Bel fıtığı çok büyük engel mi , sağlık yönetmeliği engel diyor ama bende teşhis dışında belirgin bir durum söz konusu değil yani ne güç ne sinir kaybı var ... bel fıtığından elenenlere şahit oldunuz mu ?
Eğitim sonunda antrenör alımı oldumu besyo mezunu okullarda yada spor tesislerine antrenör olarak görev yapanlar oluyor diye duyum aldım yada spor derslerinizi kimler veriyordu. Teşekkürler F16short, 1 yıl önce - Alıntıya git
bizim eğitim daha devam ediyor bilgim yok kardeşim spor derslerimizi oradaki görevli polisler veriyor
Bel fıtığı çok büyük engel mi , sağlık yönetmeliği engel diyor ama bende teşhis dışında belirgin bir durum söz konusu değil yani ne güç ne sinir kaybı var ... bel fıtığından elenenlere şahit oldunuz mu ? bma264, 1 yıl önce - Alıntıya git
yok kardeşim söyleme orada bel fıtığı falan bir şey olmaz ondan elenen duymadım ben
On sağlıkta parmagimda dikiş izinden elenmekten korkuyorum. Ellere parmaklara çok dikkatli bakılıyor mu. Yanıt verirseniz sevinirim teşekkürler Polissskızz, 1 yıl önce - Alıntıya git
yani nasıl bir dikiş izi çok belirgin mi ellerini uzat diyor sana bakıyor titreme vs. varmı diye o ara gözüne çarparsa sorar sana ne oldğunu ama sorun olacağını sanmıyorum bariz belrigin bir şey değilse
yani nasıl bir dikiş izi çok belirgin mi ellerini uzat diyor sana bakıyor titreme vs. varmı diye o ara gözüne çarparsa sorar sana ne oldğunu ama sorun olacağını sanmıyorum bariz belrigin bir şey değilse kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bas parmağımın alt kısmında çok belli olmuyor genelde sorun yaratmayacağını söylüyorlar ama yine de bilmiyorum Polissskızz, 1 yıl önce - Alıntıya git
o kadar basit şeylerden sıkıntı olmaz kardeşim rahat ol
o kadar basit şeylerden sıkıntı olmaz kardeşim rahat ol kaptanzen, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhabalar, beyinde zararı olmayan kist sıkıntı olurmu? Genel sağlıkta röntgen mr çekliyormu?
Merhabalar anal fistül diye bi hastalık var ama hayatımı idame ettirmeye engel değil herhangibi sıkıntı yaratmıyor benim için her şekilde ama e nabızda gözüküyor büyük ihtimalle. Kazanırsak eğer gittiğimizde sağlık kontrolünde e nabıza bakıyorlar mı acaba? Şimdiden teşekkürler
Evli öğrencilere ailesiyle vakit geçirmesi için haftasonu izni veriliyor mu ? Şehir dışından gelen eş haftasonunu eşiyle geçirebiliyor mu?
malesef evli olanlarında virüsten dolayı yasak.
Merhabalar, beyinde zararı olmayan kist sıkıntı olurmu? Genel sağlıkta röntgen mr çekliyormu? Salih akar, 1 yıl önce - Alıntıya git
beyin doktoru gerekli görürse mr isteyebiliyor bazı durumlarda onun haricinde mr çekilmiyor beyin için sıkıntı olmaz bence sinüs kisti falan mı
Merhabalar anal fistül diye bi hastalık var ama hayatımı idame ettirmeye engel değil herhangibi sıkıntı yaratmıyor benim için her şekilde ama e nabızda gözüküyor büyük ihtimalle. Kazanırsak eğer gittiğimizde sağlık kontrolünde e nabıza bakıyorlar mı acaba? Şimdiden teşekkürler Canaydinn, 1 yıl önce - Alıntıya git
yok dostum ya e nabıza sadece psikiyatri bakar onun haricinde kimse girip bakmaz ayrıca o hastalıktanda sıkıntı olmaz bakmıyorlar senin orana
Evli öğrencilere ailesiyle vakit geçirmesi için haftasonu izni veriliyor mu ? Şehir dışından gelen eş haftasonunu eşiyle geçirebiliyor mu? doci, 1 yıl önce - Alıntıya git
pandemi nedeniyle yasak ama 27 de virüs biter se olabilir tabi şu an için soruyrosan eğer imkansız
Geri dönüşün için çok teşekkür ederim.
Dişlere çok bakıyolar mı benim arkalarda 7 dişim eksik geçme ihtimalim var mıdır?
Evet efendim sinus kist. Nöroloji doktoru e nabızdan bakar mı sizce ?
Pomem eğitim sürecinde hangi şubelerden seçmelere geliyorlar ve her sene seçme oluyor mu?