seni almazlar sağlık mezunyum dediğin anda iş biter
seni almazlar sağlık mezunyum dediğin anda iş biter themisbey, 2 ay önce - Alıntıya git
Niye ki Hawacr, 2 ay önce - Alıntıya git
şöyle bir muhakeme yapın cevabı bulursunuz
şöyle bir muhakeme yapın cevabı bulursunuz themisbey, 2 ay önce - Alıntıya git
bilgisayar sertifikan varsa başvuru yapabilirsin 2 sene aöf tamamlarsanda katiplikte avantajlı olurs
adalet mezunları öncelikli
Ne alaka? Dramaturji, 2 ay önce - Alıntıya git
NE ALAKASINI SEN DAHA İYİ BİLİYORSUN O KADAR ADALET MEZUNU VAR AÇIKTA SENİ ALIRLAR MI YARIN ÖBÜR GÜN ÇIKIP GİDECEKSİN HASTANEYE SEN İNANMA AMA MÜLAKATTA BENZER BİR ADAY FIRÇA YEDİ BİZ SENİ NAPALIM KENDİ İŞİNİ YAP DEDİLER
NE ALAKASINI SEN DAHA İYİ BİLİYORSUN O KADAR ADALET MEZUNU VAR AÇIKTA SENİ ALIRLAR MI YARIN ÖBÜR GÜN ÇIKIP GİDECEKSİN HASTANEYE SEN İNANMA AMA MÜLAKATTA BENZER BİR ADAY FIRÇA YEDİ BİZ SENİ NAPALIM KENDİ İŞİNİ YAP DEDİLER themisbey, 2 ay önce - Alıntıya git
Mülakatta adalet mezunlarına öncelik varda ama kim daha iyiyse o alınır , ayrıca benim bölümümden 70 bin mezun en son alımda sadece 137 kişi aldılar yani ben de keyfimden başvurmuyorum !!!! Hawacr, 2 ay önce - Alıntıya git
beni ilgilendirmez kimsenin umrunda değil bu durum ayrıca terbiyesizlik yapma burada
Adalet mezunlarına öncelik falan yok var diyen Türkiye similasyonunu yeniden başlatsın çünkü hiç bişey öğrenememiş ve muhakeme sıfır, bilgisayar sertifikan zaten vardır ilkokul,lise, önlisans aöf örgün bilgisayar içerikli her ders sertifika yerine geçer klavyeye iyi hazırlan 20 katı aday uygulaması olduğu için hep taban puanla 70 le kapatır önce torpil konuşur ama iki arkadaşım torpilsiz girdi birisi anestezi mezunuydu diğeri tdsydi
Peynir gibi sağlıkçı alınan şu zamanlarda mülakatta %99 elenirsiniz. Denemesi bedava
Peynir gibi sağlıkçı alınan şu zamanlarda mülakatta %99 elenirsiniz. Denemesi bedava cighikm, 2 ay önce - Alıntıya git
beni ilgilendirmez kimsenin umrunda değil bu durum ayrıca terbiyesizlik yapma burada themisbey, 2 ay önce - Alıntıya git
Bu kadar cahil olmayı nasıl beceriyorsunuz aklım almıyor , sağlıkçı alımı oluyor adı altında sadece hemşire alımı oluyor onun dışında kalan tüm bölümlerin on binlerce mezunu var alım bekliyorlar . Biraz araştırmanızı öneririm , bedava :) Hawacr, 2 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşım bunu ben zaten biliyorum, önemli olan komisyonun bunu bilmesi. Sen sağlıkcısın, yarın öbür gün merkezi atamadan atanıp gitme ihtimalin var. Tam işi öğrenecen büronun işi kolaylaşacak hop merkezi atamadan atanıp gideceksin yerine öbür alıma kadar başka birisi gelmeyecek. Komisyon bunu bile bile tercih eder mi sence? Çok duymuşsundur 85 puanla atanamadım 72-73 puanlarla başkaları girdi yerime diye. Bu sence sadece torpil mi ?
Siz nasibinizi kovalayın kardeşim herkes mi torpil yaptırıyor hiç mi Allah'tan korkan insan kalmamış içinizi ferah tutun yapmanız gereken bilgisayar sertifikanız varsa klavye sınavına hazırlanın kpss puanıyla alım yapılan yere başvurduğunuz da en yüksek puandan başlanarak sıralamaya girilir klavye sınavından sonra yine kç katı alınacaksa burdada en yüksekten başlanarak sıralama yapılır en son mülakat aşaması Allah korkusu kul hakkı düşüncesi varsa aklınızda da torpilsiz girersiniz inşallah mülakata da başarılar diliyorum smyorhn, 1 ay önce - Alıntıya git