sokan vardı ama yakalanınca ceza üstüne ceza yediler bir şekilde sokuyorlar yani ben sokmadım kaptanzen, 7 ay önce - Alıntıya git
sokan vardı ama yakalanınca ceza üstüne ceza yediler bir şekilde sokuyorlar yani ben sokmadım
Evli olan adaylar sorunsuz mezun olursa, eşi normal memursa yanına atanma ihtimali var mı? Ya da istediği yer için sıralamaya mı girmesi gerekli yoksa atama çok farklı ölçütlere göre mi yapılıyor? Şimdiden teşekkürler kardeşim
Hangi şubede hangi şehirde çalışıyorsun?
kaptanzen kardeş sana son birşey daha sormak istiyorum kulak işitme testinde yeni yönetmelik 60 db ye kadar geçerli sayıyor diyenler var bazısı 20diyor bazısı 30 hangisi doğru olan ben yönetmelikte de o maddeyi bulamadım net bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
Evli olan adaylar sorunsuz mezun olursa, eşi normal memursa yanına atanma ihtimali var mı? Ya da istediği yer için sıralamaya mı girmesi gerekli yoksa atama çok farklı ölçütlere göre mi yapılıyor? Şimdiden teşekkürler kardeşim walljohn, 7 ay önce - Alıntıya git
Eşine bir sefere mahsus tabi olabilirsin diye biliyorum
kaptanzen kardeş sana son birşey daha sormak istiyorum kulak işitme testinde yeni yönetmelik 60 db ye kadar geçerli sayıyor diyenler var bazısı 20diyor bazısı 30 hangisi doğru olan ben yönetmelikte de o maddeyi bulamadım net bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim MrtBlack, 7 ay önce - Alıntıya git
60 olan sinir başka bir şey di tam bilmyrm kardeşim onu ama esas 20 DB ondan eminim
Mümessil olmayı önerir misin? ya da bir yerde sorumlu olmayı örn:kantin sorumlusu?
Mümessil olmayı önerir misin? ya da bir yerde sorumlu olmayı örn:kantin sorumlusu? sadececilekli, 7 ay önce - Alıntıya git
Ben mümessil olmayı önermiyorum onun dışında kütüphaneci veya internet cafe sorumlusu olabilir
genel sağlıkta yani hastane de rapor alırken kilo fazlalığı sorun oluyor mu
26.Dönem mezunu bir arkadaş rica etsem cevaplayabilir mi ? Diyelim ki kazandık 27.dönemi şuanda boy kilo tutmazsa yani kilom 5 kilo kadar fazla akademide hastaneye gittiğimizde diyetisyende sorun olur mu ? İlla ki boy kilo tutmak zorunda mı ? 6 ay oldu ön sağlığa gireli kilo almak çok normal diye düşünüyorum...Mezun bir arkadaş cevaplarsa çok memnun olurum...
genel sağlıkta yani hastane de rapor alırken kilo fazlalığı sorun oluyor mu Dusyk, 7 ay önce - Alıntıya git
Çok bariz bir fark varsa olabilir belki
26.Dönem mezunu bir arkadaş rica etsem cevaplayabilir mi ? Diyelim ki kazandık 27.dönemi şuanda boy kilo tutmazsa yani kilom 5 kilo kadar fazla akademide hastaneye gittiğimizde diyetisyende sorun olur mu ? İlla ki boy kilo tutmak zorunda mı ? 6 ay oldu ön sağlığa gireli kilo almak çok normal diye düşünüyorum...Mezun bir arkadaş cevaplarsa çok memnun olurum... Basgann, 7 ay önce - Alıntıya git
Yani tabiki tutmak zorunda çünkü akademi inceliyor bu sonuçları ama doktor yardımcı oluyor genelde gittiğin doktora kalmış bir durum
Merhaba benim sağ kulağımda herhangi bi işitme kaybı yok. Ama sol kulağımda 23 dB çıkıyor sınır 20. Çok sorun yaşar mıyım? İnsiyatif tanınır mı?
Önlisans bayan kpss 77 spor 65 sizce kazanmam için mülakatta en az 100 mü vermeleri lazım.eger 100 verirlerse adp 85 olur
Ben mümessil olmayı önermiyorum onun dışında kütüphaneci veya internet cafe sorumlusu olabilir kaptanzen, 7 ay önce - Alıntıya git
Merhaba benim sağ kulağımda herhangi bi işitme kaybı yok. Ama sol kulağımda 23 dB çıkıyor sınır 20. Çok sorun yaşar mıyım? İnsiyatif tanınır mı? Maviyy, 7 ay önce - Alıntıya git
Yaşarsın kardeşim sorun olur
Önlisans bayan kpss 77 spor 65 sizce kazanmam için mülakatta en az 100 mü vermeleri lazım.eger 100 verirlerse adp 85 olur Bayanpolisadayı, 7 ay önce - Alıntıya git
Yani bunu bilmemiz zor ama en az 90 vermeleri yeterli olur çünkü kpss yüksek
kaptanzen evlilere tolerans tanıyorlar mı, hafta sonları gönderirler mi teşekkürler
kaptanzen evlilere tolerans tanıyorlar mı, hafta sonları gönderirler mi teşekkürler 27 adayı, 7 ay önce - Alıntıya git
Göndermezler kardeşim