Editörler : Lanet
«151617181920212223242526»

MühElk
Aday Memur
26 Haziran 2021 20:50

Arkadas 15 Temmuz tatili ayrı bayram tatili ayrı. Biri 1 gün diğeri 9 gün. Yani demek istediğim 9 günlük tatil haftasına denk geliyor neredeyse. Sonuçlar açıklandıktan sonra evrak teslimi için 15 gün süre veriliyor. Diyelim 15 Temmuz da açıklandı. Millet tatil günlerinde o belgeleri temin edip nasıl ulaştırsın BOTAŞ Genel Merkezine?
hanzel, 4 yıl önce
BOTAŞ'ın sitesinde duyurular bölümüne girip bak bakalım geçen sene hangi tarihte açıklanmış? Tatilde açıklanmazmış bak bak ...

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
26 Haziran 2021 20:55

15 Temmuz dedik diye müneccim değiliz yani direkt nokta atışı 15 Temmuz'da açıklanacak diye bi kural yok. Geçen seneki mülakat ve açıklanma tarihleri arasındaki süreye bakarsak bu sene bayramdan sonra açıklanması gerekiyor zaten ama ben kimsenin moralini bozmamak için 15 Temmuz'da açıklanacak dedim senin ortalığı karıştırman sayesinde herkes bayramdan sonraya kalacağını öğrenmiş oldu şimdi mutlu musun?
MühElk, 4 yıl önce
Arkadas 15 Temmuz tatili ayrı bayram tatili ayrı. Biri 1 gün diğeri 9 gün. Yani demek istediğim 9 günlük tatil haftasına denk geliyor neredeyse. Sonuçlar açıklandıktan sonra evrak teslimi için 15 gün süre veriliyor. Diyelim 15 Temmuz da açıklandı. Millet tatil günlerinde o belgeleri temin edip nasıl ulaştırsın BOTAŞ Genel Merkezine?

MühElk
Aday Memur
26 Haziran 2021 20:59

Ben bayramdan sonra filan demedim. Açıklanacaksa ya önümüzdeki hafta içi açıklanır ya da bayramdan sonra dedim. Zaten bu iki ihtimal var başka ihtimal yok. Tüm bunları geçtim seni hakikaten merak ediyorum. Kimsin ne yaparsın nerede çalışıyorsun? Çünkü sen her grup başlığının altına yorum yapıyorsun.
hanzel, 4 yıl önce
15 Temmuz dedik diye müneccim değiliz yani direkt nokta atışı 15 Temmuz'da açıklanacak diye bi kural yok. Geçen seneki mülakat ve açıklanma tarihleri arasındaki süreye bakarsak bu sene bayramdan sonra açıklanması gerekiyor zaten ama ben kimsenin moralini bozmamak için 15 Temmuz'da açıklanacak dedim senin ortalığı karıştırman sayesinde herkes bayramdan sonraya kalacağını öğrenmiş oldu şimdi mutlu musun?

Caqdas06
Aday Memur
27 Haziran 2021 04:26

Sosyal hayatta kimsenin takmadığı oda kendini forumlarda her başlığa yorum yaparak (salça olarak) kendi düşüncelerini söylemek isteyen bencilin biri =)

MühElk, 4 yıl önce
Ben bayramdan sonra filan demedim. Açıklanacaksa ya önümüzdeki hafta içi açıklanır ya da bayramdan sonra dedim. Zaten bu iki ihtimal var başka ihtimal yok. Tüm bunları geçtim seni hakikaten merak ediyorum. Kimsin ne yaparsın nerede çalışıyorsun? Çünkü sen her grup başlığının altına yorum yapıyorsun.
27 Haziran 2021 12:01

+1

Caqdas06, 4 yıl önce

Sosyal hayatta kimsenin takmadığı oda kendini forumlarda her başlığa yorum yaparak (salça olarak) kendi düşüncelerini söylemek isteyen bencilin biri =)

portecine
Aday Memur
27 Haziran 2021 19:57

Aynı dönemde mülakat yapıpta açıklanmayan kaldı mı? GUY ve hazine ve maliye müfettiş yard. mülakatları da açıklandı işçi alımı yapan BOTAŞ hala açıklayamadı. Amcaların dayıların hangisi daha kuvvetli onu mu araştırıyorlar insanların akıllarına bunları sokmamaları gerekirdi.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
27 Haziran 2021 23:36

Açıklanır ya merak etmeyin eli kulağındadır zaten artık. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde kesinlikle açıklanacaktır
portecine, 4 yıl önce

Aynı dönemde mülakat yapıpta açıklanmayan kaldı mı? GUY ve hazine ve maliye müfettiş yard. mülakatları da açıklandı işçi alımı yapan BOTAŞ hala açıklayamadı. Amcaların dayıların hangisi daha kuvvetli onu mu araştırıyorlar insanların akıllarına bunları sokmamaları gerekirdi.

28 Haziran 2021 16:32

merhaba

28 Haziran 2021 16:36

telegram grubuna üye olmak isteyen arkadaşlar özelden msj atsın lütfen

28 Haziran 2021 18:51

Reis sen bana özelden atarmısın linki ben atamıyorum
SÜLEYMAN KAHRAMAN, 4 yıl önce

Mustafakarabultt
Aday Memur
29 Haziran 2021 21:18

Grubun linkini özelden atsana reis.
SÜLEYMAN KAHRAMAN, 4 yıl önce

Uubay54
Aday Memur
30 Haziran 2021 11:01

Hanz Haziran bitti tahmini olarak Haziran'da açıklanır dedik yalancı çıktık :) hanzo gardaşım angarada bi sor soruştur ne oldu bu sonuçlar yoksun ortalıkta :)
hanzel, 4 yıl önce
Açıklanır ya merak etmeyin eli kulağındadır zaten artık. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde kesinlikle açıklanacaktır

crops35
Editor
30 Haziran 2021 15:40

Sayın üyeler bu konuyla ilgili isteklerinizi ilettik ayriyeten WhatsApp ihbar hattını ve sitenin Twitter adresini de kullanabilirsiniz bilginize, iyi paylaşımlar dileriz.

MühElk
Aday Memur
30 Haziran 2021 18:03

Diğer mülakat gruplarının sesini duydunuz ama bir bize ses olamadınız.
crops35, 4 yıl önce

Sayın üyeler bu konuyla ilgili isteklerinizi ilettik ayriyeten WhatsApp ihbar hattını ve sitenin Twitter adresini de kullanabilirsiniz bilginize, iyi paylaşımlar dileriz.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
30 Haziran 2021 18:20

15 Temmuz'a kadar yolu var. Ben panik yapmıyorum. 15'i gecirirlerse ben de sizin gibi panik yapmaya başlarım
Uubay54, 4 yıl önce
Hanz Haziran bitti tahmini olarak Haziran'da açıklanır dedik yalancı çıktık :) hanzo gardaşım angarada bi sor soruştur ne oldu bu sonuçlar yoksun ortalıkta :)
01 Temmuz 2021 09:44

ardahan757575
Aday Memur
01 Temmuz 2021 23:14

Arkadaslar temmuz 15 tayin süreci bitiş tarihi ondan öyle diyor tayin yarın bi ihtimal açıklanır tay

ardahan757575
Aday Memur
01 Temmuz 2021 23:16

İnler yarını bekleyin olmadı haftaya kesin açıklanacak.

03 Temmuz 2021 00:06

Ardahan75 bu kadar kesin konuşma bir bilgi varsa elinde paylaş bizde bilelim

04 Temmuz 2021 10:53

Hanzel kardeş sesin çıkmıyor ne zaman açıklanacak bu sonuçlar

Toplam 723 mesaj
«151617181920212223242526»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi