test mi arkadaşlar?

02 Aralık 2022 14:09

Peki hesap makinesi götürülecek mi?

TamerBoran, 2 yıl önce

Sınav klasik şekilde olacak. Kurumla görüştüm.

TamerBoran
Aday Memur
03 Aralık 2022 10:52

Onu sormadım açıkçası ama sınav giriş belgeleri çıktığı zaman orada yazar. Götürüldüğünü sanmıyorum.

inş müh hatice, 2 yıl önce

Peki hesap makinesi götürülecek mi?

mavi.paranoya
Aday Memur
03 Aralık 2022 20:18

Denetmen yardımcılığı sınavında fonksyonsuz küçük hesap makinelerine izin verdiler.

TamerBoran, 2 yıl önce

Onu sormadım açıkçası ama sınav giriş belgeleri çıktığı zaman orada yazar. Götürüldüğünü sanmıyorum.

Erdal Baggal
Memur
05 Aralık 2022 12:42

mevzuata aykırı bir durum yok. yazılı sınavında gereken puan alınamamış. çan olup olmayacağı bakanlığın insiyatifinde. itiraz edilse de bir şey çıkmaz.

mavi.paranoya, 2 yıl önce

Denetmen yardımcılığı sınavına giren arkadaşlar! Kimya ve biyolojiden 132 kişi sınava girmiş ve hiç kimse başarılı olamamış. Kimya mühendisliğinden 125 kişide 2, ziraat mühendisliğinden 464 kişi içinde 4 kişi yazılı sınavı kazanmış. Bu sınavda bir gariplik olduğu içeriğinin çok zor olduğu aşikar. Zaten kadro sayıları o kdar az bir de açılan kadroya kimsenin girememesi tamamen adaletsizlik.

Sınavı yapan üniversite soruları çok zor hazırlamış, bakanlığın buna göre durum değerlendirmesi yapıp sınav sonuçlarını tekrar değerlendirmesi gerekli. Sıralamaya girenlerin sözlü mülakata girmesi gerekliydi..

1 kişinin itirazı ile bir şey olmaz. Hakkını arayan herkesi Bakanlığa ve üniversiteye itiraza davet ediyorum

Erdal Baggal
Memur
05 Aralık 2022 12:44

zamanında çan yapıldığı da oldu yapılmadığı da. son zamanlarda çok alım oldu. kadrolar dolu gibi. o yüzden çan uygulanacağını sanmıyorum. ha yazılıyı geçip mülakatta elenmekte büyük başarı olur artık.

mavi.paranoya, 2 yıl önce

Kendi değerlendirme sistemini değiştirir yine 70 puanı buldurur adaylara. Sınava girip hakkının yendiğini düşünen arkadaşların umutsuzluğa kapılmayıp itirazlarını yapması lazım.

Bu kadro böyle bir sınavdan dolayı yanmamalı

05 Aralık 2022 12:54

asıl curcuna mülakat sürecinde başlayacak. az önce baktım. bir grup 8 inde. bir grup 9 unda. bir grup 12 sinde giriyor. giren arkadaşlardan bakalım kaçı mülakat tecrübelerini buradan paylaşacak?

kaanufuk25, 2 yıl önce

https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/ticaret-uzman-yardimciligi-yazili-sinavina-katilmaya-hak-kazanan-adaylara-iliskin-duyuru

ULS - 55 Kişi - 20 katı (1100 Kişi) yazılı sınav

226 Aday - Max. 97,73 - Min. 70,36

Seçimlik 4 farklı puan türü ancak 70 YDS şartı da olunca, aday sayısının 1/4'i bile dolmamış, büyük şans/fırsat!

05 Aralık 2022 12:56

başlık trollenmiş de miş miş miş. gör bakalım bu başlık bunu hakediyor mu haketmiyor mu? bence hakediyor. ayın 8 inde 9 unda girenler mülakat tecrübelerini paylaşacaklar mı bakalım. trolleyenlerin en çok bilgi paylaşanlar olduğunu göz ardı ediyorsun.

başka bir üye, 2 yıl önce

inanılmaz gerçekten. başlık yüzde 80 trollenmiş, yüzde 10 sonuçlar açıklandı yazılarıyla geçmiş, yüzde on da bilgi verilmiş ama yetersiz tabi. şöyle adamakıllı baştan sonra süreci paylaşan bir tane insan evladı yok. uzman yardımcılığının ya da denetmen yardımcılığının artısını, eksisini anlatan tek bir kişi yok. başvurursak biz de karambole gireceğiz anlaşılan. mühendislik için başvuran arkadaşlar ilanda belirtilen konuların hepsinden çok kapsamlı soru gelecekmiş gibi çalışalım. olursa olur olmazsa da olmaz.

05 Aralık 2022 19:46

Genel ekonomide neler sorulur nerelere baksam yeterli olur hiç bilgim yok

kemal uçar
Aday Memur
07 Aralık 2022 14:18

ASBUSEMİ TELEFONLA ARIYORUM AMA ULAŞAMIYORUM. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA SINAVA GİRECEĞİM. BİZLER EĞİTİMİMİZ BOYUNCA SINAVLARDA UYGUN GÖRÜLEN CASIO FX-82HESAP MAKİNESİ KULLANDIK.YAYINLANAN HESAP MAKİNELERİ İLE ALANIMIZLA İLGİLİ SORULABİLECEK SORULARI ÇÖZMEMİZ ÇOK ZOR. KURUMA MAİL ATTIM SİZLERDE BU KONUDA MAİL ATAR MISINIZ

Furkan12999
Aday Memur
09 Aralık 2022 16:51

Ne kadar mandalina, patates, elma ihrac ettik

Ne kadar sanayi ürünü, teknolojik ürün ithal ettik

2002 yılından itibaren yıl yıl ezberle yeterli olur

Ayrıca sadece Çokomel ve jelibon üreten bir ülkede dönüşüm eğrisini

Bu eğriden yola çıkarak dış ticaret haddini sorabilirler

Heyecan yapmaya gerek yok

12 Aralık 2022 09:50

şu mesajı okuyun ve 3 mesaj önce yaptığım tespiti okuyun. umarım anlaşılmışımdır. iyi günler.

Furkan12999, 2 yıl önce

Ne kadar mandalina, patates, elma ihrac ettik

Ne kadar sanayi ürünü, teknolojik ürün ithal ettik

2002 yılından itibaren yıl yıl ezberle yeterli olur

Ayrıca sadece Çokomel ve jelibon üreten bir ülkede dönüşüm eğrisini

Bu eğriden yola çıkarak dış ticaret haddini sorabilirler

Heyecan yapmaya gerek yok

Furkan12999
Aday Memur
12 Aralık 2022 19:57

Forumdan oradan buradan şundan bundan yardım, bilgi dilenen ezikler

Sizden bir halt olmaz.

13 Aralık 2022 14:29

sınavda eline alırsın inş...

Furkan12999, 2 yıl önce

Forumdan oradan buradan şundan bundan yardım, bilgi dilenen ezikler

Sizden bir halt olmaz.

Gerçekler12345
Aday Memur
13 Aralık 2022 15:28

Arkadaşlar dün sabahtan akşama kadar bakanlıktaydım mülakat için burda sizi kışkırtan yok meslekte mobingle tehdit eden, yok mulakatta şu bu olur diyenlere inanmayın tüm personel aşırı ilgili ve yardimsever keza adaylarda öyle.. aksi yorum yapan arkadaşlar ya bakanlik sınavını kazanamamış yada kazanıp tamamen adayı meslekten soğutmaya yönelik hareket eden seref yoksunlarıdır..

Rambo23
Aday Memur
13 Aralık 2022 21:10

boş kalan kontenjanlar için birşey düşünülüyormuymuş var mı bir bilgi ?

Gerçekler12345, 2 yıl önce

Arkadaşlar dün sabahtan akşama kadar bakanlıktaydım mülakat için burda sizi kışkırtan yok meslekte mobingle tehdit eden, yok mulakatta şu bu olur diyenlere inanmayın tüm personel aşırı ilgili ve yardimsever keza adaylarda öyle.. aksi yorum yapan arkadaşlar ya bakanlik sınavını kazanamamış yada kazanıp tamamen adayı meslekten soğutmaya yönelik hareket eden seref yoksunlarıdır..

Sesli güldüm
Aday Memur
13 Aralık 2022 21:58

Uzman yardimcisinin maaşı hakkında bir bilgisi olan var mı? Ona göre tercih yapacağım, yardimci olabilirseniz çok sevinirim

Gerçekler12345
Aday Memur
14 Aralık 2022 00:23

Boş kontenjanlar ile ilgili bir bilgim yok dostum üzgünüm.

14 Aralık 2022 14:50

memurlar.net maaş robotuna gir bak. ha bunu akıl edemiyorsan uzman yardımcılığına hiç yeltenme.

Sesli güldüm, 2 yıl önce
Uzman yardimcisinin maaşı hakkında bir bilgisi olan var mı? Ona göre tercih yapacağım, yardimci olabilirseniz çok sevinirim

Sesli güldüm
Aday Memur
14 Aralık 2022 15:18

Sen kendini buranın ağası sanıyorsun herhalde. Benim için sadece seçenek, yüksek puanla başvurdum ve sınavım mükemmel geçti. Senin gibi burda millete bes para etmez egoyla saldırmıyorum. Sen 3 kere de girip denetimci olduysan herkes herseyi olur kasma.
efendinimbensenin, 2 yıl önce

memurlar.net maaş robotuna gir bak. ha bunu akıl edemiyorsan uzman yardımcılığına hiç yeltenme.

Toplam 714 mesaj
«232425262728293031323334»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi