Editörler : crops35
02 Ocak 2021 18:35

TKİ Kurumu Hakkında Güncel Bilgiler

Herkese merhaba. TKİ kurumu normal memur için lojman, işletme ile şehir merkezi arası servis imkanı (örneğin manisa soma arası),hangi şehir ve işletme tercih edilmeli ,işletmeler arası maaş farkı iş yoğunluğu,%8 başarı dahil %27 vergi diliminde memur maaşı, yemek ve fazla mesai gibi konularda değerli TKİ çalışanlarından yardımcı olmalarını rica ediyorum.İyi akşamlar.

Bitikmaliyeci
Aday Memur
02 Ocak 2021 18:35

+

mix.optimist
Aday Memur
02 Ocak 2021 20:27

normal memur için işletmeler ve genel müdürlük arası maaş farkı yok. lojman her yerde var fakat işletmelerde boş lojman çok. genel Müdürlükte sıra beklersin. servis imkanı da her bölgede var fakat şehir içi. manisadan somaya servis yok. en son çanakkaleden çana servis istemişlerdi kabul edilmedi. her sene giyim yardımı var.

mix.optimist
Aday Memur
02 Ocak 2021 20:28

mesaiye kalma olayı yok. yemek ücreti ucuz. iş yoğunluğu çalışacağın birime göre değişir

kılıçarslanım
Aday Memur
02 Ocak 2021 20:44

Teşekkürler hocam maaş hakkında bilginiz var mı ?

mix.optimist, 3 yıl önce
normal memur için işletmeler ve genel müdürlük arası maaş farkı yok. lojman her yerde var fakat işletmelerde boş lojman çok. genel Müdürlükte sıra beklersin. servis imkanı da her bölgede var fakat şehir içi. manisadan somaya servis yok. en son çanakkaleden çana servis istemişlerdi kabul edilmedi. her sene giyim yardımı var.

mix.optimist
Aday Memur
03 Ocak 2021 11:54

yeni memur 5 bin civarı alır
kılıçarslanım, 3 yıl önce

Teşekkürler hocam maaş hakkında bilginiz var mı ?

cleverk
Aday Memur
04 Ocak 2021 00:44

tcdd hakkında bilginiz var mı, sizce tki mi yoksa tcdd mi yazmalıyım. her iki kurumun da genel

müdürlük kadrosu için soruyorum.

mix.optimist, 3 yıl önce
mesaiye kalma olayı yok. yemek ücreti ucuz. iş yoğunluğu çalışacağın birime göre değişir

mix.optimist
Aday Memur
04 Ocak 2021 02:11

hocam ben tki de çalışıyorum tcdd için iyi veya kötü bir yorum yapamam
cleverk, 3 yıl önce

tcdd hakkında bilginiz var mı, sizce tki mi yoksa tcdd mi yazmalıyım. her iki kurumun da genel

müdürlük kadrosu için soruyorum.

Gizli gizemli
Aday Memur
04 Ocak 2021 07:25

Peki hocam tki haziranda maden mühendisi alımı yapar mı ? Ve mühendis maaşları ne kadardır?
mix.optimist, 3 yıl önce
hocam ben tki de çalışıyorum tcdd için iyi veya kötü bir yorum yapamam

mix.optimist
Aday Memur
04 Ocak 2021 10:11

yeni başlayan mühendis 7 bin civarı alır. Bu alomda bilgisayar, yazılım mühendisi falan alacaklar. haziranda ise genel müdürlüğe mühendis alacaklarını düşünmüyorum bölgelere belki.
Gizli gizemli, 3 yıl önce
Peki hocam tki haziranda maden mühendisi alımı yapar mı ? Ve mühendis maaşları ne kadardır?

BuSrA0000
Aday Memur
02 Temmuz 2021 15:10

Tki kütahya tavşanlı hakkında bilgisi olan var mi acaba mühendis için vardiya lojman servis maaş vb.

kartal2014
Memur
02 Temmuz 2021 15:41

Maaşlar 7000 civarı, vardiya durumu branşın ve çalışacağın şubeye göre değişir, Tavşanlı ve Tunçbilek de lojmanlar mevcuttur ama hemen geçip oturabilir misin idareye bağlı. Tavşanlı Tunçbilek arası servisler de vardır.

BuSrA0000, 2 yıl önce

Tki kütahya tavşanlı hakkında bilgisi olan var mi acaba mühendis için vardiya lojman servis maaş vb.

BuSrA0000
Aday Memur
03 Temmuz 2021 22:02

Cevabınız için teşekkür ederim. Yaşamak için nasıl bir yer peki sosyal hayat falan nasıl

kartal2014, 2 yıl önce

Maaşlar 7000 civarı, vardiya durumu branşın ve çalışacağın şubeye göre değişir, Tavşanlı ve Tunçbilek de lojmanlar mevcuttur ama hemen geçip oturabilir misin idareye bağlı. Tavşanlı Tunçbilek arası servisler de vardır.

işsizbirivar
Aday Memur
03 Temmuz 2021 22:08

tayin durumu nedir

atama bekleyen aday
Aday Memur
03 Temmuz 2021 22:23

memur için tayin durumu nasıl acaba

yahya06
Şube Müdürü
03 Temmuz 2021 22:53

Ataman olur inşallah tayini düşünme zaten özelleşecek o zaman memleketine veya istediğin yere gidersin.

mix.optimist
Aday Memur
03 Temmuz 2021 23:27

özelleşmeyecek hocam A. Ş olacak. Vakıfbank illerbankası veya thy gibi devlete ait bir şirket olacak.
yahya06, 2 yıl önce

Ataman olur inşallah tayini düşünme zaten özelleşecek o zaman memleketine veya istediğin yere gidersin.

mix.optimist
Aday Memur
03 Temmuz 2021 23:29

Ben yerinde olsam Kütahya yı seçmem tavşanlı fena değil de Tunçbilek sürgün yeri gibi. Tavşanlı da lojman ve işletme aynı bahçe içinde. Lojman çıkar merak etmeyin
BuSrA0000, 2 yıl önce

kartal2014
Memur
04 Temmuz 2021 01:26

Sosyal hayat derken ne aradığına bağlı?Nerden geliyorsun mesela Anadolunun ücra bir köşesine göre az da olsa iyidir diyecem ama bana göre hiçbir şey yok.Sadece coğrafi konum açısından Eskişehir ve Bursaya yakındır oralara gidersin haftasonları. Çevrede mesire,piknik alanları vardır. Lojmanlardan falan beklentin yüksek olmasın, çıkmaz diye söylemiyorum benim standartlarıma göre 5 para etmez. Küçük bir avm si var bu arada avm meraklısı da değilimdir ama içinde kapana kapana dükkan kalmadı.Küçük sakin bir şehir seviyorsan belki uyabilir kafana

Cezzar88
Aday Memur
04 Temmuz 2021 14:09

Ne mezunusunuz?
BuSrA0000, 2 yıl önce

BuSrA0000
Aday Memur
04 Temmuz 2021 15:14

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

kartal2014, 2 yıl önce

Sosyal hayat derken ne aradığına bağlı?Nerden geliyorsun mesela Anadolunun ücra bir köşesine göre az da olsa iyidir diyecem ama bana göre hiçbir şey yok.Sadece coğrafi konum açısından Eskişehir ve Bursaya yakındır oralara gidersin haftasonları. Çevrede mesire,piknik alanları vardır. Lojmanlardan falan beklentin yüksek olmasın, çıkmaz diye söylemiyorum benim standartlarıma göre 5 para etmez. Küçük bir avm si var bu arada avm meraklısı da değilimdir ama içinde kapana kapana dükkan kalmadı.Küçük sakin bir şehir seviyorsan belki uyabilir kafana

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi