Editörler : crops35
«101112131415161718192021»

cesxa
Memur
31 Mayıs 2021 22:54

mesela ne öğrenmek istiyorsun ?

insaa, 4 yıl önce

bu kurum hakkındaki bilgiler neden bu kadar çalkantılı, net bir bilgi yok. herkes bişeyler söylüyor ama kimsenin ki de birbiriyle uyuşmuyor. hayırlısı olsun herkes hakkında.

afasgafas
Aday Memur
01 Haziran 2021 01:14

adam akıllı maaş bilgisi yok ne taşra ödemesi ne dil ödemesi ne kemiksiz maaş herkes bir şeyler sallıyor.

cesxa, 4 yıl önce

mesela ne öğrenmek istiyorsun ?

birbasi
Aday Memur
01 Haziran 2021 13:47

teknikerlerde dil ödemesi yok ... hangi dil ödemesinden bahsediyorsun ... ayrıca tekrar diyorum teknikerler kısmen maaş bilgisini öğrendiler bence bu konudaki sıkıntı siz uzman yardımcılarında

afasgafas, 4 yıl önce

adam akıllı maaş bilgisi yok ne taşra ödemesi ne dil ödemesi ne kemiksiz maaş herkes bir şeyler sallıyor.

MühElk
Aday Memur
02 Haziran 2021 16:28

Arkadaşlar var mı bir gelişme?

cucuksogan
Aday Memur
03 Haziran 2021 14:19

Süreç kabak tadı verdi.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
03 Haziran 2021 17:00

Ne kabak tadı vermesi millet 6 ay bekleyenler var. Sen ne sandın kamu kurumuna girmeyi. Kamu kurumlarında bürokrasi süreçleri uzundur. Tek bir patronun yönettiği özel sektöre benzemez, bekliyceksiniz belki temmuzda bile açıklanabilir sonuçlar
cucuksogan, 4 yıl önce

Süreç kabak tadı verdi.

03 Haziran 2021 17:05

Yav hanzel bi sus kardeşim ne boş adamsın ki ya girdiğim bütün konularda varsın hiç mi erinmiyorsun ne kadar boş adamsın sen
hanzel, 4 yıl önce
Ne kabak tadı vermesi millet 6 ay bekleyenler var. Sen ne sandın kamu kurumuna girmeyi. Kamu kurumlarında bürokrasi süreçleri uzundur. Tek bir patronun yönettiği özel sektöre benzemez, bekliyceksiniz belki temmuzda bile açıklanabilir sonuçlar

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
03 Haziran 2021 17:10

Doğruları söylüyorum ben, gerçekler rahatsız eder
Chairmanworld, 4 yıl önce
Yav hanzel bi sus kardeşim ne boş adamsın ki ya girdiğim bütün konularda varsın hiç mi erinmiyorsun ne kadar boş adamsın sen

proaktivite
Aday Memur
03 Haziran 2021 17:13

İçişleri bakanlığında herhalde o brokrasi yok baksana sonuçları açıkladılar biz hala bekliyoruz

cucuksogan
Aday Memur
04 Haziran 2021 08:38

Ben nasıl iletişim kurulacağını bilmeyen sizinle muhatap değilim

hanzel, 4 yıl önce

cucuksogan
Aday Memur
04 Haziran 2021 08:41

Bilemiyorum yönetim onayı diyordu. Başvurularda 15 günde açıklanabileceğine dair bir ibare vardı. Süreç cidden yıpratıcı oldu bizler için umarım artık sağduyulu davranırlar da açıklarlar

proaktivite, 4 yıl önce

İçişleri bakanlığında herhalde o brokrasi yok baksana sonuçları açıkladılar biz hala bekliyoruz

Caqdas06
Aday Memur
04 Haziran 2021 16:52

Kral sana katılıyorum . Bence de bu işi Temmuz a kadar uzatacaklar belli ki . Fakat bürokrasi falan derken GİB Tekniker alımı başvuruları alınırken Botaş ta mülakatlar yapılıyordu . Gib başvuru sonucunu açıkladı üzerine mülakat yaptı onun üzerine de mülakat sonuçlarını açıkladı . Allah herkesin hakkında hayırlsını versin .

hanzel, 4 yıl önce

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
04 Haziran 2021 16:57

Her kurum aynı hızla açıklayacak diye bir kural yok sonuçta. Ama genel olarak uzun sürüyor açıklanması tüm kurumlarda. Yani ÖSYM gibi bize sonuç açıklama tarihi şu tarih olacak dense daha profesyonelce olurdu bu iş
Caqdas06, 4 yıl önce

Kral sana katılıyorum . Bence de bu işi Temmuz a kadar uzatacaklar belli ki . Fakat bürokrasi falan derken GİB Tekniker alımı başvuruları alınırken Botaş ta mülakatlar yapılıyordu . Gib başvuru sonucunu açıkladı üzerine mülakat yaptı onun üzerine de mülakat sonuçlarını açıkladı . Allah herkesin hakkında hayırlsını versin .

crops35
Editor
04 Haziran 2021 17:16

Gib 2 katını çağırdı mülakata, botaş ise 4 katı arada fark var yani tabi bu sonuç açıklamaya engel mi değil.

Caqdas06, 4 yıl önce

06 Haziran 2021 00:48

Pazartesi günü açıklansa keşke de baksak önümüze artık..

Uubay54
Aday Memur
06 Haziran 2021 22:25

Bu böyle her Pazartesi ve cuma günü açıklanır diye bekleriz birde millete reklam yaptık gelen geçen soruyor
Chairmanworld, 4 yıl önce
Pazartesi günü açıklansa keşke de baksak önümüze artık..

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
07 Haziran 2021 08:17

Bu kadar sabırsız olmayın açıklanacak tabiki ama kafanızda bu kadar buyuttugunuze göre sonuç olumsuz gelirse yaşadığınız hayal kırıklığı büyük olur
Uubay54, 4 yıl önce
Bu böyle her Pazartesi ve cuma günü açıklanır diye bekleriz birde millete reklam yaptık gelen geçen soruyor

cucuksogan
Aday Memur
07 Haziran 2021 10:14

Arkadaşlar selamlar. İşe yarar mı bilmiyorum ama ben instagramdan da mesaj attım :)

Uubay54
Aday Memur
07 Haziran 2021 10:37

Hanzo :) hanzo kanserliksin ortam müsait değil
hanzel, 4 yıl önce
Bu kadar sabırsız olmayın açıklanacak tabiki ama kafanızda bu kadar buyuttugunuze göre sonuç olumsuz gelirse yaşadığınız hayal kırıklığı büyük olur

MühElk
Aday Memur
07 Haziran 2021 14:31

Arkadaşlar bugün başka arayan oldu mu? Acaba herkese aynı şeyi mi söylüyorlar? Bakanlıktan onay bekleniyor gibisinden şeyler söylüyorlar. Az kaldı açıklanmasına diyorlar. Gerçi bayramdan önce de öyle söylenmişti
Toplam 667 mesaj
«101112131415161718192021»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi