Arkadaslar A grubu ticaret uzman yardımcısı ve denetmen yardımcılığı sınavı başvuru zamanı geldi ama henüz başvuru linki gelmedi bilgisi olan var mı?
Erteleme durumu söz konusuymuş. Başvuru linkini o yüzden yayınlamıyorlarmış.
Erteleme durumu söz konusuymuş. Başvuru linkini o yüzden yayınlamıyorlarmış. srdrflz, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam ben arıyorum hep meşgul çalıyor siz nerden öğrendiniz bilgi güvenilir mi ?
teşekkür ederim
Arkadaşlar başvurular 2 Şubat'ta başlayacak mıydı?
Arkadaşlar başvurular 2 Şubat'ta başlayacak mıydı? mehmetakif.2, 2 ay önce - Alıntıya git
Evet öyle daha başvurular başlamadı
Heycana baka heycana. Basvuru 2 subatta basliyor. Mulakatta isin zor bu heyecanla. Azer Bulbul gibi titrersin.
Heycana baka heycana. Basvuru 2 subatta basliyor. Mulakatta isin zor bu heyecanla. Azer Bulbul gibi titrersin. efendinimbensenin, 1 ay önce - Alıntıya git
Ticaret uzman yardımcısı başvuruları 20-29 Ocak arası yalnız
tekrar tekrar okuyorum başvurular 20-29 ocak arasında yazıyor. 2 Şubat nerden çıktı hoca?
tekrar tekrar okuyorum başvurular 20-29 ocak arasında yazıyor. 2 Şubat nerden çıktı hoca? bittan, 1 ay önce - Alıntıya git
Diğer ilandan bahsediyor herhalde denetçili olan var ya
Hocam ben arıyorum hep meşgul çalıyor siz nerden öğrendiniz bilgi güvenilir mi ? srdrakco, 2 ay önce - Alıntıya git
0312-204-9822 / 9826 / 9517