26.dönemim merak ettikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım
merhabalar. Genel sağlıkta dişlere detaylı bakılıyor mu? Sabit protez diş sorun olur mu?
merhabalar. Genel sağlıkta dişlere detaylı bakılıyor mu? Sabit protez diş sorun olur mu? Olizvela, 1 yıl önce - Alıntıya git
çok detaylı bakılmadı dişlerini göster diyor eksik diş var mı diye bakıyor dişten sorun yaşayan olmaz kolay kolay
Hafta sonu izinleriniz nasıl? Mahmutdemir123, 1 yıl önce - Alıntıya git
izin yok kardeşim pandemiden dolayı eğitim oluyor klüp faaliyetleri oluyor yanaşık düzen eğitimi olabiliyor bazen haftasonları
izin yok kardeşim pandemiden dolayı eğitim oluyor klüp faaliyetleri oluyor yanaşık düzen eğitimi olabiliyor bazen haftasonları kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Sağlık raporu süreci nasıl oldu anlatır mısın ? 1 günde aldınız mı yoksa uzadı mı ?
Ayrıca sağlıkta sorun yaşayan direk elendi mi yoksa üst hastaneye sevk vs. mi oldu
jinekomasti seviyesi var mı
Sağlık raporu süreci nasıl oldu anlatır mısın ? 1 günde aldınız mı yoksa uzadı mı ? Ayrıca sağlıkta sorun yaşayan direk elendi mi yoksa üst hastaneye sevk vs. mi oldu furkannzz, 1 yıl önce - Alıntıya git
sağlık işleri genelde bizde hızlı bitirlmiye çalışıldı pandemiden dolayı fazla uzun kalmamak için hastanede adeta koşarak girdik polikiniklere 1 günde bitti genelde bazen 1 yada 2 polikilink ertesi güne sarktığı oluyordu onun haricinde hızlı ilerledi sağlıkta bizde sorun yaşayanlar oldu eğer hastane heyetinden 7 kişi olumsuz aldı istifa etmediler 2 ay sonra direk sağlık daire ilişiğini kesti okulla sonra mahkeme ile dönenler oldu ama onlarında kesinliği yok çünkü tekrar dan hastaneye gidecekler hastaneden sağlam alsan bile akademide sağlık daire eksik gördüğü bir konuda dosyanı tekrardan okula geri gönderip tekrar bakılmasını talep edebiliyor yani iş sağlık dairede bitiyor hastanede değil..
Ön sağlık kontrolü nasıl? Birde ortapedi kısmı nasıl Yamtar1453, 1 yıl önce - Alıntıya git
ön sağlıkta altında bir şort üstün çıplak kalıyorsun boy kilo ölçülüyor sonra renk körlüğü daha sonra doktor bakıyor vücüduna faça varmı diye kesik falan onun haricinde yüzünde bariz belli olan ben varsa elerler çünkü başvuru fazla benden eledikleri oldu ortapedi okulda hasteneye gittimizde bizi detaylı bakmadı kırık çıkık varmı dedi yok dedik sağlam verdi
jinekomasti seviyesi var mı Yildizlardan, 1 yıl önce - Alıntıya git
hiç duymadım kardeşim ne olduğunu da bilmiyorum
26.dönem ne zaman mezun olacak kardeşim?
26.dönem ne zaman mezun olacak kardeşim? Burak Çetiner, 1 yıl önce - Alıntıya git
20 haziran
20 haziran kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Şubat da 27 ler mülakata başlamayacak mi? O zaman onların süreç bayağı uzar
Kpss ve spor kaçtı hocam?
Ben mi? Kardeşim bu benlerin büyüklüğüne göre değişiyor sanırım elenme sebebi de mı Mahmutdemir123, 1 yıl önce - Alıntıya git
sağlık işleri genelde bizde hızlı bitirlmiye çalışıldı pandemiden dolayı fazla uzun kalmamak için hastanede adeta koşarak girdik polikiniklere 1 günde bitti genelde bazen 1 yada 2 polikilink ertesi güne sarktığı oluyordu onun haricinde hızlı ilerledi sağlıkta bizde sorun yaşayanlar oldu eğer hastane heyetinden 7 kişi olumsuz aldı istifa etmediler 2 ay sonra direk sağlık daire ilişiğini kesti okulla sonra mahkeme ile dönenler oldu ama onlarında kesinliği yok çünkü tekrar dan hastaneye gidecekler hastaneden sağlam alsan bile akademide sağlık daire eksik gördüğü bir konuda dosyanı tekrardan okula geri gönderip tekrar bakılmasını talep edebiliyor yani iş sağlık dairede bitiyor hastanede değil.. kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Sağlık raporu alırken intibakta kulak burun boğaz,göz,cildiye doktorları detaylı baktıklarmı.Göz renk körlüğü kitabı okuttu mu?Cildiye koldaki yanık izi vs detaya indi mi? Teşekkürler
aynen 5 metreden belli olmuyacak ama doktor ön sağlıkta kıl biriyse eleyebiliyor eğer varsa garantiye alın gidin aldırın