Emniyette istedigimiz ilin ilcesindeki emniyet mudurlugunede gecebiliyoruz degil mi ilcede subesi varsa eger?
Guncell
Emniyette istedigimiz ilin ilcesindeki emniyet mudurlugunede gecebiliyoruz degil mi ilcede subesi varsa eger? gkhn33, 1 ay önce - Alıntıya git
2.Tercihinize Göç yazabilirsiniz göç,acsh,afad aynı maası egm ise buna ekstra 400 lira tayin bedeli alır egm de sadece çocuklarla ilgili mevzuat üzerinden is ve islem yurutulurken Göç ye ise sadece yabancılarla ilgili mezuattan is ve islemler yurutulur. Açsh tüm mevzuat ve is yogunlugu varken afadda yine mevzuatin genel hukumlerine tabiisinizdir. En yogun açsh iken göç afad ve sonuncuya egm gelir.Orta olcekli anadolu sehirlerinde egmde haftada max 2 vaka ile karsilasirsiniz.Göç yeni kurulmus kadrolarini yeni yeni oturtan bir kurum oldugu icin bunu nitelikli kadro olarak lehinize kullanabilirsiniz... Emre0005, 1 ay önce - Alıntıya git
GÖÇ ile ilgili bir şey soracağım VERİ HAZIRLAMA VE KONTROLİŞLETMENİ alıyor ve 6225 nitelik kodu ile. ben bilgisayar mühendisiği mezunuyum. bir sertifikam yok ama yazdığımda gelir mi? atanır mıyım? şartları sağlıyor mu?
Emniyetin maaşı ne kadar hocam. Bir de mesai saatleri nasıldır? Haftasonu gece vs vaka gelince gitmek gerekir mi?
Emniyetin maaşı ne kadar hocam. Bir de mesai saatleri nasıldır? Haftasonu gece vs vaka gelince gitmek gerekir mi? efesaltik, 1 ay önce - Alıntıya git
bunu ben de merak ediyorum bilen yazabilirse çok güzel olur
bunu ben de merak ediyorum bilen yazabilirse çok güzel olur anka.violet, 1 ay önce - Alıntıya git
Yeni baslayan bekar 8/1 sosyal calismaci egm de 5400 alir Emre0005, 1 ay önce - Alıntıya git
hocam tercihte 7/1 ile başlanıyo sağlık hizmetleri olarak geçiyor yani bu son ekpss tercihte o şekilde yazıyordu
Sınıf / Derece Sağlık Hizmetleri (SH) / 7
hocam tercihte 7/1 ile başlanıyo sağlık hizmetleri olarak geçiyor yani bu son ekpss tercihte o şekilde yazıyordu Sınıf / Derece Sağlık Hizmetleri (SH) / 7 anka.violet, 1 ay önce - Alıntıya git
50 lira oynar Emre0005, 1 ay önce - Alıntıya git
hocam siz de sosyal çalışmacı mısınız ? Egm de mi çalışıyorsunuz? çok sağolun tüm yanıtlarınız ve bilgileriniz için
hocam siz de sosyal çalışmacı mısınız ? Egm de mi çalışıyorsunuz? çok sağolun tüm yanıtlarınız ve bilgileriniz için anka.violet, 1 ay önce - Alıntıya git
Ben egmde polistim engelli oldum bilgisayar isletmeni kadrosuna atandim 9 yillik memurum bu ekpssde alanda 19. Oldum sosyal calismaci olacagim nasip olursa Emre0005, 1 ay önce - Alıntıya git
anladım hocam hakkımızda en iyisi ne ise o olsun ben de sosyal çalışmacı olarak alanda 13.cüyüm siz nereleri yazdınız? bir de ilk atamada yol harcı veriliyor mu? ben şuan sürekli sözleşmeli asdep personeliyim (4b) istanbulda. engelli olduğum için sınava girdim ve puan da iyi gelince kadroya geçmek istedim. tek tercih memleketim orduyu yazdım. egm de sosyal çalışmacı 4b mi yine ya da 4a mı?
anladım hocam hakkımızda en iyisi ne ise o olsun ben de sosyal çalışmacı olarak alanda 13.cüyüm siz nereleri yazdınız? bir de ilk atamada yol harcı veriliyor mu? ben şuan sürekli sözleşmeli asdep personeliyim (4b) istanbulda. engelli olduğum için sınava girdim ve puan da iyi gelince kadroya geçmek istedim. tek tercih memleketim orduyu yazdım. egm de sosyal çalışmacı 4b mi yine ya da 4a mı? anka.violet, 1 ay önce - Alıntıya git
Sen sozlesmeli personelsin istifa edip kadrolu shu olacaksin sana yol harcirahi verilecegini sanmiyorum cunku istifa ile gececeksin ben 5afad 4 acsh yazdim Emre0005, 1 ay önce - Alıntıya git
sağolun hocam ben ve benim gibi merakta olan arkadaşlar için çok yararlı oldu verdiğiniz bilgiler gönlümüzdeki hayırlısıyla olsun kolay gelsin. atama sonuçlanınca da yazalım nereye atandığımızı (ki inş atanırız )
sağolun hocam ben ve benim gibi merakta olan arkadaşlar için çok yararlı oldu verdiğiniz bilgiler gönlümüzdeki hayırlısıyla olsun kolay gelsin. atama sonuçlanınca da yazalım nereye atandığımızı (ki inş atanırız ) anka.violet, 1 ay önce - Alıntıya git
Mesaj alamaiyosun ayarlarini duzenle yazamiyorum sana Emre0005, 1 ay önce - Alıntıya git
Ya da bana ozelden numarani yaz Emre0005, 1 ay önce - Alıntıya git
şimdi açtım mesaj kısmını