Jandarmayı bırakıp polisliğe gelen var mıydı? Varsa sıkıntı oldu mu 27 adayı, 1 yıl önce - Alıntıya git
Jandarmayı bırakıp polisliğe gelen var mıydı? Varsa sıkıntı oldu mu
Bizde olmadı ama sıkıntı olacağını sanmıyorum
kaptanzen ADAMSIN, cevaplar için teşekkür ederim 👍
Böbrek taşından elenen oluyor mu ?? dutkurusuuu, 1 yıl önce - Alıntıya git
Böyle geçici tedavisi olan şeylerden elenmessiniz korkmayın oradaki komiserler de yardımcı oluyor zaten sonuçta kazanılmış bir hak var bu kadar basit değil
Merhaba, hastanede ölçtürdüğümde kan değerlerimden biri(alkalen fosfataz ALP) referans değerleri üstünde çıktı. Sağlam onayı alabilmek için bütün değerlerin referans aralığı içerisinde mi olması gerekli?
Hocam staj süreniz ne kadardı ? 3 ay eğitim 1 ay staj gibimiydi ? Staj süresi dahil mi 8 ay eğitim gördünüz . Ve okulda günleriniz nasıl geçiyordu , telefon getirdiniz mi ? mustr1, 1 yıl önce - Alıntıya git
20 gün intibak+ 3 ay eğitim sonrasında 1 ay staj sonra 4 ay eğitim mezuniyet
Böyle geçici tedavisi olan şeylerden elenmessiniz korkmayın oradaki komiserler de yardımcı oluyor zaten sonuçta kazanılmış bir hak var bu kadar basit değil kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhaba, hastanede ölçtürdüğümde kan değerlerimden biri(alkalen fosfataz ALP) referans değerleri üstünde çıktı. Sağlam onayı alabilmek için bütün değerlerin referans aralığı içerisinde mi olması gerekli? Saltlake, 1 yıl önce - Alıntıya git
Evet kan değerleri referans aralığın da olmalı ama her değere bakılmıyor ALT AST bide açlık kan şekeri önemli
Evet kan değerleri referans aralığın da olmalı ama her değere bakılmıyor ALT AST bide açlık kan şekeri önemli kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Çok teşekkür ederim, sağ olun.
Kulak muayenesi nasıl oluyor yani neye bakılıyor kardeşim? Ameliyat oldum zar kapandı ama tedirgin oluyorum ister istemez.
Hocam benim karaciğerimde 2.3 cm hemanjiom var yani damar beni yonetmelikte 2 cm üstü elenme sebebi yaziyor 3 milim için elenirmiyim yoksa ultrasonu çeken doktorun insiyatifine mi kalmış birsey
spordan sonra buz yapma ımkanımız oluyor mu okulda ? tesekkurler
Hocam merhaba, alt değeri en fazla 42 olması gerekirken, son kan testi de 46 çıkmış.. Bu kadar ufak farklar da sorun yaratabilir mi? Cipura8, 1 yıl önce - Alıntıya git
Yaratıyor kardeşim tekrar tekrar düşüne kadar uğraşırsın
Kulak muayenesi nasıl oluyor yani neye bakılıyor kardeşim? Ameliyat oldum zar kapandı ama tedirgin oluyorum ister istemez. AlpHa.07, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kulak zarına bakıyor yırtık var mı birde odyo testi yapılıyor işitme testi işte
Hocam benim karaciğerimde 2.3 cm hemanjiom var yani damar beni yonetmelikte 2 cm üstü elenme sebebi yaziyor 3 milim için elenirmiyim yoksa ultrasonu çeken doktorun insiyatifine mi kalmış birsey Asel1, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kardeşim doktor oraya ne yazarsa tanı olarak sağlık daire onu baz alır bakar doktor olumsuz verirse elenirsin doktor olumlu bile verse akademi yönetmeliğe uygun değil bu diyerek tekrar muayne ister başka hastanede
kardeşim alt ast değerleri karacigerin slgıladı bir enzim buda spor yapıyorsan vucut çalışıyorsa fazl çıkabilecek bir şey kan testi vermeden önce spor aktivitesini bırak ve bol su iç düşer bende de oldu alt değierim yüksek çıktı doktor sporu bırak dedi bıraktım 23 e kadar düştü