Kar yağdığında karın buzun üzerinde koşacak halimiz yok sanırım. Bu en başta sağlığa tehdit. Yerleri yıkayıp temizliyorlardır muhtemelen. Tomsawyer, 2 ay önce - Alıntıya git
Kar yağdığında karın buzun üzerinde koşacak halimiz yok sanırım. Bu en başta sağlığa tehdit. Yerleri yıkayıp temizliyorlardır muhtemelen.
Hahahahahaha dostum çok beklersin. Adamların gözünde böcek kadar bile değerin yok. Ayağımız kaya kaya koştuk. Adamlar kendileri yağmur, kar yememek için koşuyu tribünden anlatıp seni koşturuyorlar öyle söyleyeyim.
Hahahahahaha dostum çok beklersin. Adamların gözünde böcek kadar bile değerin yok. Ayağımız kaya kaya koştuk. Adamlar kendileri yağmur, kar yememek için koşuyu tribünden anlatıp seni koşturuyorlar öyle söyleyeyim. Asker3597, 2 ay önce - Alıntıya git
Kardeş eyvallahta buzun üzerinde koşturacak halleride yok önlem alırlar elbet.
Kardeş eyvallahta buzun üzerinde koşturacak halleride yok önlem alırlar elbet. sunzo, 2 ay önce - Alıntıya git
Dostum bugün girdim fytye. Tecrübe ettiğim için konuşuyorum.
Yerler kar olunca temizleniyormus. Islak olur kaygan olur onda yapacak bir şey yok. Baska bir arkadas da zemin kaygan değil demişti. Kişiyr göre değişiyor demekki.
Yerler kar olunca temizleniyormus. Islak olur kaygan olur onda yapacak bir şey yok. Baska bir arkadas da zemin kaygan değil demişti. Kişiyr göre değişiyor demekki. Tomsawyer, 2 ay önce - Alıntıya git
Bence de koskoca TSK buzda koşturacak hali yok ya, en kötü belediye bile yolu kışın açıyor ki biz mülakata gidiyoruz. Bende öyle düşünüyorum.
Fyt ye girdik gördük ki burada götünden sallayanlara aldırış etmemek gerekiyormus. Yerleri de temizlediler, komutanlar gayet bizimle de sogukta bekledi.
Fyt ye girdik gördük ki burada götünden sallayanlara aldırış etmemek gerekiyormus. Yerleri de temizlediler, komutanlar gayet bizimle de sogukta bekledi. Tomsawyer, 1 ay önce - Alıntıya git
Fyt nasıl geçti?
15 ocakta girdim Albay elinde fırçayla sahayı temizliyordu.
15 ocakta girdim Albay elinde fırçayla sahayı temizliyordu. kwanza, 1 ay önce - Alıntıya git
Sa arkadaşlar tartım nasıl olucak sadece iç
Çamaşır mı yoksa kiyafetlemi
Sakala bir şey diyorlar mi acelik45, 1 ay önce - Alıntıya git
Saça sakala karışan yok fakat sizin evrak kontrolde fotoğrafınızı çekiyorlar. Bence saç sakal traşı olup gidin.
Başarılar dilerim.
Sa arkadaşlar tartım nasıl olucak sadece iç Çamaşır mı yoksa kiyafetlemi zooteknist0193, 1 ay önce - Alıntıya git
Üstündeki kıyafetler ile tartıyorlar. Fazlası olanları tuvalete git, biraz koş terle gel diyorlar. Kilo eksiği olanlar için kıyafetle tartılmak avantaj sağlıyor. Bu sene gözlemlerime göre kiloya çok takıyorlar yanımdaki bir aday 1 kilo fazlası var diye elendi. Naçizane tavsiyem kilo fazlanız varsa çok tok gitmeyin yanınıza atıştırmalık bir şeyler götürün, boy-kilo ölçümünden sonra yersiniz. Koşudan sonra sizlere istihkak dağıtılacak(süt, su, çikolata, bisküvi, kek)
Ben içlik giyicem ustune kısa şort cekerim onun ustunede eşorfmani giyerim tartida çıkaririm nasilsa Kısa şort var
Orijinal terhis belgen geçerli oluyor elbette zaten istenilen o. Eğer o yoksa şubeden aslı gibidir yapıp veriyorlar zaten.
Teşekkür ediyorum. Ben aynı tempoda başlayıp bitirmeyi deniyorum ama sanırım ikincisini de denemeliyim. Sonlarda hızlanmak çok zor geliyor gibi bana o yüzden öyle yapamadım hiç mustafaefe3333, 2 ay önce - Alıntıya git