Editörler : crops35
«171819202122232425262728»

olumsuz1i
Aday Memur
10 Temmuz 2021 17:54

Ya arkadaşlar bu hanzel denen adam trolün teki. Bu adamın ciddiye alındığı tek başlık burası. Hatta adamın fikrini tahminini falan soruyorsunuz ben de hayretler içerisinde izliyorum. Bu adam her başlıkta var ve işi gücü insanlara rahatsızlık vermek. Ciddiye almayın şu adamı artık. Siz cevap vermeyin o konuşur konuşur susar.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
10 Temmuz 2021 23:33

Benim söylediğim her şey doğru . Ne söyledim de çıkmadı bir tane örnek göster bakalım ama söylediğim her şeyin çıktığına dair sana yüz tane örnek gösteririm
olumsuz1i, 3 yıl önce
Ya arkadaşlar bu hanzel denen adam trolün teki. Bu adamın ciddiye alındığı tek başlık burası. Hatta adamın fikrini tahminini falan soruyorsunuz ben de hayretler içerisinde izliyorum. Bu adam her başlıkta var ve işi gücü insanlara rahatsızlık vermek. Ciddiye almayın şu adamı artık. Siz cevap vermeyin o konuşur konuşur susar.

MühElk
Aday Memur
11 Temmuz 2021 20:17

Arkadaş sen milletle dalga mı geçiyorsun? Ramazan Bayramı öncesi bayram hemen sonrası demiştin açıklanmadı. Sonra 15 temmuz dedin şimdi de 15 ağustos diyorsun. Ayıp ya milleti yanıltmakla umutlandırmakla beklentiye sokmakla eline ne geçiyor. Bilmiyorsan bilmiyorum de. Gerçekten de ayıp bu yaptığın.
hanzel, 3 yıl önce
Zaten açıklanma tarihi aşağı yukarı 15 Ağustos olacak gibi :)

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
11 Temmuz 2021 20:36

Ben nereden bilebilirim ne zaman açıklanacağını :) Hiç kimse bilemez bunu sadece tahmin yürütebiliriz önceki yıllarla kıyaslayıp
MühElk, 3 yıl önce
Arkadaş sen milletle dalga mı geçiyorsun? Ramazan Bayramı öncesi bayram hemen sonrası demiştin açıklanmadı. Sonra 15 temmuz dedin şimdi de 15 ağustos diyorsun. Ayıp ya milleti yanıltmakla umutlandırmakla beklentiye sokmakla eline ne geçiyor. Bilmiyorsan bilmiyorum de. Gerçekten de ayıp bu yaptığın.

MühElk
Aday Memur
11 Temmuz 2021 21:09

Geçen yıllardan tahmin yürütüp 15 temmuz demiştin. Şimdi 15 ağustos diyorsun. Biliryorsan biliyorum de insanlarla alay etme
hanzel, 3 yıl önce
Ben nereden bilebilirim ne zaman açıklanacağını :) Hiç kimse bilemez bunu sadece tahmin yürütebiliriz önceki yıllarla kıyaslayıp

Eyüp sabir
Aday Memur
13 Temmuz 2021 00:20

Benimde kaynak sağlam ya bayramdan önce ya hemen sonra

Uubay54
Aday Memur
13 Temmuz 2021 13:04

Eyüp ben haziran ayı gelmeden 1 ay falan varken öylesine haziran ayında açıklanır dedim :) yok Aga bu kurum neyi bekliyor olsada olmasada bir sonuç çıksa yolumuza baksak dükkan açıçam bekliyorum olursa boşuna açmış olucam bu şekildede bekle bekle insan bunalıyor.
Eyüp sabir, 3 yıl önce
Benimde kaynak sağlam ya bayramdan önce ya hemen sonra

Eyüp sabir
Aday Memur
13 Temmuz 2021 13:56

Sabır abi başka ihtimal yok bir önceki merkezi alımda bile bazı kurumlar ise baslatmamis daha, zor olan kısmı atlattık bu 20 günlük sureyide atlatırız inşaallah, ramazan orucu misali ezanın okunmasına son 5 dk var ve vakit geçmiyor.Az daha sabir :)
Uubay54, 3 yıl önce
Eyüp ben haziran ayı gelmeden 1 ay falan varken öylesine haziran ayında açıklanır dedim :) yok Aga bu kurum neyi bekliyor olsada olmasada bir sonuç çıksa yolumuza baksak dükkan açıçam bekliyorum olursa boşuna açmış olucam bu şekildede bekle bekle insan bunalıyor.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
13 Temmuz 2021 13:56

Sen bence dükkanını aç bu kadar beklemen hataydı. Kazanırsan kapatırsın yine dükkanı

Uubay54, 3 yıl önce

Uubay54
Aday Memur
13 Temmuz 2021 13:59

Açta dükkana en az 20. 30 bin para harçıçam sonra BOTAŞ çıkarsa boşa gidecek Aga bende kararsuz kaldım hanzoya güvendik :) 15 temmuz diyırdu zaten agustps 20 dibe kadar açmam lazım vergi ssk indirimim var
hanzel, 3 yıl önce

Sen bence dükkanını aç bu kadar beklemen hataydı. Kazanırsan kapatırsın yine dükkanı

portecine
Aday Memur
13 Temmuz 2021 22:55

mülakatı çok iyi geçen arkadaşlar arkanızda sağlam referansınız yoksa heveslenmeyelim boşuna sadece sonuçların açıklanmasının süresi uzamadı liyakatında süresi uzadı buradan bir cacık çıkmaz ben boşverdim çoktan tadı çok kaçtı.

14 Temmuz 2021 21:05

15 temmuz diyip durdunuz gorecez simdi

15 Temmuz 2021 00:42

Eylül gibi aciklanir büyük ihtimalle

Eyüp sabir
Aday Memur
15 Temmuz 2021 10:14

Obs değişmis hadi hayırlısı

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
15 Temmuz 2021 10:33

Evet hayırlısıyla 15 Eylül'e hiçbir şey kalmadı
Eyüp sabir, 3 yıl önce
Obs değişmis hadi hayırlısı

portecine
Aday Memur
15 Temmuz 2021 12:59

yav hanzel ne adamsın bende komik bulmaya başladım yalan yok :D

hanzel, 3 yıl önce
15 Temmuz 2021 13:23

Beyler görenler var açıklanacak bugün veya yarın millet hep baktı ben göremedim
15 Temmuz 2021 13:47

Nasil bakmislar hicam

Chairmanworld, 3 yıl önce
Beyler görenler var açıklanacak bugün veya yarın millet hep baktı ben göremedim

Uubay54
Aday Memur
15 Temmuz 2021 13:48

Hanz kaynanan varmı ellerinden öperim bu seferde millete 15 temmuz dedik gelen geçen kaynana kayınpeder coluk çoçuk ne oldu diye soruyor : )
hanzel, 3 yıl önce

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
15 Temmuz 2021 13:55

Aday bilgi sisteminde başvurunuz değerlendirilme aşamasındadır yazıyor. Bakanlar nasıl bakmış

Uubay54, 3 yıl önce
Hanz kaynanan varmı ellerinden öperim bu seferde millete 15 temmuz dedik gelen geçen kaynana kayınpeder coluk çoçuk ne oldu diye soruyor : )
Toplam 667 mesaj
«171819202122232425262728»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi