Editörler : swat3410
09 Ocak 2021 20:07

E-Nabız sıkıntısı

e-nabız kaydım bulunmakta önceki yıllara ait bel fıtığı ile ilgili doktor bunu görüp intibakta elermi beni her doktor bakıyormu bi kayıt yüzünden elemem gerçekleşirmi şuan sağlamım spor vs .de yapıyorum bilgi verirseniz sevinirim

qwqw1
Memur
09 Ocak 2021 20:58

Psikiyatri hariç e nabıza bakılmaz.

Muharremkmt
Aday Memur
09 Ocak 2021 21:01

lütfen kesin diyin ya çok mutlu edersiniz beni birde ben skolyozum vs varmı onu öğrenmek istiyorum doktora gitsem film filan çekse skolyozum olmasa bile doktor baksa neden gittin vs dese bende kontrol ettirmek için vs. desem problem olurmu intibak zamanında

qwqw1, 4 yıl önce
Psikiyatri hariç e nabıza bakılmaz.
09 Ocak 2021 21:29

Hocam psikoloji dışıne bence anlık bakarlar.Bende 2017 de göz muayenesine gittim renk körü yazmışlar.Daha sonra 3kere daha gittim göz için hocalar diyor renk körlügü felan yok.Adam damla damlattı göz ölçümü yaptı en son renk körlügü testi yaptı o damlanın etkisiyle adam yazı bile okuyamıyor bırak renk körlügünü.Yani kısacası anlık tanı önemli doktor hatası olabiliyor tanılarda.

Muharremkmt
Aday Memur
09 Ocak 2021 21:46

kral hakkımızda hayıırlısı olsun ya inşallah

Hasan karakütük, 4 yıl önce

Hocam psikoloji dışıne bence anlık bakarlar.Bende 2017 de göz muayenesine gittim renk körü yazmışlar.Daha sonra 3kere daha gittim göz için hocalar diyor renk körlügü felan yok.Adam damla damlattı göz ölçümü yaptı en son renk körlügü testi yaptı o damlanın etkisiyle adam yazı bile okuyamıyor bırak renk körlügünü.Yani kısacası anlık tanı önemli doktor hatası olabiliyor tanılarda.

10 Ocak 2021 00:16

Vertigo tanısı var ve uzun zamandır parkura hazırlanıyorum çok emeğim var maalesef endişeliyim.

Altay46
Aday Memur
10 Ocak 2021 01:42

E nabıza bakılmıyor yeni bir şeyler değiştiyse bilmem ama psikiyatri ilaç geçmişine bakıyor onun dışında yok

Pomem006
Aday Memur
24 Ocak 2021 02:53

Mesaj atamiyorum ozelden yazarmisiniz

başkent 06 06
Aday Memur
24 Ocak 2021 18:40

kardeşim hıc sorun etme doktor zaten amelıyatın var mı dıyor yok de gec.kımse senın e nabızına bakmıyor bende senın gıbı kafayı yıyordum e nabıza bakarlar mı dıye.zaten kapıdan gırıyorsun cıkıyorsun ıcerıde sanıyeler suruyor kalman.e nabıza zaten sadece dedıklerı gıbı psıkıyatrı bakıyor o da cok cıddı ılac ya da cıddı problem varsa sorular soruyor.kımsenın amacı senı ya da dıger arkadasları elemek degıl hepsı cok yardımcı oluyor.ayrıca doktorlar da herseyın farkında hemen bıtsın dıye ugrasıyorlar saglık hıc ama hıc kafana takma ıns kazanınca demek ıstedıgımı anlayacaksın

Muharremkmt, 4 yıl önce

lütfen kesin diyin ya çok mutlu edersiniz beni birde ben skolyozum vs varmı onu öğrenmek istiyorum doktora gitsem film filan çekse skolyozum olmasa bile doktor baksa neden gittin vs dese bende kontrol ettirmek için vs. desem problem olurmu intibak zamanında

umter
Aday Memur
27 Kasım 2023 21:38

kardeşim sıkıntı çıktımı oldunmu polis

Adayymemur2526
Kapalı
04 Aralık 2023 18:27

Bel fıtığı sıkıntı nöroloji bakıyor bakmasada sağlık daire görür eler

aday53
Aday Memur
21 Ağustos 2024 00:45

polis olabildinmi o tanı sana sorun yarattımı

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi