Editörler : supporters.
«24252627282930313233343536

Sezerxx
Aday Memur
07 Ocak 2023 14:02

Dosyayı indiremedim. Yardımcı olabilir misiniz
Furkan12999, 2 yıl önce

Bu ilanın sonucu pazartesi açıklanır dostlarım. Arayacaklar şimdiden hayırlı olsun.

ilan metni:

https://dosya.co/4asdswrus4na/Ticaret_Bakanlığı_2022_yılı_Ticaret_Denetmen_Yardımcısı_Alım_İlanı.pdf.html

Furkan12999
Aday Memur
07 Ocak 2023 15:19

İndirmeyin zaten. Ne oldugu belli olmayan dosya güvenli değil.

Bu dosya bana ait değil

summer blues
Memur
07 Ocak 2023 17:04

Halihazırda farklı bir kurumda kadrolu olarak olarak çalışıyorsanız evet prosedür olarak muvafakat almanız gerekiyor.

Orada şuna dikkat ediliyor aslına bakarsanız, eğer ki yeni atandığınız ünvanınız eski ünvanınıza göre size "mali" anlamda bir kazanç sağlıyorsa prosedür olarak yine muvafakat almanız gerekiyor ancak önünde bir engel yok. Yani kurum vermez gibi bir durum söz konusu değil. İlla ki veriyor, burada sadece prosedür yerine gelmiş oluyor.

Ancak yeni kazandığınız ünvanınız, mevcut ünvanınızla mali anlamda eşdeğer bir konumdaysa orada kurumunuzdan muvafakat almanız biraz daha zor olabilir. Tabiki tüm bu konular sizin ikili ilişkilerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Esneyebilir yani.

hello.küttty, 2 yıl önce

Merhaba, ticaret bakanlığı denetmen yardımcılığı sözleşmeli personel olarak mı atanıyor yoksa direkt kadrolu olarak mı.Hali hazırda farkli kamu kurumunda çalışan biri ticaret denetmen yardımcısı olarak atansa çalıştığı kurumdan muvafakat alması gerekiyor mu

hello.küttty
Aday Memur
08 Ocak 2023 05:53

Peki kadrolu bir atama mi bu sözleşmeli değil sanırım?

summer blues, 2 yıl önce

Halihazırda farklı bir kurumda kadrolu olarak olarak çalışıyorsanız evet prosedür olarak muvafakat almanız gerekiyor.

Orada şuna dikkat ediliyor aslına bakarsanız, eğer ki yeni atandığınız ünvanınız eski ünvanınıza göre size "mali" anlamda bir kazanç sağlıyorsa prosedür olarak yine muvafakat almanız gerekiyor ancak önünde bir engel yok. Yani kurum vermez gibi bir durum söz konusu değil. İlla ki veriyor, burada sadece prosedür yerine gelmiş oluyor.

Ancak yeni kazandığınız ünvanınız, mevcut ünvanınızla mali anlamda eşdeğer bir konumdaysa orada kurumunuzdan muvafakat almanız biraz daha zor olabilir. Tabiki tüm bu konular sizin ikili ilişkilerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Esneyebilir yani.

Furkan12999
Aday Memur
08 Ocak 2023 13:27

Bu soruyu ciddi mi soruyorsun ?

Cevap vermeyim diyorum da dalga mı geçiyorsun

Ne sözleşmesi Sözleşmeli denetmen mi olur

Mülakatı sınavı geçtin de bu mu dert oldu.

09 Ocak 2023 09:11

unitag asbu sitesinde ilk oturum sınavının karşısinda 63.25 başarısız yazıyor şimdi bu puanıma ingilizce dahil mi değil mi? İngilizce oturumunda hiç bir şey yazmıyor. İngilizce sınavım iyi geçmişti aslında ortalama böyle düşük beklemiyordum.

Furkan12999
Aday Memur
09 Ocak 2023 11:26

Kazananları tebrik ederim. Kazanamayanlar üzülmesin.

İngilizceden sürekli Türkçe İngilizce çeviri yapın

Ülkenin dış ticaret ile ilgili son 2 yilin tüm gelişmelerini ve makro mikro çalışın sürekli.

Çünkü bidaha ilan gelecek.

09 Ocak 2023 11:48

Mülakata kalanlar için ne önerirsiniz. Güncel konulardan ne tür sorular gelebilir sizce?

Furkan12999, 2 yıl önce

Kazananları tebrik ederim. Kazanamayanlar üzülmesin.

İngilizceden sürekli Türkçe İngilizce çeviri yapın

Ülkenin dış ticaret ile ilgili son 2 yilin tüm gelişmelerini ve makro mikro çalışın sürekli.

Çünkü bidaha ilan gelecek.

Furkan12999
Aday Memur
09 Ocak 2023 11:52

Sayın Bakanımız mülakatlarda eleyici olmaktan çok kazandırıcı olmaya özen gösterin diye söyledi deniyor kulislerde.

Alanla ilgili sorular olacak. Sınavda çıkan konularla aynı.

Alanınıza göre güncel sorular olacak.

İşte mesele iktisat mezunu iseniz

Mahfi Eğilmez'in kendime yazılar makalelerini 18 ay öncesine kadar okuyun.

İktisat alanından girmiyorsaniz bile ilk 50 makaleyi mutlaka okuyun.

Furkan12999
Aday Memur
09 Ocak 2023 11:57

Gündemde daha çok Uzak ülkeler ile yapılan ticaret ilişkileri ve ticaret yolları var. Bu konuya bence bakın.

merthakkiaydin
Aday Memur
09 Ocak 2023 11:59

bende başarılı, "sözlü sınava girmeye hak kazandınız" yazıyor belgede ama alan puanımı hiç hiç beğenmedim. Suyu bulandırmaya lüzum yok herhalde, itiraz ettikten sonra birde 59 filan olur kaybederiz o hakkı da; Ayrıca, tic. bak. duyurular kısmında listede kazananların olması gerekmiyor muydu, ki ileride itiraz süreci bitince verilecek o liste herhalde. Bu da geçerli, sözlüye kesin gideceğimiz anlamına geliyor değil mi?

Jang Uk
Aday Memur
09 Ocak 2023 12:38

Ticaret Denetmen yardımcılığı mülakatları biteli bir ay oldu, sonuçları ne zaman açıklanır.

Mulkiyelikız
Aday Memur
09 Ocak 2023 14:12

69.35 ile başarısız diyor ağlamaktan gözlerim şişti

summer blues
Memur
09 Ocak 2023 14:35

Sıkma canını 68 ile de ben kaçırdım. Önümüzde başka sınavlarda var. E bu da tekrar açacak nasıl olsa. Psikoloji kötü etkileniyor biliyorum ancak "hayırlısı" diye bir tabir var. Demek ki şuan için hayırlısı buymuş demeliyiz. Çalışmaya devam..

Mulkiyelikız, 2 yıl önce

69.35 ile başarısız diyor ağlamaktan gözlerim şişti

Furkan12999
Aday Memur
09 Ocak 2023 14:36

Üzülmeyin, onlarca yerden elenen ve sınavlarda başarısız olanlar var. Sınav sonucuna itiraz ederseniz o notu 70 yaparlar. Lütfen itiraz edin.

Jang Uk
Aday Memur
09 Ocak 2023 14:42

Furkan Bey, denetmen yardımcılığı mülakat sonuçları hakkında duyumunuz var mıdır? Teşekkürler.

Sesli güldüm
Aday Memur
09 Ocak 2023 15:02

Arkadaşlar 68 69 65 vs hepiniz itiraz edin.

Furkan12999
Aday Memur
09 Ocak 2023 15:18

Denetmen yardımcılığı ile ilgili hiçbir bilgim yok maalesef. Ama güvenlik soruşturması devam ediyor.

Furkan12999
Aday Memur
09 Ocak 2023 15:20

Denetmen yardımcılığı güvenlik soruşturması biraz daha uzun sürer uzman yardımcılığına göre.bu normal.

Jang Uk
Aday Memur
09 Ocak 2023 15:47

Furkan Bey, sağ olun. Mülakatlar biteli bir ay oldu, zaten yazılı sınavı az kişi geçtiğinden soruşturma uzun sürmez diye düşünüyorduk. Yeni gelişme olursa paylaşırsaniz sevinirim.

Toplam 714 mesaj
«24252627282930313233343536

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi