Editörler : gül-feşan

loya-teona
Aday Memur
28 Şubat 2025 23:02

sabah 8 de de nizamiye de oluyorsunuz ring araçları ile yazılı sınav yerine gidiyorsunuz orada her uzman kadrosu için yazılı sınav oluyor 16 soruluk zaman gayet yeterli kalem veriyorlar daha sonra sözlü mülakata giriyorsunuz kart çekip soru cevaplıyorsunuz inkılap tarihi soruldu bana il tercihini de orada yapıyorunuz önceliğinize göre

Krcvs
Aday Memur
01 Mart 2025 06:13

Bana İslamiyet öncesi Türk tarihinden, kurtuluş savaşından, vatandaşlık ve atasözü soruldu.

loya-teona, 11 ay önce

sabah 8 de de nizamiye de oluyorsunuz ring araçları ile yazılı sınav yerine gidiyorsunuz orada her uzman kadrosu için yazılı sınav oluyor 16 soruluk zaman gayet yeterli kalem veriyorlar daha sonra sözlü mülakata giriyorsunuz kart çekip soru cevaplıyorsunuz inkılap tarihi soruldu bana il tercihini de orada yapıyorunuz önceliğinize göre

Rambo23
Memur
05 Mart 2025 15:19

sonuçlar ne zaman açıklanır birşey diyen oldu mu ?

Krcvs, 11 ay önce

Bana İslamiyet öncesi Türk tarihinden, kurtuluş savaşından, vatandaşlık ve atasözü soruldu.

Krcvs
Aday Memur
05 Mart 2025 16:51

Malesef hocam bir şey öğrenemedim Suem le cakistigimiz için süreç ağır işleyebilir

Rambo23, 11 ay önce

sonuçlar ne zaman açıklanır birşey diyen oldu mu ?

Krcvs
Aday Memur
05 Mart 2025 21:55

Sonuçlar açıklanmış

Rambo23
Memur
06 Mart 2025 11:41

bu kadar kısa sürede açıklanması çok şaşırtıcı ve kpss puanıda eklenmiş halbuki sadece yazılı ve sözlü mülakat puanları alınarak hesaplanacaktı

Krcvs, 11 ay önce

Sonuçlar açıklanmış

TR Türkistan
Genel Müdür
06 Mart 2025 12:07

Puan hesabını nerede gördünüz hocam

Rambo23, 11 ay önce

bu kadar kısa sürede açıklanması çok şaşırtıcı ve kpss puanıda eklenmiş halbuki sadece yazılı ve sözlü mülakat puanları alınarak hesaplanacaktı

Rambo23
Memur
06 Mart 2025 12:09

sonuçl bilgileri ve alttaki açıklamalar kısmındaki 4. maddeyi oku

4. Adayların puan hesaplamaları KPSS notu ile mesleki yeterlilik ve mülakat sınav notunun ortalaması alınarak belirlenmiştir.

TR Türkistan, 11 ay önce

Puan hesabını nerede gördünüz hocam

Krcvs
Aday Memur
06 Mart 2025 13:00

Evet hocam bende çok şaşırdım yedek ten sıra gelmiş bana siz ne durumdasınız

Rambo23, 11 ay önce

Rambo23
Memur
06 Mart 2025 13:27

kontenjana giremedik kardeşim

Krcvs, 11 ay önce

Evet hocam bende çok şaşırdım yedek ten sıra gelmiş bana siz ne durumdasınız

Krcvs
Aday Memur
06 Mart 2025 13:28

İnşallah daha iyi yerler olur hocam

Rambo23, 11 ay önce

kontenjana giremedik kardeşim

Rambo23
Memur
06 Mart 2025 13:31

inşallah çok saolasın

Krcvs, 11 ay önce

İnşallah daha iyi yerler olur hocam

14 Ocak 2026 02:16

Yazılı sınav test usulü mü yapıldı? Cevap verirseniz çok sevinirim.

loya-teona, 11 ay önce

Toplam 193 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi