Mulakat filan da onemli ölçüde geri düşümüyorsa vok kötü düşünmeye gerek yok o zaman. Mercurysu, 5 gün önce - Alıntıya git
hocam zaten sizin sıralamanız 920'lerde. 41 açtığınız takdirde atanmama gibi bir ihtimal yok. %100 atanırsınız. mülakatlar zaten formaliteden, puan ve ya sıralama düşürme gibi bir prosedür yok.
Merhaba arkadaşlar, branş bazında sıralamam 2270. Sizce bu atama ile gidebilir miyim, kontenjan hakkındaki fikirleriniz neler?
yakın sayılırız... umut kırmak istemem ama 20 binla atanmanız zor
hocam zaten sizin sıralamanız 920'lerde. 41 açtığınız takdirde atanmama gibi bir ihtimal yok. %100 atanırsınız. mülakatlar zaten formaliteden, puan ve ya sıralama düşürme gibi bir prosedür yok. Veysi Sekban, 5 gün önce - Alıntıya git
anladım hocam, sürekli farklı şeylere denk gelince kafa karışıklığı oluyor hiçbir şeyden emin olamaz oldum. sağolun.
Brans siralama 1065. Kontenjan aciklamasindan once garanti gibi bakiyordum ama suan tarif edemedigim bir tedirginlik var ustumde... herkes icin hayirlisi olur umarim
Merhaba arkadaşlar, branş bazında sıralamam 2270. Sizce bu atama ile gidebilir miyim, kontenjan hakkındaki fikirleriniz neler? minekaptan, 5 gün önce - Alıntıya git
Puanınız kaç acaba
Puanım 73 hocam. Alıntılayamadım, forumda yeniyim :(
arkadaşlar branş bazında değil, başarı sıralamasına bakacaksınız!
Branşımızda kontenjan 1600 aşağısına düşer mi sizce? Mkl135, 3 gün önce - Alıntıya git
Çok zor, ben 1700 ün altına bile düşeceğini zannetmiyorum jaguarrpaw, 3 gün önce - Alıntıya git
1739 için şansım ne olur öğretmenlerim çalışmaya başlamalımıyım
Branş sıralamam 1820, korkuyorum açıkçası. busra-elt, 1 ay önce - Alıntıya git
Branş sıralamam 1820, korkuyorum açıkçası.
aynı durumda sayılırım hocam günden güne korkmaktan ötesine geçiyor durum
aynı durumda sayılırım hocam günden güne korkmaktan ötesine geçiyor durum doganer06, Dün - Alıntıya git
Sizinki daha olası gözüküyor.
arkadaşlar başarı sıranız 1800'lerdeyse, bence başlayın
arkadaşlar başarı sıranız 1800'lerdeyse, bence başlayın Veysi Sekban, Dün - Alıntıya git
geçmiş yıllardaki kayma miktarından farklı olacağını mı düşünüyorsunuz?
geçmiş yıllardaki kayma miktarından farklı olacağını mı düşünüyorsunuz? busra-elt, Dün - Alıntıya git
bu sene ek atama olmayacağını düşünüyorum, bu nedenle kayma çok az olur.