Editörler : crops35
«8910111213141516171819»

Karakter34
Aday Memur
26 Mayıs 2021 12:08

Hanzel inşallah senin işin olmaz. Hatta kamu kurumuna ayağını dahi sokamazsın inşallah

Mustafakarabultt
Aday Memur
26 Mayıs 2021 12:21

Kardeşim tamam haklısın her başlıkta insanları çileden çıkartıyor olabilir. Ama her ne olursa olsun bir insana beddua etmek doğru değil.
Karakter34, 2 yıl önce

Hanzel inşallah senin işin olmaz. Hatta kamu kurumuna ayağını dahi sokamazsın inşallah

Karakter34
Aday Memur
26 Mayıs 2021 12:40

O kadar terbiyesiz yorumları varki gerçekten çileden çıkarıyor insanı. Ya burdaki insanlar bu işe muhtaç kimi özele geçecek kimi dükkanını açıcak insanların durumu çok kötü. Devamlı herkesi aşağılıyor. Çok üzgünüm beddua ettiğim için ama artık haksızlığa gelemiyorum ya.

Mustafakarabultt, 2 yıl önce
Kardeşim tamam haklısın her başlıkta insanları çileden çıkartıyor olabilir. Ama her ne olursa olsun bir insana beddua etmek doğru değil.

proaktivite
Aday Memur
26 Mayıs 2021 15:17

Adalet bakanlığının alımı için 2 aydır sonuç açıklanmıyor diye haber yapılmışbizde önlisans moderatörüne yazalım haber isteğimizi iletelim arkadaşlar.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
26 Mayıs 2021 22:45

İçinin kötülüğü sözlerine yansımış senin, yazık. İnsan her durumda sakinliğini koruyabilmeli ve karakterinden ödün vermemeli
Karakter34, 2 yıl önce

26 Mayıs 2021 22:56

Hanzel haklısın bu konuda ama sende şu çok bilmiş tavrından bi vazgeç kardeşim
hanzel, 2 yıl önce
İçinin kötülüğü sözlerine yansımış senin, yazık. İnsan her durumda sakinliğini koruyabilmeli ve karakterinden ödün vermemeli

birbasi
Aday Memur
27 Mayıs 2021 23:55

burada yazan herkes sonucu ne olursa bir şekilde tünelin ucundaki ışığı görebilmenin peşinde ... olumlu da olsa olumsuzda olsa bir şekilde artık sonuçların açıklanmasını bekliyorlar ... mülakatlar biteli 50 gün olmuş ... hala tünelin ucunda bir ışık dahi görülebilmiş değil ... o yüzden arıyorlar kurumu bir şekilde umutlarının devamı için bir iki kelime bir şeyler duyabilmek için ...

hem sen lisans mezunu değil misin ?

aynı zaman da makine mühendisi değil misin ?

aynı zaman da 94-96 puan almadın mı?

yanlış hatırlıyor olabilirim şu anda bir kamu kurumunda çalışmıyor musun? (tekrar diyorum yanlış hatırlıyor olabilirim!)

yanlış hatırlamıyorsam burası önlisans grubuydu... buraya girip de

burada o tünelin ucunda görecekleri bir ışık uğruna hareket eden kişilere karşı eleştiri yapmaktan bence vazgeç ... seni biz kpss b grubu forumuna alalım da oradaki arkadaşların beyniyle oynamaya bence devam et! ki onlar da buradaki arkadaşlar gibi buna izin vermiyorlar ...

senin sorunun ne biliyor musun?

kendin lisans mezunusun yaa! yüksek bir kpss puanı aldın yaa! lisans'daki kişiler kıdem olarak eğitim seviyesi olarak (lisans - lisans) seninle aynı seviyedeler. buradaki kişilerde (bende dahil olmak üzere) kıdem olarak, eğitim seviyesi olarak (önlisans-lisans) seninle aynı basamakta değiller değiliz. bu farkı, idare şeklini, yöneticiliğini burada bize gösterme! yarın olurda kazanırsan ve aynı kurumda olursak o zaman bize iletmeye çalış! burada bu forumda bunu yapamazsın. biz hiç birimiz senin sözlerini şu an itibariyle çekmek mecburiyetinde değiliz. bizler şu an senin çalışanların değiliz!

bizler şu an alt kademendeki çalışanlar (mühendis-tekniker-teknisyen) değiliz.

o kuruma girene kadar sen kimsen bende O'yum, buradaki diğer arkadaşlarımda aynı.

hanzel, 2 yıl önce
Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun abla. Damardan girip populizm yapma burda. Otur bekle işte açıklanınca sitede yayınlanacak her gün yada senin deyiminle aralıklı arayıp ordaki insanları rahatsız edince sana sonucu söylemeyecek kimse yada herkesten önce ogrenmeyeceksin defalarca söyledim bunu. İK da çalışanlar sonuçların ne zaman açıklanacağını BİL-Mİ-YOR
28 Mayıs 2021 00:08

Haftaya açıklansa da inşallah, rahatlasak önümüze baksak olumlu veya olumsuz

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
28 Mayıs 2021 10:55

Ben size patronluk taslamaya çalışmıyorum, yardım etmeye çalışıyorum. Sonuçların açıklanmasını herkes bekliyor sizin gibi ama sonuçlar açıklanıncaya kadar beklemekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Kurumu defalarca aramanız bunu değiştirmez onu diyorum sadece.
birbasi, 2 yıl önce

burada yazan herkes sonucu ne olursa bir şekilde tünelin ucundaki ışığı görebilmenin peşinde ... olumlu da olsa olumsuzda olsa bir şekilde artık sonuçların açıklanmasını bekliyorlar ... mülakatlar biteli 50 gün olmuş ... hala tünelin ucunda bir ışık dahi görülebilmiş değil ... o yüzden arıyorlar kurumu bir şekilde umutlarının devamı için bir iki kelime bir şeyler duyabilmek için ...

hem sen lisans mezunu değil misin ?

aynı zaman da makine mühendisi değil misin ?

aynı zaman da 94-96 puan almadın mı?

yanlış hatırlıyor olabilirim şu anda bir kamu kurumunda çalışmıyor musun? (tekrar diyorum yanlış hatırlıyor olabilirim!)

yanlış hatırlamıyorsam burası önlisans grubuydu... buraya girip de

burada o tünelin ucunda görecekleri bir ışık uğruna hareket eden kişilere karşı eleştiri yapmaktan bence vazgeç ... seni biz kpss b grubu forumuna alalım da oradaki arkadaşların beyniyle oynamaya bence devam et! ki onlar da buradaki arkadaşlar gibi buna izin vermiyorlar ...

senin sorunun ne biliyor musun?

kendin lisans mezunusun yaa! yüksek bir kpss puanı aldın yaa! lisans'daki kişiler kıdem olarak eğitim seviyesi olarak (lisans - lisans) seninle aynı seviyedeler. buradaki kişilerde (bende dahil olmak üzere) kıdem olarak, eğitim seviyesi olarak (önlisans-lisans) seninle aynı basamakta değiller değiliz. bu farkı, idare şeklini, yöneticiliğini burada bize gösterme! yarın olurda kazanırsan ve aynı kurumda olursak o zaman bize iletmeye çalış! burada bu forumda bunu yapamazsın. biz hiç birimiz senin sözlerini şu an itibariyle çekmek mecburiyetinde değiliz. bizler şu an senin çalışanların değiliz!

bizler şu an alt kademendeki çalışanlar (mühendis-tekniker-teknisyen) değiliz.

o kuruma girene kadar sen kimsen bende O'yum, buradaki diğer arkadaşlarımda aynı.

birbasi
Aday Memur
28 Mayıs 2021 11:11

bu konuda bize yardımcı olma git kendi bölümünden kendi mühendis arkadaşlarına yardımcı ol ... çünkü önceki mesajlarına ve emir yağdırır gibi olan sözlerin hiç de tersini kanıtlamıyor ...

hanzel, 2 yıl önce
Ben size patronluk taslamaya çalışmıyorum, yardım etmeye çalışıyorum. Sonuçların açıklanmasını herkes bekliyor sizin gibi ama sonuçlar açıklanıncaya kadar beklemekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Kurumu defalarca aramanız bunu değiştirmez onu diyorum sadece.

bosotobus1
Şef
28 Mayıs 2021 14:24

Yukarıdaki hanzel denen şahıs ,yazmayım diyorum ama yine dayanamadım.Sen kötü laf duymaktan zevk alan bir insansın.İstisnasız bütün alımların baslıklarını trollüyorsun.Hanzel denen şahıs belli ki gercek yaşamda çok yalnızsın ve bu yalnızlığını bu forumdaki insanların sana verdiği tepkilerle bir nebze gideriıyorsun.Senin adına üzülüyorum gercekten keşke yardım alabilsen.Burdaki arkadaslarsa bu şahsın yalanlarına inanmayın görmezden gelin sadece söyleiğim sebeplerden kendince diyalog olusturyor.

OkanTCDD
Aday Memur
28 Mayıs 2021 15:22

Selamun Aleyküm...

OkanTCDD
Aday Memur
28 Mayıs 2021 15:23

BOTAŞ çalışanıyım sorularınız varsa yardımcı olurum.

28 Mayıs 2021 15:33

Sonuclar nezaman aciklanacak?

OkanTCDD, 2 yıl önce

OkanTCDD
Aday Memur
28 Mayıs 2021 15:34

Kardeş ben teknikerim nerden bileyim :d
Amigo5657, 2 yıl önce

Sonuclar nezaman aciklanacak?

28 Mayıs 2021 15:35

Canini yerim eyvallah :)

OkanTCDD, 2 yıl önce
Kardeş ben teknikerim nerden bileyim :d

Eyüp sabir
Aday Memur
28 Mayıs 2021 17:33

Hocam maaşı konusunda çok söylentiler var, sen içindesin, bize net bilgiler verirmisin
OkanTCDD, 2 yıl önce

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
28 Mayıs 2021 18:41

Maaşı iyidir kamu işçisi statüsünde olduğu için. Bu kadar bilgi yeterli bence net maaşı atanırsan görürsün zaten
Eyüp sabir, 2 yıl önce
Hocam maaşı konusunda çok söylentiler var, sen içindesin, bize net bilgiler verirmisin

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
28 Mayıs 2021 18:54

Çok isterdim ama mümkün değil

birbasi
Aday Memur
28 Mayıs 2021 19:34

mutemet misin? kimin maaşı ne kadar olacak? neye göre iyi ne ye göre kötü nereden biliyorsun ?

hanzel, 2 yıl önce
Maaşı iyidir kamu işçisi statüsünde olduğu için. Bu kadar bilgi yeterli bence net maaşı atanırsan görürsün zaten
Toplam 658 mesaj
«8910111213141516171819»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi