Daha önce birisi cevaplamıştı oradan biliyorum kardeşim. İntibak + 3 ay eğitim. Daha sonra ikametgah adresinin bulunduğu yerde 1 ay staj (yani ailenin yanında) + okula dönüp 4 ay eğitim Aramis07, 1 yıl önce - Alıntıya git
Daha önce birisi cevaplamıştı oradan biliyorum kardeşim.
İntibak + 3 ay eğitim. Daha sonra ikametgah adresinin bulunduğu yerde 1 ay staj (yani ailenin yanında) + okula dönüp 4 ay eğitim
Teşekkür ederim
İntibak bitince evlerimize bir haftalığına gönderecekler mi acaba
İntibak bitince evlerimize bir haftalığına gönderecekler mi acaba Polisgiz, 1 yıl önce - Alıntıya git
26. Dönem gitmedi
Birşey sormak istiyorum aylar önce tecilim bitti muayne olmadım hiç kazanınca askerlik durum belgesi isterse okul e devletten alamıyorum bu durumu yaşayan oldu mu? Oldu ise ne yapmam gerekiyo askeriye gidince askerlik durum belgesi veriliyormu sıkıntı çıkıyormu ?
Bunu şuan kimse bilemez emin olun okuldayken çok şey değişebiliyor anlık kararlar bunlar biz gidemedik pandemiden dolayı 27 nolur bilemiyorum
Merhaba. Staj durumu nasıl oluyor? Staj yapılırken yine okulda mı kalınıyor yoksa evlere gönderiliyor muyuz? Nikah hazırlığı yapıyorum da, bu durumda mesela izin verilebilir mi yoksa zaten evlere gönderilecek miyiz stajda? polis.1845, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhaba. Staj durumu nasıl oluyor? Staj yapılırken yine okulda mı kalınıyor yoksa evlere gönderiliyor muyuz? Nikah hazırlığı yapıyorum da, bu durumda mesela izin verilebilir mi yoksa zaten evlere gönderilecek miyiz stajda?
bizde staj oldu 1 ay bulunduğumuz illerde yaptık evlere gittik ama bence bu staj işi kalkabilir bu sene.
stajı istediğimiz ilde yapabilirmiyiz yoksa ikametgah olan ilde yapmak zorundamıyız ? Krtl190395, 1 yıl önce - Alıntıya git
stajı istediğimiz ilde yapabilirmiyiz yoksa ikametgah olan ilde yapmak zorundamıyız ?
istediğin ilde yapabilirsin
Açıklanma süreci için öngörünüz var mı hocam? Neden bekleniyor acaba
Açıklanma süreci için öngörünüz var mı hocam? Neden bekleniyor acaba didempomem, 1 yıl önce - Alıntıya git
yani kontenjan artması bence işi uzattı planlama takvim ayarlanıyordur yani öngörü yapmak zor ama eli kulağında bence
yani kontenjan artması bence işi uzattı planlama takvim ayarlanıyordur yani öngörü yapmak zor ama eli kulağında bence kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim hocam cevabınız için:)
bizde staj oldu 1 ay bulunduğumuz illerde yaptık evlere gittik ama bence bu staj işi kalkabilir bu sene. kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Özele bir bakabilir misin?
KPSS 60 fyt 60 kazanan var mıydı hocam lisans erkekten?
KPSS 60 fyt 60 kazanan var mıydı hocam lisans erkekten? aday46, 1 yıl önce - Alıntıya git
var tabiki
Bakaya kalanların okula kayıt işlemlerinde sorun oluyor mu?
60-60 lisans kadın giren var mıydı
Göz derecelerinde problem olması durumunda lazer için imkan tanıma ihtimali var mı okulların hocam?
var tabiki kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhaba, 26. Dönemde hangi POMEM'de eğitim gördün?
Bel fıtığı var bende tani da bel ağrısı yazıyor ama mr çektirmistim sorun olur mu acaba sağlık muayenesinde ya da e nabizda
Bel fıtığı var bende tani da bel ağrısı yazıyor ama mr çektirmistim sorun olur mu acaba sağlık muayenesinde ya da e nabizda Kaya94, 1 yıl önce - Alıntıya git
sıkımtı olmaz