Editörler : E.Kayı Han
31 Aralık 2020 11:30

Mal sorumlusu
Tam olarak yaptığı iş nedir birde tayin hakkı becayiş yapabilme durumu var mı meslekte planlar tecrübelerini aktarabilir mi

Meteastsubay1
Aday Memur
31 Aralık 2020 14:18

2 ye ayrılır taşınır mal sorumlusu-taşınmaz mal sorumlusu . Deposu olur taşınır mal sorumlusunun. Kurumun tüm malzemeleri mal sorumlusuna zimmetle gelir . O da bağlı olduğu birlik yada kuruma ihtiyaç doğrultusunda yine aynı şekilde zimmet yaparak verir. Zimme yaparak verdiği malın sorumluluğu mal sorumlusundan kalkar . Kısacası takip ve dikkat gerektirecek bi iş . Depodan çıkacak her Malı zimmetle ve sayarak vermen lazım . Aynı şekilde depoya girecek yani alacağın malı da daha da bi dikkat ve özenle sayarak teslim Alman lazım . Sayım yapmadan o görevi üstlenme . Eksik malzemeleri düşüp o şekilde zimmet al .

M Can
Genel Müdür
31 Aralık 2020 15:40

Taşınır yada taşınmaz mal sorumluluğuna göre değişir. Sorumluluğu almadan önce ilgili yönergeyi çok iyi okumalı ve görevin boyunca da belgelerini , kayıtlarını sağlam tutmalısın. Dikkat, bilgi ve günü gününe sağlam kayıt tutmanı gerektiren bir görevdir.

Saymanların pek müsammaha göstermez o yüzden yönergeyi sende onlar gibi bilmelisin. Bu işlerde ahbap arkadaş ilişkisine dayanıp belgesiz işlemler yapılınca genelde ilerde sıkıntı yaratır.

Atakan1705
Aday Memur
31 Aralık 2020 16:31

Çalışma koşulları nasıl? meşakkatli bir göreve benziyor. ön lisans sınavından 86,8 puan aldım merkezi atamalarda 3001 kodundan bir fayda beklemek çok zor gözüküyor mecburen açık alımları takip ediyorum. Bende bu gün bu ilanı gördüm. bilgi almak için foruma göz atıyordum sizce yapılabilir bir görev mi? tabii ki her işin zorluğu vardır ancak bana kargo şirketinde çalışan depo elemanlarını andırdı bu yazılanlar. konuyu takipteyim

Helllooo
Aday Memur
31 Aralık 2020 17:13

Cevaplar için teşekkür ederim başka bilgisi olan varsa bütün detayları öğrenmek isterim

çgelişimci1
Aday Memur
01 Ocak 2021 14:51

puanınız nedir acaba

Helllooo, 4 yıl önce
Cevaplar için teşekkür ederim başka bilgisi olan varsa bütün detayları öğrenmek isterim

Helllooo
Aday Memur
01 Ocak 2021 15:03

87.2
çgelişimci1, 4 yıl önce

puanınız nedir acaba

çgelişimci1
Aday Memur
01 Ocak 2021 16:57

sizce 84 e kadar sıra gelir mi, yani bence yüksek kapatır ama bi umut ediyorum yinede

Helllooo, 4 yıl önce
87.2

Helllooo
Aday Memur
01 Ocak 2021 20:28

Ben de ilk kez denicem inanın hiç bilmiyorum gelir mi
çgelişimci1, 4 yıl önce

sizce 84 e kadar sıra gelir mi, yani bence yüksek kapatır ama bi umut ediyorum yinede

Helllooo
Aday Memur
02 Ocak 2021 14:29

Çakılı kadro mu acaba tayin hakkı var mı acaba?
Meteastsubay1, 4 yıl önce
2 ye ayrılır taşınır mal sorumlusu-taşınmaz mal sorumlusu . Deposu olur taşınır mal sorumlusunun. Kurumun tüm malzemeleri mal sorumlusuna zimmetle gelir . O da bağlı olduğu birlik yada kuruma ihtiyaç doğrultusunda yine aynı şekilde zimmet yaparak verir. Zimme yaparak verdiği malın sorumluluğu mal sorumlusundan kalkar . Kısacası takip ve dikkat gerektirecek bi iş . Depodan çıkacak her Malı zimmetle ve sayarak vermen lazım . Aynı şekilde depoya girecek yani alacağın malı da daha da bi dikkat ve özenle sayarak teslim Alman lazım . Sayım yapmadan o görevi üstlenme . Eksik malzemeleri düşüp o şekilde zimmet al .

samet400
Memur
23 Mayıs 2021 13:49

+++

Sakınha
Memur
31 Ocak 2023 18:35

atanan var mı

Mervecyln
Aday Memur
01 Şubat 2023 13:11

merhaba bir arkadaşım başvuru yapmıştı, mal sorumlusu olarak, e devlet üzerinden girince başvuru tamamlandı diyor. bu ne anlama geliyor, sözlü sınava girmeye hak kazanmış mı kazanmamış mı?

Sakınha, 2 yıl önce

atanan var mı

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
20 Mayıs 2025 09:56

zamanında bunun mülakatına gitmiştim de almamışlardı elenmiştim askeriyede sivil memur zor ya çok ciddiyetli disiplinli

Vasiliy32
Kapalı
28 Mayıs 2025 20:06

taşınır ve taşınmazlardan sorumlu...sorumluluğu yüksektir

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi