Editörler : gül-feşan
14 Ocak 2021 11:27

İŞKUR aktüer olarak atananlar

Merhabalar herkese hayırlı olsun kuruma ulaşan oldu mu acaba

teslayev
Aday Memur
14 Ocak 2021 13:05

merhaba, İşkur çalışanıyım. Aramıza hoşgeldin. Hangi bölüm mezunusunuz?

Tutu0606
Aday Memur
14 Ocak 2021 17:41

merhabalar. ben de genel müdürlüğe aktüer (gih) olarak atandım. matematik mezunuyum. araştırdığım kadarıyla aktüerler için bir birim var. sizin başka bilginiz var mı? tam olarak ne iş yaparlar, maaşları ne kadardır?

teslayev, 5 yıl önce

Tutu0606
Aday Memur
14 Ocak 2021 17:42

ben kurumu aradım, web sitesinde duyuruları takip edin dediler.istenen evraklar orada açıklanacakmış

atanamayanaktuer
Aday Memur
14 Ocak 2021 17:48

yazık kurum aktüer alımını aktüeryadan başka bölümlerden yapıyor.

eternalsunshine1
Aday Memur
14 Ocak 2021 19:14

Hocam hangi birim ve genel müdürlükte mi
Tutu0606, 5 yıl önce

ben kurumu aradım, web sitesinde duyuruları takip edin dediler.istenen evraklar orada açıklanacakmış

mununga
Memur
14 Ocak 2021 19:22

genel müdürlükte aktüerya şube müdürlüğü var orada çalışırsınız düz memur gibi maaşları imd belgesi alınız.

Tutu0606, 5 yıl önce

merhabalar. ben de genel müdürlüğe aktüer (gih) olarak atandım. matematik mezunuyum. araştırdığım kadarıyla aktüerler için bir birim var. sizin başka bilginiz var mı? tam olarak ne iş yaparlar, maaşları ne kadardır?

Tutu0606
Aday Memur
14 Ocak 2021 19:23

Genel mudurluk hocam evet. Atandigim birimi nasil ogrenebilirim? Sonuc belgesinde yazmiyor. Sizde mi genel mudurluk?
eternalsunshine1, 5 yıl önce
Hocam hangi birim ve genel müdürlükte mi

eternalsunshine1
Aday Memur
14 Ocak 2021 19:24

Evet hocam sizinle aynı her şeyimiz :D
Tutu0606, 5 yıl önce
Genel mudurluk hocam evet. Atandigim birimi nasil ogrenebilirim? Sonuc belgesinde yazmiyor. Sizde mi genel mudurluk?

Tutu0606
Aday Memur
14 Ocak 2021 19:25

İmd belgesini alirsam gorev degisikligi mi yapmam gerekecek hocam nasil oluyor surec?
mununga, 5 yıl önce

genel müdürlükte aktüerya şube müdürlüğü var orada çalışırsınız düz memur gibi maaşları imd belgesi alınız.

mununga
Memur
14 Ocak 2021 19:28

bu kurumda kalmayı düşünüyorsanız belgeyi alın dursun elbet size sıra gelir, kurum içi alımlar oluyor.

görev değişikliğine amirleriniz karar verir imd unvanıyla genel müdürlükte de çalışanlar var.

Tutu0606, 5 yıl önce
İmd belgesini alirsam gorev degisikligi mi yapmam gerekecek hocam nasil oluyor surec?

Tutu0606
Aday Memur
14 Ocak 2021 20:00

Anladim sag olun bilgilendirme icin. Goreve basladigimda daha iyi ogrenirim elbet bunlari.
mununga, 5 yıl önce

bu kurumda kalmayı düşünüyorsanız belgeyi alın dursun elbet size sıra gelir, kurum içi alımlar oluyor.

görev değişikliğine amirleriniz karar verir imd unvanıyla genel müdürlükte de çalışanlar var.

teslayev
Aday Memur
14 Ocak 2021 20:09

Merhaba, size özelden mesaj göndererek cevap yazdım.

Tutu0606, 5 yıl önce

eternalsunshine1
Aday Memur
14 Ocak 2021 21:53

Hocam merhaba sizin mesajınızı görmemişim kusura bakmayın matematik mezunuyum bana da bilgi verir misiniz zahmet olmazsa :)
teslayev, 5 yıl önce

teslayev
Aday Memur
14 Ocak 2021 22:01

Merhaba, Size de özelden yazdım ama mesaj kutunuz kapalıydı. Genel müdürlükte fon yönetimi ve aktüerya dairesinde calışacaksınız. başka dairede yada ilde aktüer kadrosu yok. Çakılı kadro yani

Hocam merhaba sizin mesajınızı görmemişim kusura bakmayın matematik mezunuyum bana da bilgi verir misiniz zahmet olmazsa :)

Tutu0606
Aday Memur
14 Ocak 2021 22:08

Bana ozelden mesaj atarsaniz biz de oradan konusalim hocam benim mesaj kutusu acik

aktüer adayı
Aday Memur
04 Şubat 2026 17:56

Merhabalar başlık üzerinden çok zaman geçmiş ama İŞKUR'a Aktüer olarak atanmış çalışan veya bu konuyu bilen birilerine ulaşmak istiyorum yardım edebilecek olan var mı

fakir.adam
Şube Müdürü
05 Şubat 2026 11:43

işkur aktüer ürünler kataloğu

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi