Kit 86 ları görür mü?
Sgk, Vakıflar Kaç ile kapatır?
kitler 89 olur en düşük tahminim, sgk da 86-87 belki vgmyi ben de merak ediyorum :D
KİT 88'e kadar düşer. VGM ve SGK 86'lara düşer.
Kit 90+ kapatır memurluk tercih edilen illere gore degisir ama ank izmir 89 diger iller 88 asagisini gormez bence.
kit 90 ın altına düşmez bence pandemiden, sonraki atamaların çok düşük olması korkusu bunu tetikledi
Eiaş kaç ile kapatir
Kitler son atamafa kaca kadar dusuyor
kit 90 ın altına düşmez bence pandemiden, sonraki atamaların çok düşük olması korkusu bunu tetikledi xxydsxx, 2 hafta önce - Alıntıya git
Haklısın ama 90 puanlılar bir sonraki DHMİ alımlarını bekleyebilirler. Nokta atış yapmak için.
Kitler son atamafa kaca kadar dusuyor Benimcanim, 2 hafta önce - Alıntıya git
Belli olmuyor. Tamamen alımlara bağlı.
KİT lerde ilçelerden açılmış olanların 88-89 bandında kalacağını, diğerlerinin 90 ve üstü olacağını, memurlukların da büyük şehirlerde 88 89 diğer şehirlerde 86 87 seviyesine kdr ineceğini düşünüyorum.
KİT lerde ilçelerden açılmış olanların 88-89 bandında kalacağını, diğerlerinin 90 ve üstü olacağını, memurlukların da büyük şehirlerde 88 89 diğer şehirlerde 86 87 seviyesine kdr ineceğini düşünüyorum. frtgny, 2 hafta önce - Alıntıya git
İşallah hocam bende ulaştırma bakanlığı yazdım 88 puan kamu mezunu olarak. Gelirse Sivas ya da Erzurum gelir
Arkadaşlar Kİtleri yazdım sadece ve sadece batı kesimini yazdım. Puanım 91.2. Sizce olma durumu nedir
Arkadaşlar Kİtleri yazdım sadece ve sadece batı kesimini yazdım. Puanım 91.2. Sizce olma durumu nedir Derbede, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hayırlı olsun şimdiden memuriyet hayatınız
İşallah hocam bende ulaştırma bakanlığı yazdım 88 puan kamu mezunu olarak. Gelirse Sivas ya da Erzurum gelir k_ub_ra, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ankara da yazdiniz mi?
Ankara da yazdiniz mi? haydra, 2 hafta önce - Alıntıya git
Yazdım hocam ama Ankaranın geleceğini sanmıyorum bu puana
Hayırlı olsun şimdiden memuriyet hayatınız Yalçın 3838, 2 hafta önce - Alıntıya git
Öyle mi diyorsunuz. İnşallah öyle olur Hayırlısı ile
Sakarya Türasaşı ilk 10 tercihi içinde yazan 90+
4420 ve 4421 'li var mı? Ilk tercihim puanım 89.13 gelmez ama 1 hafta umutlanmak istiyorum
Sakarya Türasaşı ilk 10 tercihi içinde yazan 90+ 4420 ve 4421 'li var mı? Ilk tercihim puanım 89.13 gelmez ama 1 hafta umutlanmak istiyorum ÖmerFaruk41, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hocam bence gelebilir çok umutsuz değil gibi. Ben de pek umutlu değilim ama işallah olur
Hocam bence gelebilir çok umutsuz değil gibi. Ben de pek umutlu değilim ama işallah olur k_ub_ra, 2 hafta önce - Alıntıya git
Siz de umutsuz olmayın 657 kadroları 86.××ya kadar iner inşallah gönlünüzdeki yer olur hayırlısı ile
Yazdım hocam ama Ankaranın geleceğini sanmıyorum bu puana k_ub_ra, 2 hafta önce - Alıntıya git
Belli olmaz hocam hayırlısı olsun