arkadaşlar merhaba,
il dışı özür grubuna başvurdum. çıkan listenin çoğunda
muhtemel boşalacak il içi,
muhtemel boşalacak il dışı yazıyor.
il dışından başvuran biri olarak muhtemel boşalacak il içi bir kadroyu tercih etmemin herhangi bir sıkıntısı yok değil mi? bir püf noktası var mı?
teşekkür ederim cevabınız için
Benim de bir sorum var arkadaşlar. İkinci aşamada tercih yapmazsak bir sorun olur mu. Resen atama durumu olur mu. Olursa iptal edebilir miyiz.
Benim de bir sorum var arkadaşlar. İkinci aşamada tercih yapmazsak bir sorun olur mu. Resen atama durumu olur mu. Olursa iptal edebilir miyiz. Arslanha, 1 ay önce - Alıntıya git
Atama olmaz mevcut yerinizde kalırsınız.
fizikçisedat hocam peki resen atama olur mu.
fizikçisedat hocam peki resen atama olur mu. Arslanha, 1 ay önce - Alıntıya git
Olmaz hocam
2019 ağustosta 2.aşamaya başvurmayanlara bile ilçe emri verip atamasını yaptılar ama iptal hakkı verdiler.
Teşekkür ederim hocalarım
Çiğli Imkb ve adnan saygun MTAL nasıl fikriniz var mı hocam? Bayraklı anadolu imamhatiple, ali osman meslek okulunu bilir misiniz?
2019 ağustosta 2.aşamaya başvurmayanlara bile ilçe emri verip atamasını yaptılar ama iptal hakkı verdiler. b3rn4, 1 ay önce - Alıntıya git
arkadaşlar ilan edilen okullar haricinde kurum kodu ile diğer okullardan tercih yapsak ne olur acaba
Ilan edilen okullar haricinde nasıl tercih yapılıyo
İlçe mi il mi? Ulubahtlı07, 1 ay önce - Alıntıya git
İlçe verdiler hocam. Çoğu kişi bu yüzden iptal etti zaten. Eşleri kötü ilçede çalışanlar amaçları eşinin yanına değil ilin iyi yerine gitmek olduğu için ilçe emrini iptal etti :) çünkü iptal etmeseler 3 yıl o kötü ilçede kalmak zorunda olacaklardı. Bizzat bu sebepten iptal eden arkadaşlarım var.