Editörler : supporters.
«24252627282930313233343536
30 Aralık 2022 16:50

yeniden denetmen alınıyor dostlar:

Furkan12999
Aday Memur
31 Aralık 2022 11:53

Bu ilanın sonucu pazartesi açıklanır dostlarım. Arayacaklar şimdiden hayırlı olsun.

ilan metni:

https://dosya.co/4asdswrus4na/Ticaret_Bakanlığı_2022_yılı_Ticaret_Denetmen_Yardımcısı_Alım_İlanı.pdf.html

ÇelebiOsman
Aday Memur
01 Ocak 2023 13:27

Denetmenlik bu hafta aciklanir mi ?

Furkan12999
Aday Memur
01 Ocak 2023 17:10

Kimse hangi sonucun ne zaman açıklanacağını bilemez. Bırakın personel genel müdürlüğündeki uzmanı,

Personel genel müdürü bile bilemez.

Bir kere ne zaman açıklanır sorusunu sormayın bence. Çünkü hiçbir zaman bu sorunun cevabını doğru olarak alamazsınız.

Asbü size sonuçları ne zaman göndereceğini söylemez. Gelen sonuçlar da bir takım işlemlerden sonra açıklanır. Bu da genel olarak 2 iş günü sürüyor.

Çan sistemi diye bir şey yok.

Sonuçlar direkt olarak cumhurbaşkanlığı sistemine kayıt ediliyor. Kariyer kapısında kayıtlı olan bu bilgiler üzerinde puan oynaması yapılamaz. Sadece üniversiteye sınav notlarını verirken daha esnek davranılması istenir.

Can sistemi uygulandığı 2020 yılında kariyer kapısı yani cumhurbaşkanlığı sistemi yoktu.

Bu yüzden bu soruların cevabı da yok

69da kalırsınız Sayın Bakan Muş istese bile bunu 70 yapamaz.

Herkese iyi yıllar.

ÇelebiOsman
Aday Memur
01 Ocak 2023 17:48

@Furkan12999 bir ustteki mesajinizda denetmenligin pazartesi aciklanacagini yazmistiniz ona istinaden sormustum.

Teşekkür ederim.

Furkan12999
Aday Memur
01 Ocak 2023 17:51

Onu birisi için kinaye amaçlı yazdım.

merthakkiaydin
Aday Memur
01 Ocak 2023 18:02

sınava giriş ilanında, "Giriş sınavı duyurusunda belirtilen sınav konularına ilişkin bilgi düzeyinden sözlüde soru sorulacaktır" yazıyor. Giriş sınavında sınavın %40'ını oluşturan İngilizce kompozisyon, çeviri vardı. Sözlüde İngilizce konuşma, soru sorma vs. var mı?

Furkan12999
Aday Memur
01 Ocak 2023 19:18

Bazılarına soruyorlar bazılarına sormuyorlar.

Ökkkeş
Aday Memur
03 Ocak 2023 15:15

Merhaba arkadaşlar, hem burda hemde diğer forumlarda büyük bilgi kirliliği var. Net bilgi mümkün olmayabilir ama daha önce bu pozisyona hazırlanmış ve atanmış olanlar varsa aramızda hem maaş hemde pozisyonun artı ve eksi yanlarını yazabilir mi acaba. Yönetmelikler de vs var ama teori ile pratik aynı olmuyor. Örneğin hafta sonu çalışma var mı, giyim saç sakal serbestisi var mı yoksa takım elbise vb şartmı gibi

summer blues
Memur
03 Ocak 2023 15:40

Buna farklı bir kurumda çalışan bir personel olarak şöyle cevap verebilirim. Kurumların, hatta genel müdürlüklerin yönetmeliklerini geçtim, kendi içlerinde bir örgüt kültürü vardır. Misal, bir kurumda kılık kıyafet yönetmeliğine harfiyen uyulurken, diğer bir kurumda bu esnek tutuluyor olabilir.

Mesela, diğer memurların uyguladığı yaz kıyafet uygulaması, Dışişleri Bakanlığında uygulanmıyor. Esnekliği geçtim, kravat dahi çıkartılması hoş karşılanmıyor. Ancak farklı bir kurumda kravat haricinde kısa kollu gömlek bile giyebiliyorsunuz o dönem aralığında.

Aynı bakanlık içerisinde, farklı birimlerde de bu değişebilir. Burada bahsini ettiğimiz Ticaret Bakanlığı ile ilgili direkt olarak Furkan kardeşimiz bize bilgi verebilir sanıyorum. Uzman Yardımcılarının maaşlarını Maaş Robotu aracılığı ile hesaplatabilirsiniz ancak yine Furkan dostum bu konuda ve diğer sorularınız hakkında da net bilgi sahibidir, ben de merak ederim.

Ökkkeş, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar, hem burda hemde diğer forumlarda büyük bilgi kirliliği var. Net bilgi mümkün olmayabilir ama daha önce bu pozisyona hazırlanmış ve atanmış olanlar varsa aramızda hem maaş hemde pozisyonun artı ve eksi yanlarını yazabilir mi acaba. Yönetmelikler de vs var ama teori ile pratik aynı olmuyor. Örneğin hafta sonu çalışma var mı, giyim saç sakal serbestisi var mı yoksa takım elbise vb şartmı gibi

ÇelebiOsman
Aday Memur
03 Ocak 2023 18:49

Kurum ici mulakatlari bugun basladi denetmenlik mulakat sonuclari baya uzayacak gibi

05 Ocak 2023 09:25

Sınavın üzerinden 25 gün geçti hala açıklanmaması normal mi? Benden kaç gün sonra arayanlara da 2 hafta sonra demişler bu iki hafta bitmiyor mu hiç.

summer blues
Memur
05 Ocak 2023 09:52

Açıkçası ben haftaya Perşembe - Cuma gününe açıklanabilir diye düşünüyorum. Asbüsem'in geçmiş sınav süreçlerine bakılınca muhtemel tarih sanki haftayı gösteriyor.. Kendileri net tarih vermeyebilir bu konuda.

inş müh hatice, 2 yıl önce

Sınavın üzerinden 25 gün geçti hala açıklanmaması normal mi? Benden kaç gün sonra arayanlara da 2 hafta sonra demişler bu iki hafta bitmiyor mu hiç.

Furkan12999
Aday Memur
05 Ocak 2023 10:13

Sınav sonuçları çok büyük ihtimalle 13 ocak cuma günü açıklanacak.

Yine emin olmamakla birlikte sonuçlar kuruma geldi. Çünkü hareketlilik var.

Umarım bu bilgiler için atılmam.

summer blues
Memur
05 Ocak 2023 10:18

Sen rahat ol Furkan dostum, yine potansiyel Ticaret Bakanlığı Uzman Yardımcılarına bilgi veriyorsun :D Bilgi içeriden, içeriye akıyor (:

Furkan12999, 2 yıl önce

05 Ocak 2023 10:23

Teşekkürler hocam. Umarım daha erken açıklanır.

Furkan12999, 2 yıl önce

05 Ocak 2023 22:14

Merhaba acaba ticaret uzman yardimciligı için ilkbaharda yeniden ilan gelir mi biligisi olan var mı

Furkan12999
Aday Memur
05 Ocak 2023 23:48

Evet. Bu alımda 200 kişi alırlarsa, 150 kişilik kontenjan ile bir ilan daha açılır.

hello.küttty
Aday Memur
06 Ocak 2023 17:56

Merhaba, ticaret bakanlığı denetmen yardımcılığı sözleşmeli personel olarak mı atanıyor yoksa direkt kadrolu olarak mı.Hali hazırda farkli kamu kurumunda çalışan biri ticaret denetmen yardımcısı olarak atansa çalıştığı kurumdan muvafakat alması gerekiyor mu

Toplam 714 mesaj
«24252627282930313233343536

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi