++
Hocam ilk defa atananlar için göreve başlama süresi 15 gün diye duydum. Böyle bir şey var mı ? fbd bdfg, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam ilk defa atananlar için göreve başlama süresi 15 gün diye duydum. Böyle bir şey var mı ?
??
Evet ama ikamet adresiniz dışında bir ilde göreve başlayacaksanız 15 gün süreniz var, aynı ilde göreve başlayacaksınız 1 gün sonra başlamanız gerekir. 15 günlük süre atama tebligatınız size tebliğ edildiği gün başlar.
Derece kademe soran olmuş. 6/1 yada 5/1 den atanmanız hiçbir şeyi değiştirmez. Sadece boşluk olan kadro o olduğu için oradan alım yapılıyor. Maaşınız ve tüm özlük haklarınız mühendis için göreve başladığınız tarihten itibaren 8/1 den hesaplanır.
Evet ama ikamet adresiniz dışında bir ilde göreve başlayacaksanız 15 gün süreniz var, aynı ilde göreve başlayacaksınız 1 gün sonra başlamanız gerekir. 15 günlük süre atama tebligatınız size tebliğ edildiği gün başlar. Mehmet-3993, 2 ay önce - Alıntıya git
İlk defa atanan biri yaşadığı şehre atanmışsa 1 gün mü 15 gün mü?
İlk defa atanınca nereye olursa olsun 15 gün diye bişey duydum gerçek mi
İlk defa atanan biri yaşadığı şehre atanmışsa 1 gün mü 15 gün mü? fbd bdfg, 2 ay önce - Alıntıya git
anladığım kadarıyla bir gün,
bir başka soru var onu nasıl çözeceğiz? Erkeklere özel bir soru olacak bu, bizim sakal-bıyık ne olacak? Fotoğraflarımızı gönderirken sakallı mı gönderiyoruz (fazla abartmadan) yoksa sinek kaydı mı gönderiyoruz?
İlk defa atanınca nereye olursa olsun 15 gün diye bişey duydum gerçek mi fbd bdfg, 2 ay önce - Alıntıya git
İlametgahınızın bulunduğu şehre atanırsanız tebligatın size ulaştığı günü takip eden gün; farklı bir şehre atanırsanız tebligatın size ulaştığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde göreve başlamak zorundasınız. hsnd, 2 ay önce - Alıntıya git
Atandığımız yer mi, şehir mi aynıyken 1 gün sonra başlıyoruz?
Ben şehir merkezindeyim, ilçeye atandım, 1 gün sonra mı başlamam gerekiyor?
Atandığımız yer mi, şehir mi aynıyken 1 gün sonra başlıyoruz? Ben şehir merkezindeyim, ilçeye atandım, 1 gün sonra mı başlamam gerekiyor? Merhaba ben mühendis, 2 ay önce - Alıntıya git
ben bu bilgiyi nereden okuyup öğrenebilirim?
aynı ildeyseniz 1 gün sonra diye biliyorum
Hocam Ankara'da yaşarken Ankara'ya atanırsanız tebligat size bugün ulaştıysa yarın göreve başlamak zorundasınız. Kurumu arayıp bilgi alın en iyisi.
aynı ildeyseniz 1 gün sonra diye biliyorum findfour, 2 ay önce - Alıntıya git
Anladım hocam teşekkürler.
Hocam Ankara'da yaşarken Ankara'ya atanırsanız tebligat size bugün ulaştıysa yarın göreve başlamak zorundasınız. Kurumu arayıp bilgi alın en iyisi. hsnd, 2 ay önce - Alıntıya git
başka bir ilçe olması vs bir şeyi değiştirmiyor yani.
tebligat gelmeden gidip ev falan tutup yerleşmek gerekiyor anlaşılan
başka bir ilçe olması vs bir şeyi değiştirmiyor yani. tebligat gelmeden gidip ev falan tutup yerleşmek gerekiyor anlaşılan Merhaba ben mühendis, 2 ay önce - Alıntıya git
Bunu kurumu arayıp sorun derim. Belki ilçe olması bir şeyi değiştirir ama sanmıyorum. Eğer 1 gün sonra işe başlamanız gerekiyorsa bile kurum belki tolerans gösterip birkaç gün izin verebilir işlemlerinizi tamamlamanız için kesin olmamakla birlikte. Kurumla görüşmenizde fayda var.
ya da bir süre apart tarzı bir yerde kalacaksınız ev tutana kadar, tebligatın gelme süresi belli değil, o risk alınır mı bilmem
Bunu kurumu arayıp sorun derim. Belki ilçe olması bir şeyi değiştirir ama sanmıyorum. Eğer 1 gün sonra işe başlamanız gerekiyorsa bile kurum belki tolerans gösterip birkaç gün izin verebilir işlemlerinizi tamamlamanız için kesin olmamakla birlikte. Kurumla görüşmenizde fayda var. hsnd, 2 ay önce - Alıntıya git
anladım hocam
ya da bir süre apart tarzı bir yerde kalacaksınız ev tutana kadar, tebligatın gelme süresi belli değil, o risk alınır mı bilmem findfour, 2 ay önce - Alıntıya git
Evet bir de o var.