Web tasarım ve kodlama bölümünü bitiren birinin işi olmaz mı?
Bu dijital çağda bu görüşe kesinlikle katılmıyorum.
Web tasarımı yap teslim et sonra bakım yap bırak ne kadar kolay söyleniyor.
Bir web tasarımcı ve kodlamaci sadece bu işleri yapmamakla beraber bu işlerde az zaman isteyen işler değildir ve sürekli güncellenmesi gerekir.
Tasarlamaktan tutun kodlamaya
Sayfa yönetiminden tutun içerik yönetimine
Veri analizi, dijital hizmet sunumları vb.
Güvenlik, gizlilik politikaları (sunucu, sayfa güvenliği vb.) Daha dünya kadar iş sayabilirim
E-devlet uygulamaları son zamanlarda bu kadar revaçta iken nasıl olur işi olmaz. bu bölüm mezunları aslında en çok işi olması gerekenlerdir.
Artık kamu kurumları bu kadar dijital dünyaya yayılmış iken bu teknik kadroya iş verilmemesi akıl kârı bir davranış değildir. Bu konu ile ilgili Cimer e yazmamız gerektiğini düşünüyorum.
Web tasarım ve kodlama bölümünü bitiren birinin işi olmaz mı?
Bu dijital çağda bu görüşe kesinlikle katılmıyorum.
Web tasarımı yap teslim et sonra bakım yap bırak ne kadar kolay söyleniyor.
Bir web tasarımcı ve kodlamaci sadece bu işleri yapmamakla beraber bu işlerde az zaman isteyen işler değildir ve sürekli güncellenmesi gerekir.
Tasarlamaktan tutun kodlamaya
Sayfa yönetiminden tutun içerik yönetimine
Veri analizi, dijital hizmet sunumları vb.
Güvenlik, gizlilik politikaları (sunucu, sayfa güvenliği vb.) Daha dünya kadar iş sayabilirim
E-devlet uygulamaları son zamanlarda bu kadar revaçta iken nasıl olur işi olmaz. bu bölüm mezunları aslında en çok işi olması gerekenlerdir.
Artık kamu kurumları bu kadar dijital dünyaya yayılmış iken bu teknik kadroya iş verilmemesi akıl kârı bir davranış değildir. Bu konu ile ilgili Cimer e yazmamız gerektiğini düşünüyorum.