Editörler : crops35
25 Ocak 2021 16:31

CTE Katiplik E Devlet Başvuru Sertifika Bilgisi

Adalet mezunuyum. E devlet başvurusunda diploma ve transkript yükledim. 8. Aşamada sertifikalar bölümünde Sertifika adı, Sertifikanın verildiği tarih ve Sertifikanın alındığı kurum isteniyor.

Başvuru kılavuzunda şöyle bir ibare var :

"

17. 8.işlem adımında sertifika bilgileri ve uygulama sınavında kullanacağınız klavye türü bilgileri talep edilmektedir. ?Sertifika Adı? talep edilen bölüme mutlaka Q veya F klavye türünü yazınız. Daha sonra varsa sertifika bilgilerinizi işleyiniz. Örneğin; Klavye Türü F- Bilgisayar İşletmenliği veya Klavye Türü Q-Bilgisayar İşletmenliği Yalnızca Klavye Türü belirtecek olan adaylar: ?Klavye Türü F? ya da ?Klavye Türü Q? yazarak ardından ?Sertifika Tarihine? başvuru tarihini yazacaklardır. Sertifika bilgisi yazacak adaylar ise; Sertifika Adı Bölümüne: Klavye Türü F ? ??.. Sertifikası, Sertifikanın Alındığı Tarih ve Sertifikanın hangi kurumdan alındığı bilgisi yazılacaktır. "

Sertifikam olmadığı ve adalet mezunu olduğum için sertifika adı kısmına " Klavye Türü - Q " ve Sertifikanın alındığı tarihe başvuru tarihini yazdım. Fakat sertifikanın alındığı kuruma ne yazacağım?


Sakınha
Memur
31 Ocak 2021 18:44

Bilmiyorum ben bilmiyorum ama okul adı yazmak olabilir. Transkripi nasıl yüklediniz pdf nasıl elde ettiniz ben yapamadım da
Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi