Okul öncesi Anaokulu/Anasınıfı
ilkokul
ortaokul
lise
Görme Eng./İşitme Eng. Okulları
Özel Eğitim Uygulama okulları I.II.III. kademeler
Özel Eğitim Meslek Okulu
Rehberlik Araştırma Merkezi RAM
yeni mezun bir Özel Eğitim öğretmeni olarak 2021 yılı ilk atamada hangi kademe ve okul türünü tercih edeceğim konusunda kararsızım
hangi kurumda nasıl bir çalışma ortamı ile karşılaşacağım hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum
desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Benim tercihim okul öncesi, anaokul. Staja gittiğim yıllarda kendimi okul öncesi kurumlarında daha mutlu hissediyordum... :) Hakkınızda hayırlısı olsun.
merakla bekliyoruz bakalım hangi şehirlerde hangi kademe ve okul türleri açılacak
Ram :)
RAM neden tavsiye ediyorsunuz
avantajları dezavantajları nelerdir
?
Okulda ki hocalar Meslek lisesini tavsiye ediyorlar ama ben kendim kişisel olarak öğretmen olmak istemediğim için ram diyorum.
Okulda ki hocalar Meslek lisesini tavsiye ediyorlar ama ben kendim kişisel olarak öğretmen olmak istemediğim için ram diyorum. BIRAKANLAR ŞİRKETİ, 1 ay önce - Alıntıya git
peki RAM çalışma saatleri ve yıllık izin konusunda bilginiz var mı
öğretmenlik dışında nasıl bir çalışma ortamı bizi bekliyor RAM'da
peki RAM çalışma saatleri ve yıllık izin konusunda bilginiz var mı öğretmenlik dışında nasıl bir çalışma ortamı bizi bekliyor RAM'da Ozel.Egitim.2021, 3 hafta önce - Alıntıya git
RAM'de 8-5 çalışırsın, yıllık iznin adaylığın bitince 20 gün olur. Evrak işleri yaparsın.
RAM'de 8-5 çalışırsın, yıllık iznin adaylığın bitince 20 gün olur. Evrak işleri yaparsın. BIRAKANLAR ŞİRKETİ, 3 hafta önce - Alıntıya git
bilgilendirme için teşekkür ederim
bakalım tercihler zamanı Özel Eğitim hangi kurumlar açılacak
merakla bekliyoruz
bilgilendirme için teşekkür ederim bakalım tercihler zamanı Özel Eğitim hangi kurumlar açılacak merakla bekliyoruz Ozel.Egitim.2021, 3 hafta önce - Alıntıya git
rica ederim eğer iki alım olmazsa benim bu yıl atanma ihtimalim yok zaten şuan 2021 e hazırlanıyorum