Editörler : crops35
12345678910111213»

Ulaş Çetin
Aday Memur
26 Şubat 2021 11:00

Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler.

5 adet kendi bölümünden soru derken bu sorular her şey olabiliyor mu ? Yoksa boru taşımacılığı i

ile ilgili olabilecek sorular mı oluyor hidrolik,mukavemet,imalat işlemleri gibi ?

4 yıl boyunca 25e yakın bölüm dersi aldık çünkü çok fazla konu var hepsine de hakim değiliz bir çoğumuz.

Siz girdiğiniz mi bu mülakata ne sordular size fikir almak maksadıyla soruyorum aynı soruları sormayacaklarını düşünerek.

Ulaş Çetin
Aday Memur
26 Şubat 2021 13:13

Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler.5 adet kendi bölümünden soru derken bu sorular her şey olabiliyor mu ? Yoksa boru taşımacılığı i

ile ilgili olabilecek sorular mı oluyor hidrolik,mukavemet,imalat işlemleri gibi ?

4 yıl boyunca 25e yakın bölüm dersi aldık çünkü çok fazla konu var hepsine de hakim değiliz bir çoğumuz.

Siz girdiğiniz mi bu mülakata ne sordular size fikir almak maksadıyla soruyorum aynı soruları sormayacaklarını düşünerek.

yeniüyememur, 3 yıl önce

5 adet kendi mezun olduğunuz bölümden soru

2 adet Botaş hakkında soru (sitedeki haberi bilgiyi boru hattını vb. öğren)

2 adet genel kütür

maaş soranlar için 4500 4650 arası bekar için agi dahil

yeniüyememur
Aday Memur
03 Mart 2021 21:09

Mulakatta bölümunle ilgili herşey ama dip nokta sanmam bolumunle alakali boru hattiyla ilgili konu varsa sorar. Bana göre şeffaf bir kurum birçok kuruma göre mülakata gidince anlayacaksınız. Çalışma ortamı iyi bakim onarım yapıyorsun imalat değil. Tork nedir der mesela açıkla örnek ver . Maaş 4500 4600 arasi ikramiye yok içinde agi dahil bekar için

Ulaş Çetin, 3 yıl önce

Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler.5 adet kendi bölümünden soru derken bu sorular her şey olabiliyor mu ? Yoksa boru taşımacılığı i

08 Mart 2021 21:48

mülakat tarihleri açıklanmadı acaba bilgisi oan var mı ne zaman açıklanır ilanlada bişey de yok

crops35
Editor
08 Mart 2021 23:12

Açıklanmış...

Uubay54
Aday Memur
09 Mart 2021 00:17

Beyler 18 Mart mülakat sabah 8 bu saate girecek olan varsa ve İstanbul veya Kocaeli Sakarya tarafından gelen varsa bana ulaşsın.yolu kirisalim 😁😁😁😁 sabah 8 de mulaakt mi olur .

Mahsun1905
Aday Memur
09 Mart 2021 00:28

17 Mart

Mahsun1905
Aday Memur
09 Mart 2021 00:29

17 Mart'ta Ankara'da 13:00 varmı

arembarem
Aday Memur
09 Mart 2021 01:11

Neden olmasın ölüm mü var ucunda sabah yataktan kalkmak mı zor bu kafayla memurmu olacaksın . Bir önceden gel otelde kal . Hayatın için önemli bir adım bu kusura bakma da fedakarlık yapmadan birşey olmaz az büyük düşünün lafa bak ya sabah 8de mülakat mı olurmuş . Heyy Allahım ya . Oldu devlet herseyi paşamızım rahatına göre ayarlayacak . Ben bu sözü söylemeye utanırım be hacı . Adam gece gündüz sabah akşam Suriye'de idlipte 40dk uyumadan bedenini koyuyor ortaya uyudada 5te ayakta . Sen burda kalkmış 8de mülakat mı olur diyorsun . Birşey kastığım da yok ama harbi ergence bir söz
Uubay54, 3 yıl önce

Beyler 18 Mart mülakat sabah 8 bu saate girecek olan varsa ve İstanbul veya Kocaeli Sakarya tarafından gelen varsa bana ulaşsın.yolu kirisalim 😁😁😁😁 sabah 8 de mulaakt mi olur .

yunusesss
Memur
09 Mart 2021 01:43

ahahah popülizme bak. idlipte uyumuyormuş haha nereye bağladı bak bak.

millette para mı var bir gün önceden gelip otelde kalıcak? sabah 8 de gelin denilmiş gidince göreceksiniz o saatte başlamayacak çoğu insanın öğleden sonraya kalacak. akşam 6 ya kadar uzayacak.

olması gereken herkesi devlet hastanesi sırası bekler gibi 8 de çağırıp bekletmek değil, grup grup çağırmaktır. akşam 5 de sınava girecek adam neden sabah 8 de kapıda olsun ve bunun için 1 gün önceden gelsin?

ulan it gibi davranılmaya o kadar alışmışsınız ki artık insanlık arayanlara bile saldırmaya başlamışsınız. yazık

arembarem, 3 yıl önce
Neden olmasın ölüm mü var ucunda sabah yataktan kalkmak mı zor bu kafayla memurmu olacaksın . Bir önceden gel otelde kal . Hayatın için önemli bir adım bu kusura bakma da fedakarlık yapmadan birşey olmaz az büyük düşünün lafa bak ya sabah 8de mülakat mı olurmuş . Heyy Allahım ya . Oldu devlet herseyi paşamızım rahatına göre ayarlayacak . Ben bu sözü söylemeye utanırım be hacı . Adam gece gündüz sabah akşam Suriye'de idlipte 40dk uyumadan bedenini koyuyor ortaya uyudada 5te ayakta . Sen burda kalkmış 8de mülakat mı olur diyorsun . Birşey kastığım da yok ama harbi ergence bir söz

arembarem
Aday Memur
09 Mart 2021 01:49

Yunuscum sen belliki acemisin yada dik kafalı . 8de çağıran adam maksimum seni 9da mülakata alır bu kurumlar dedenden kalma SGK değil . Ciddi ve vizyonu olan yerler öyle senin gibi haybeye plan yapmazlar düz mantıkta düşünmez . Öyle olsa herkesi sabahın 8inde oraya yığardılar akşam 6ya kadar . Ama beni 13.00da çağırıp diğerini 14.00da çağırıyorsa demekki planlı programlı ki azcık arastırsan forumlarda zaten gayet planlı oldugunu çeşitli platformlarda katılan arkadaşlardan öğrenirdin . Bunun it gibi vs ile alakası da yok . Ben 1 yıldır işsizim 2 çocuğum var ama böyle bir kuruma gideceksem 3ün 5in lafını yapmam borç alırım 100 lira verir otelde kalırım . Küçük hesaplara gerek yok böylesi fedakarlıklar hayatın çeşitli sahalarında yapmak lazım ki hayatın için güzel bir gelecek olan böyle bir yerden yerden bu esirgenmez . Umarım izah edebilmişimdir .
yunusesss, 3 yıl önce

ahahah popülizme bak. idlipte uyumuyormuş haha nereye bağladı bak bak.

millette para mı var bir gün önceden gelip otelde kalıcak? sabah 8 de gelin denilmiş gidince göreceksiniz o saatte başlamayacak çoğu insanın öğleden sonraya kalacak. akşam 6 ya kadar uzayacak.

olması gereken herkesi devlet hastanesi sırası bekler gibi 8 de çağırıp bekletmek değil, grup grup çağırmaktır. akşam 5 de sınava girecek adam neden sabah 8 de kapıda olsun ve bunun için 1 gün önceden gelsin?

ulan it gibi davranılmaya o kadar alışmışsınız ki artık insanlık arayanlara bile saldırmaya başlamışsınız. yazık

yunusesss
Memur
09 Mart 2021 01:57

1-şu ana kadar sorduğum herkesi saat 8 de çağırmışlar bu planlı olmadığını gösterir. ha sizi başka saatte çağırdılarsa yazın öğrenelim

2-bu benim ilk mülakatım değil geçen ay ciddi ve vizyonlı dediğiniz bir devlet kurumunda mülakata girdim akşam 6 da çıktım dediğiniz gibi sistemli bir yapı olmadığını umarım zor yoldan öğrenmek durumunda kalmazsınız.

3-sizde konuyu başka yerlere çekme hastalığı var sanırım. az evvelki entry de idlip falan dediniz şimdi çocuğunuzdan bahsediyorsunuz kişisel hayatınıza giriyorsunuz. sizden iyi politikacı olur. saygılar.

arembarem, 3 yıl önce
Yunuscum sen belliki acemisin yada dik kafalı . 8de çağıran adam maksimum seni 9da mülakata alır bu kurumlar dedenden kalma SGK değil . Ciddi ve vizyonu olan yerler öyle senin gibi haybeye plan yapmazlar düz mantıkta düşünmez . Öyle olsa herkesi sabahın 8inde oraya yığardılar akşam 6ya kadar . Ama beni 13.00da çağırıp diğerini 14.00da çağırıyorsa demekki planlı programlı ki azcık arastırsan forumlarda zaten gayet planlı oldugunu çeşitli platformlarda katılan arkadaşlardan öğrenirdin . Bunun it gibi vs ile alakası da yok . Ben 1 yıldır işsizim 2 çocuğum var ama böyle bir kuruma gideceksem 3ün 5in lafını yapmam borç alırım 100 lira verir otelde kalırım . Küçük hesaplara gerek yok böylesi fedakarlıklar hayatın çeşitli sahalarında yapmak lazım ki hayatın için güzel bir gelecek olan böyle bir yerden yerden bu esirgenmez . Umarım izah edebilmişimdir .

arembarem
Aday Memur
09 Mart 2021 11:06

1 ) BOTAŞ WhatsApp grubu var ve orada herkes 8 değil ayrıca ben saat 13.00de çağrıldım mesela bunu anlatmaya çalışıyorum . Yalnızca siz değilsiniz onu düşünen bunu diyorum. 2) Ben de bundan önceki süreçler bu sürecin de yol göstericisi diyorum dolayısıyla hiç düzensizlik olmamış . 3) Ben de hastalık yok sizin gös ve aklınızda bazı boyutlar var üçüncü bir boyut sokunca size bu hastalık gibi geliyor . İlkinde idlip Suriye örneği o adamların gecesi gündüzü uykusu yok sen burda 8de mülakatmı olur diye ömründe 1 defa erken kalkıp hayatına önemli adım atmayı bile eleştiren onu bile senin keyfine göre dizayn etmesini istediğin bir *"devlet " anlayışın var dedim o arkadaşa. Söyler misiniz devlet dairesi ne ifade ediyor sizler için yatış yerimi herkese rahat ettirme yerimi ? Çocuklarımdan bahsetme sebebim ise 100 lriayı bile, işini garanti edip riske atmamak adına bir gün önceden otele giderek herseyi sıralı düzenli ve önem göstererek hazırlanmaktan aciz olan ve o paranın lafını yaptığınız için örnek verdim 1 yıldır 2 çocukluyum çalışmıyorum ben bile o paranın hesabını asla yapmam demek için söyledim . Dedim ya gözünüzde 2 boyut var üçüncüsü gelince sizde bu hastalık olarak algılanıyor ve baglantı kuramıyorsunuz . Benden siyasetçi olurmu bilmem ama sizden iyi mi iyi muhalif olur . Selametle.
yunusesss, 3 yıl önce

1-şu ana kadar sorduğum herkesi saat 8 de çağırmışlar bu planlı olmadığını gösterir. ha sizi başka saatte çağırdılarsa yazın öğrenelim

2-bu benim ilk mülakatım değil geçen ay ciddi ve vizyonlı dediğiniz bir devlet kurumunda mülakata girdim akşam 6 da çıktım dediğiniz gibi sistemli bir yapı olmadığını umarım zor yoldan öğrenmek durumunda kalmazsınız.

3-sizde konuyu başka yerlere çekme hastalığı var sanırım. az evvelki entry de idlip falan dediniz şimdi çocuğunuzdan bahsediyorsunuz kişisel hayatınıza giriyorsunuz. sizden iyi politikacı olur. saygılar.

eksskartal
Aday Memur
09 Mart 2021 11:43

Arkadaşım gayet güzel açıklamış, ek olarak kişide davranış ve tepkilerin mesleğe uygunluğunu ölçüyorlar.. Görünüş, ifade ve ikna kabiliyeti, iletişim, iş birliği uyum gibi hususlar...
yeniüyememur, 3 yıl önce

5 adet kendi mezun olduğunuz bölümden soru

2 adet Botaş hakkında soru (sitedeki haberi bilgiyi boru hattını vb. öğren)

2 adet genel kütür

maaş soranlar için 4500 4650 arası bekar için agi dahil

gigenc
Aday Memur
09 Mart 2021 11:43

31 Mart?ta sınava girecek olan var mı? Bir de whatsapp grubu oluşturulduysa beni de ekleyebilir misiniz?

Ablead
Aday Memur
09 Mart 2021 13:19

Whatsapp grubu varsa katılmaı isterim mülakat günüm 30 mart 0*** *** ****

İçerik editör tarafından düzenlenmiştir.

Lütfen forum içerisinde kişisel bilgi içeren telefon numarası, e-mail ve benzeri bilgilerimizi güvenliğimiz için paylaşmayalım.

Keyifli paylaşımlar dilerim.

Abdullah060606
Aday Memur
09 Mart 2021 13:43

Arkadaslar botas genel mudurluge bagli unitelerde calisacak olanlar genel mudurlugun icinde bi yerde mi calisiyor yoksa disinda biyerde mi

kreatifbiri
Aday Memur
09 Mart 2021 14:20

Whatsapp grubu varsa beni de dahil edebilir misiniz. Bende 30 Mart saat 13:00' da gireceğim mülakata bu arada.

Makineecci
Aday Memur
09 Mart 2021 17:38

1mart mulakat tarihim ayni gun olanlar i̇leti̇şi̇me geceli̇m

İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.

Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.

Keyifli paylaşımlar dileriz.

09 Mart 2021 18:39

benim mülakat tarihi 7 Nisan daha geç tarihte olan var mı

Toplam 658 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi