Editörler : crops35
30 Aralık 2020 12:58

Vagon teknisyeni, teknisyenlik

İkisi arasında ne fark vardır hangisi tercih edilmelidir. Güncel maaşları nedir yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Mltn
Aday Memur
30 Aralık 2020 15:08

Bunu bende merak ettim.kardeşim tercih yapacakta bu arada sizin puanınız kaç

ekka21
Memur
30 Aralık 2020 15:43

05308614096 vagon tekn.yim

Mltn
Aday Memur
30 Aralık 2020 20:07

Burada bilgi vermek yasak mı neden numaranızı yazdınız

ekka21
Memur
30 Aralık 2020 20:39

Aklınıza şimdi neler geliyordur. Ben memurum.uzun uzun buraya yazmak. Yazarım. anlaşılmadı bir daha yaz nereye kadar. Gerçek bilği almak isteyenler arasın zaten.

Mltn
Aday Memur
30 Aralık 2020 22:57

Bunun akıla birsey gelmesiyle alakası yok bilgiden herkes faydalansin.Şimdi 26 kişi alacak bunun hepsi sizi mi arasın ya da 26 kişiden fazla kisi basvuracak bunlar sizi mi arasın
ekka21, 4 yıl önce

Aklınıza şimdi neler geliyordur. Ben memurum.uzun uzun buraya yazmak. Yazarım. anlaşılmadı bir daha yaz nereye kadar. Gerçek bilği almak isteyenler arasın zaten.

Gunday20
Aday Memur
30 Aralık 2020 23:12

Konuya yazsanız çok iyi olur hocam, hem herkes faydalanır

ekka21, 4 yıl önce

ekka21
Memur
30 Aralık 2020 23:25

İnanın o kadar sorulacak soru varki yani hangi birini cevaplayayım. Siz şimdi soru sorsanız ben cevap versem bitmez bu. Öyle anladım böyle anladım. Bu böylemiydi. Bir sürü soru.

Size tavsiyem aklınızda olan soruları sorun. Cevap vereyim.

Ama sizin bilmediğimiz benim çok iyi bildiğim sizin soramayacaksınız soruları soruyorum.

399 tabi sözleşmeli ne demek

İlk 6 ay sicil notu ne demek

İlk 6 ay maaşım neden % 8 eksik yatıyor.

Vagon tekn. İle teknisyen arasındaki maaş farkı niye ayrı

Vagon tekn. Niye 3 ay eskişehirde eğitim alıyor.

Becayiş varmı

Tayin zormu

Eş durumu varmı

657 bağlı memurlukla arasındaki fark nedir

Vardiya varmı

Vardiya ücreti ne kadardır

Buna benzer daha onlarcası.

Ben yazacağım bu böyle miydi. Şöylemiydi. Hep yazmak.

Merak etmiyorsanız aramayın zaten. Ben bir faydam olsun diye tlf. Numaramı verdim.

Ben 40 yaşındayım. Evliyim. 2 tane çocuğum var.

Birine yardım ederiz. Bize dua eder bana yeter.

Gunday20
Aday Memur
31 Aralık 2020 00:08

Valla hocam hepsi de merak edilen sorular, eğer bu soruları önceden cevapladığınız bir yer varsa oradan okuyabiliriz. Sadece teknisyenligi mi yoksa vagon teknisyeni mi tavsiye edersiniz onu ogrenebilir miyiz?

ekka21, 4 yıl önce

İnanın o kadar sorulacak soru varki yani hangi birini cevaplayayım. Siz şimdi soru sorsanız ben cevap versem bitmez bu. Öyle anladım böyle anladım. Bu böylemiydi. Bir sürü soru.

Size tavsiyem aklınızda olan soruları sorun. Cevap vereyim.

Ama sizin bilmediğimiz benim çok iyi bildiğim sizin soramayacaksınız soruları soruyorum.

399 tabi sözleşmeli ne demek

İlk 6 ay sicil notu ne demek

İlk 6 ay maaşım neden % 8 eksik yatıyor.

Vagon tekn. İle teknisyen arasındaki maaş farkı niye ayrı

Vagon tekn. Niye 3 ay eskişehirde eğitim alıyor.

Becayiş varmı

Tayin zormu

Eş durumu varmı

657 bağlı memurlukla arasındaki fark nedir

Vardiya varmı

Vardiya ücreti ne kadardır

Buna benzer daha onlarcası.

Ben yazacağım bu böyle miydi. Şöylemiydi. Hep yazmak.

Merak etmiyorsanız aramayın zaten. Ben bir faydam olsun diye tlf. Numaramı verdim.

Ben 40 yaşındayım. Evliyim. 2 tane çocuğum var.

Birine yardım ederiz. Bize dua eder bana yeter.

esrarengiz01
Aday Memur
01 Ocak 2021 11:46

Ben de 3 yıldır vagon teknisyeniyim, 2017/2 ile atandım. Vagon teknisyeni mi teknisyenlik mi diyorsan ilk olarak o atandığın yerin şartlarına göre değişir.Bana kalırsa eğer tercihin kesinlikle gelecekse önce tercih yapacağın yeri bir gör, sor ve soruştur.Her yerin çalışma şartları bir değil.Kimisine göre teknisyenlik iyidir, kimisine göre de vagon teknisyenliği bana sorarsan ben vagon teknisyeni olmaktan memnunum, teknisyenliğe geçmek istemem ama bu benim kendi görüşümdür.Bir nebze de olsa aklına takılanları cevaplamak isterim. 1- TCDD'de vagon teknisyenleri 12/24 veya 12/48 vardiya esaslı çalışır, bu atanacağın yere göre değişir.Teknisyenler 8-5 çalışır ve vardiyaya girmezler. 2-TCDD'de vagon teknisyenleri ile teknisyenler arasındaki maaş farkı 400 ile 600 arasında değişir.Bunun sebebi vagon teknisyenlerinin aldığı ek ödeme daha fazla olduğundandır, ayrıca vagon teknisyenleri mesaili çalıştığı için bu maaş farkı daha da artabilir.
Gunday20, 4 yıl önce

Valla hocam hepsi de merak edilen sorular, eğer bu soruları önceden cevapladığınız bir yer varsa oradan okuyabiliriz. Sadece teknisyenligi mi yoksa vagon teknisyeni mi tavsiye edersiniz onu ogrenebilir miyiz?

Gunday20
Aday Memur
01 Ocak 2021 15:03

Selamlar hocam bilgilerini bizden esirgemediğin için teşekkür ederim. Vagon teknisyenliğini seçmeyi düşünüyorum. Eskişehirdeki 3 aylık eğitim hakkında bilgi verebilir misin. Bir de tercih yapman ile göreve başlaman arasında kaç ay var, süreç ne kadar sürdü.

esrarengiz01, 4 yıl önce
Ben de 3 yıldır vagon teknisyeniyim, 2017/2 ile atandım. Vagon teknisyeni mi teknisyenlik mi diyorsan ilk olarak o atandığın yerin şartlarına göre değişir.Bana kalırsa eğer tercihin kesinlikle gelecekse önce tercih yapacağın yeri bir gör, sor ve soruştur.Her yerin çalışma şartları bir değil.Kimisine göre teknisyenlik iyidir, kimisine göre de vagon teknisyenliği bana sorarsan ben vagon teknisyeni olmaktan memnunum, teknisyenliğe geçmek istemem ama bu benim kendi görüşümdür.Bir nebze de olsa aklına takılanları cevaplamak isterim. 1- TCDD'de vagon teknisyenleri 12/24 veya 12/48 vardiya esaslı çalışır, bu atanacağın yere göre değişir.Teknisyenler 8-5 çalışır ve vardiyaya girmezler. 2-TCDD'de vagon teknisyenleri ile teknisyenler arasındaki maaş farkı 400 ile 600 arasında değişir.Bunun sebebi vagon teknisyenlerinin aldığı ek ödeme daha fazla olduğundandır, ayrıca vagon teknisyenleri mesaili çalıştığı için bu maaş farkı daha da artabilir.

esrarengiz01
Aday Memur
01 Ocak 2021 15:25

Bizim zamanımızda güvenlik soruşturması yaklaşık 3 ay sürdü, kasım ayında atandık martta işbaşı yaptık.2018 ocak ayında psikoteknik test olmaya gittik bu testte gayet basit hiç merak etme neredeyse herkes geçti, geçememek için gerizekalı olmak lazım o derece. Daha sonra sağlık yönergesine göre devlet hastanelerinden "vagon teknisyeni olarak çalışabilir" raporu alacaksın, buraya dikkat et bizim zamanımızda kolaydı şimdi çoğu şey değişti boy ve kilo endeksinden bile elenen oldu daha sonraki alımlarda. Son olarak 15 Mart 2018 işe başladım, yaklaşık 1 ay atölyede 8-5 çalıştık bir nevi işçilerle beraberdik ama sadece izliyorduk, iş yapmıyorduk istersen de yaparsın o sana bağlı bir şey çünkü tecrübe edinmek lazım işi iyi bilmen lazım.1 ay atölye eğitiminden sonra Eskişehir'de 2.5 ay hem uygulamalı hem de teorik ders aldık her hafta sonu sınava girdik ve çok basitti, merak etme kalan olmuyor olsa da tekrar 2.5 ay eğitime tabii tutuyorlar :) Eskişehir'den döndükten sonra da yavaş yavaş vardiyalarımıza girdik.
Gunday20, 4 yıl önce

Selamlar hocam bilgilerini bizden esirgemediğin için teşekkür ederim. Vagon teknisyenliğini seçmeyi düşünüyorum. Eskişehirdeki 3 aylık eğitim hakkında bilgi verebilir misin. Bir de tercih yapman ile göreve başlaman arasında kaç ay var, süreç ne kadar sürdü.

Gunday20
Aday Memur
01 Ocak 2021 17:46

Hocam bu sağlık yönergesinde anlamadığım bir husus var göz numarası ile ilgili; 8 dereceye kadar miyop kabul edilir yazmış ama bu 8 derece iki gözün toplamımı belirtmemiş. Mantığım her bir gözün 8 derece olduğunu miyopun toplanarak hesaplanmadığını söylüyor ama belki sen yada arkadaşların da vardır bu bilgi sormak istedim.

esrarengiz01, 4 yıl önce
Bizim zamanımızda güvenlik soruşturması yaklaşık 3 ay sürdü, kasım ayında atandık martta işbaşı yaptık.2018 ocak ayında psikoteknik test olmaya gittik bu testte gayet basit hiç merak etme neredeyse herkes geçti, geçememek için gerizekalı olmak lazım o derece. Daha sonra sağlık yönergesine göre devlet hastanelerinden "vagon teknisyeni olarak çalışabilir" raporu alacaksın, buraya dikkat et bizim zamanımızda kolaydı şimdi çoğu şey değişti boy ve kilo endeksinden bile elenen oldu daha sonraki alımlarda. Son olarak 15 Mart 2018 işe başladım, yaklaşık 1 ay atölyede 8-5 çalıştık bir nevi işçilerle beraberdik ama sadece izliyorduk, iş yapmıyorduk istersen de yaparsın o sana bağlı bir şey çünkü tecrübe edinmek lazım işi iyi bilmen lazım.1 ay atölye eğitiminden sonra Eskişehir'de 2.5 ay hem uygulamalı hem de teorik ders aldık her hafta sonu sınava girdik ve çok basitti, merak etme kalan olmuyor olsa da tekrar 2.5 ay eğitime tabii tutuyorlar :) Eskişehir'den döndükten sonra da yavaş yavaş vardiyalarımıza girdik.

esrarengiz01
Aday Memur
01 Ocak 2021 19:29

Dostum bunu bilmiyorum, her şeyi buradan öğrenemezsin TCDD Taşımacılık A.Ş'yi arayıp bilgi alabilirsin bence. Benim gözlük numaram da miyop 2 yani numarayla alakalı pek bir sorun olacağını sanmıyorum ama odyometri testi ile şeker değerlerini çok önemsiyorlar haberin olsun.Dediğim gibi atanmak istediğin yeri önce bir gör, sor ve soruştur.
Gunday20, 4 yıl önce

Hocam bu sağlık yönergesinde anlamadığım bir husus var göz numarası ile ilgili; 8 dereceye kadar miyop kabul edilir yazmış ama bu 8 derece iki gözün toplamımı belirtmemiş. Mantığım her bir gözün 8 derece olduğunu miyopun toplanarak hesaplanmadığını söylüyor ama belki sen yada arkadaşların da vardır bu bilgi sormak istedim.

Muhammed.2611
Aday Memur
15 Şubat 2025 22:33

Merhabalar ben 2024/2 kpss atamalarında zonguldağa vagon teknsiyeni olarak atandım ama pek bir bilgim yok ne şehir hakkında ne de vagon teknisyenliği hakkında kafamda bir sürü soru var bu soruları yanıtlayabilecek vagon teknisyeni abilerim ve zonguldak çatalağzı bakım müdürlüğü'nde çalışan bana yardımcı olacak birileri var mı ?

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi