Sözlüde 90/100 verdikleri oluyor mu?Forumda da hiç denk gelip okumadım. Mülakat sırasında eşyaları bıraktığımız dayıyla konuşmuştuk kolay kolay vermezler o kadar puan demişti. Bir umut her gün dua ederek bekliyoruz ama Müzeyyeen, 7 ay önce - Alıntıya git
Oluyor tabi ben okulda çok gördüm 100 alan sözlü den
Oluyor tabi ben okulda çok gördüm 100 alan sözlü den kaptanzen, 7 ay önce - Alıntıya git
hocam sizin kpss fyt ve sözlü puan kaçtı asil kça kazandınız ??
hocam sizin kpss fyt ve sözlü puan kaçtı asil kça kazandınız ?? adaypols, 7 ay önce - Alıntıya git
67 kpss 80 spor sözlü 75 2500 küsur falan di asil
67 kpss 80 spor sözlü 75 2500 küsur falan di asil kaptanzen, 7 ay önce - Alıntıya git
Rica etsem hatırladığın devrelerinden önlisans olanların puanlarını da söyler misin:))
psikiyatriden elenen oldu mu döneminizde anksiyete bozukluğu ve kırmızı reçeteli ilaçtan elerler mi iremmm9, 7 ay önce - Alıntıya git
Rica etsem hatırladığın devrelerinden önlisans olanların puanlarını da söyler misin:)) Mr.Stetoskop, 7 ay önce - Alıntıya git
Ön lisans genelde sözlü puanları yüksekti
Kaç sene oldu ilaci bırakalı
Kaç sene oldu ilaci bırakalı kaptanzen, 7 ay önce - Alıntıya git
en son 4 yıl önce aldım iremmm9, 7 ay önce - Alıntıya git
Sıkıntı olmaz o zaman
Birkaç sorum olacaktı. Okulda ihtiyacımız olacak olan her şeyi 8 aylık mı getirmeliyiz? Okuldan çıkış yok tamam, peki mesela ihtiyaçlarımızın kargo ile okula gönderilmesi gibi bir durum olabilir mi? Ya da aileler ziyarete gelirse, onlar getirebilir mi? Kantinde bulunmayan farklı ürünler için soruyorum. Teşekkürler.
Birkaç sorum olacaktı. Okulda ihtiyacımız olacak olan her şeyi 8 aylık mı getirmeliyiz? Okuldan çıkış yok tamam, peki mesela ihtiyaçlarımızın kargo ile okula gönderilmesi gibi bir durum olabilir mi? Ya da aileler ziyarete gelirse, onlar getirebilir mi? Kantinde bulunmayan farklı ürünler için soruyorum. Teşekkürler. polis.1845, 7 ay önce - Alıntıya git
20 gün intibak, 3 ay eğitim, 1 ay staj, 4 ay eğitim demişlerdi. Eğer öyleyse 3 ay 20 gün sonra herkes evine dönüp stajını yaparken ihtiyaçlarını giderir diye tahmin ediyorum.
Son haberler ve iddialardan sonra pek umudum kalmadı ama önlisans kadın kpss 72 spor 60 gelme ihtimali var mı
Son haberler ve iddialardan sonra pek umudum kalmadı ama önlisans kadın kpss 72 spor 60 gelme ihtimali var mı Pomem2702, 7 ay önce - Alıntıya git
Okula kargo geliyor sıkıntı yok her türlü ihtiyacınızı temin edersiniz rahat olun
Her zaman herkes için şans eşit puanlara takılmayn önemli olan sözlü
Okula kaçak sigara götürebiliyor muyuz :)
Okula kaçak sigara götürebiliyor muyuz :) 27 adayı, 7 ay önce - Alıntıya git
Götürürsün yani kaçak derken