TRT muhabiri Emine Kaplan'ın bakan beyle ilgili konuşmasından sadece atamalarla ilgili kısmın bugün servis edilmesi ve bir çok haber sitesinde yer alması bana biraz manidar geldi. İnşallah bugün açıklanır..
Keşke açıklansa
Hocam, programın tamamını izleyeyim istedim ama bulamadım. Sadece atama kısmı var. Ve haber sitelerinde de yazılı olarak da sadece atama kısmı var. Hep cumhurbaşkanı açıklayacak denildi, kabine toplantısı sonrası cumhurbaşkanı halka seslenecekmiş. Belki o gün bugündür :) açıklamasa yine hüsrana uğrayacağız inşallah açıklanır.
Hocam, programın tamamını izleyeyim istedim ama bulamadım. Sadece atama kısmı var. Ve haber sitelerinde de yazılı olarak da sadece atama kısmı var. Hep cumhurbaşkanı açıklayacak denildi, kabine toplantısı sonrası cumhurbaşkanı halka seslenecekmiş. Belki o gün bugündür :) açıklamasa yine hüsrana uğrayacağız inşallah açıklanır. Ayaz0000, 2 hafta önce - Alıntıya git
Yine hüsran :(
Sabrımız taştı artık. Yine bomboş bir konuşma oldu atamayı da geçtim ne anlattı biri bana söylesin. Kaset konusunu mu konuştular 4 saattir
Sabrımız taştı artık. Yine bomboş bir konuşma oldu atamayı da geçtim ne anlattı biri bana söylesin. Kaset konusunu mu konuştular 4 saattir Faramir66, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hocam, Eğitim okulların açılması vs konusu hiç konuşulmadı sanki. Sabırla beklemeye devam :(
Hocam, Eğitim okulların açılması vs konusu hiç konuşulmadı sanki. Sabırla beklemeye devam :( Ayaz0000, 2 hafta önce - Alıntıya git
Sabır falan kalmadı hocam ya sinir stresle her gün evde haber bekliyoruz. Konuşmaya gelince ekonomimiz müthiş doğalgaz altın vs vs icraata gelince 0. Yazık ne diyim. Uganda da doğsak daha mutlu ve umutlu olurduk heralde
25 inde 25 bin öğretmen Gobel1900, 2 hafta önce - Alıntıya git
Yine başa döndük. Tek atama 25 bin mi hocam?
Yine başa döndük. Tek atama 25 bin mi hocam? Faramir66, 2 hafta önce - Alıntıya git
Sabır falan kalmadı hocam ya sinir stresle her gün evde haber bekliyoruz. Konuşmaya gelince ekonomimiz müthiş doğalgaz altın vs vs icraata gelince 0. Yazık ne diyim. Uganda da doğsak daha mutlu ve umutlu olurduk heralde Faramir66, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hocam, dayanamıyom dayanamıyom diye hayret gibi bağıracaz yakındır :) Bakanın son 2 açıklamasını düşünün bari onlar olumlu gelişmeler. Öncesi belirsizlik daha had safyadaydı.
Hocam, sayıyı bilmem de açıklama 25 ocak kısmına doğru ilerliyor..
Hocam, sayıyı bilmem de açıklama 25 ocak kısmına doğru ilerliyor.. Ayaz0000, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hocam yüzyüze eğitimi açıklamaları lazım. Bugün açıkladılar mı ben izlemedim. O zaman ki kabine toplantısının konusu sanki genel olarak eğitim olacak gibi. Gobel1900, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ben konuşmayı açtığımda enerjiden bahsediliyordu ve sonrası konuşulmadı. öncesi eğitim konuşulduysa bilmiyorum.
Belki kabine toplantısında değil de başka bir şekilde açıklama olur. Böyle bir ihtimal de var bence. 25ine kadar uzayacağını sanmıyorum ben. Öyle olsa açıkça az kaldı demezdi diye düşünüyorum.
Belki kabine toplantısında değil de başka bir şekilde açıklama olur. Böyle bir ihtimal de var bence. 25ine kadar uzayacağını sanmıyorum ben. Öyle olsa açıkça az kaldı demezdi diye düşünüyorum. Didemm91, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir de hep deniliyor ya cb müjde verecek böyle bir kaide de yok. Bakan kendisi de verebilir. Sağlık bakanı son 10 bin küsürlük alım yapacağını kendisi açıklamıştı.
Bakan kendisi de verebilir veya illa cb açıklayacaksa kabine toplantısı olmayıp başka bir yerde de açıklayabilir. Tabii en son ihtimal iki hafta sonraki kabine toplantısı
Bakan kendisi de verebilir veya illa cb açıklayacaksa kabine toplantısı olmayıp başka bir yerde de açıklayabilir. Tabii en son ihtimal iki hafta sonraki kabine toplantısı Didemm91, 2 hafta önce - Alıntıya git
Çok doğru hocam en son ihtimal 2 hafta sonrası.