Editörler : Lanet
«192021222324252627282930»

Fakerwhatwasthat
Aday Memur
18 Temmuz 2021 05:11

Amigo5657 görmedim sadece duydum o yüzden sordum

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
18 Temmuz 2021 07:29

Forum iyice çöplüğe döndü. Kimseye olumlu veya olumsuz bir mesaj gelemez. Herkes sonucuna kendisi girip bakacak siteden
Fakerwhatwasthat, 4 yıl önce

Bazılarına olumsuz mesaj gelmiş doğru mu?

portecine
Aday Memur
18 Temmuz 2021 15:52

oha hanzen bile bunu yazdıysa durum feciii..

hanzel, 4 yıl önce
Forum iyice çöplüğe döndü. Kimseye olumlu veya olumsuz bir mesaj gelemez. Herkes sonucuna kendisi girip bakacak siteden
18 Temmuz 2021 18:41

Hiçbir yerde görmedi, uyduruyor. Zarf atıyor bakalim birine geldi mi diye, birisi evet yazarsa sevinecek. Küçük işlerin adamısınız

afasgafas
Aday Memur
18 Temmuz 2021 22:08

uzman yardımcısı net kemiksiz maaşını blen yazabilir mi ya da özelden bakın 2 kurum arasında kaldım

Fakerwhatwasthat
Aday Memur
18 Temmuz 2021 23:54

İlk önce okuduğunu anla sonra benim sorularıma cevap ver mahlukat sinirlendirme beni gece gece

makmuhh, 4 yıl önce

Hiçbir yerde görmedi, uyduruyor. Zarf atıyor bakalim birine geldi mi diye, birisi evet yazarsa sevinecek. Küçük işlerin adamısınız

19 Temmuz 2021 15:41

Hani aciklanacakti birader neden insanlara umut satiyosunuz yakismiyo size

Alikomm, 4 yıl önce

Bayram öncesi açıklanacak kesinlikle az daha bekleyin

HIOAgri
Aday Memur
19 Temmuz 2021 16:36

Arkadaşlar, az önce bir arkadaşım aradı. BOTAŞ'ın Personel Tayinleri belli olmuş bugün.

İlk atamaya esas olan bizlerin sonucunun, açıklanması yakın görünüyor.

Tahmin yürüyüyorum, tayin sonrası açık kalan kadrolarına, yeni gelen personeli Görevlendirme ile gönderme durumları olabilir.

Belki bundan dolayı ilk atamaları beklettiler...

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
19 Temmuz 2021 16:58

Az kaldı 15 Eylül'e biraz sabredin çok sabırsızsınız

HIOAgri, 4 yıl önce

Arkadaşlar, az önce bir arkadaşım aradı. BOTAŞ'ın Personel Tayinleri belli olmuş bugün.

Tahmin yürüyüyorum, tayin sonrası açık kalan kadrolarına, yeni gelen personeli Görevlendirme ile gönderme durumları olabilir.

q4n1k4
Aday Memur
19 Temmuz 2021 17:56

neredeyse 4 ay olacak, bilemiyorum. Bu süreç için kimisi bayram öncesi dedi, kimisi de en kısa sürede diyor. Bilemiyorum, ne zaman açıklanır nasıl olur artık hiçbir fikrim kalmadı.

HIOAgri, 4 yıl önce

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
19 Temmuz 2021 18:01

Ramazan bayramına kadar kesin açıklanacak diyorlardı :D

q4n1k4, 4 yıl önce

neredeyse 4 ay olacak, bilemiyorum. Bu süreç için kimisi bayram öncesi dedi, kimisi de en kısa sürede diyor. Bilemiyorum, ne zaman açıklanır nasıl olur artık hiçbir fikrim kalmadı.

Fakerwhatwasthat
Aday Memur
19 Temmuz 2021 21:55

Hanzel ilk başta mayıs dedin sonra 15 temmuz dedin şimdi 15 eylül diyorsun o kadar çok boş atıyorsun ki sana artık tahammül edemiyorum yeter yazma kendi fikirlerini kendine sakla

arembarem
Aday Memur
19 Temmuz 2021 22:29

Çok beddua alıyorsun özellikle benden . Tekrar diyorum sana milletler böyle dalga geçiyorsun kıs kıs gülüyorsun ya , Allah seni daha beter hale soksun . Daha kötü beddualar alıyorsun. Hayatın bir saniyede alt üst olabilir çekil git buralardan biz seni bilmiyoruz tanımıyoruz çok da önemli birisi değilsin ama Allah seni görüyor bunca gariban dört gözle bekleyen tüm hayatını bu işe bağlamış garibanlar evli çocuklular varken senin yanına bırakmaz bunu Allah inşallah da en ksıa zamanda çıkartır amin bu mübarek arefe günü
hanzel, 4 yıl önce

Ramazan bayramına kadar kesin açıklanacak diyorlardı :D

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
20 Temmuz 2021 10:01

Ee ne alaka? Sonuçları ben mi açıklıyorum da saldırılarını bana yönlendirmişsin. Saldırman gereken kişi ben değilim bilgin olsun
arembarem, 4 yıl önce
Çok beddua alıyorsun özellikle benden . Tekrar diyorum sana milletler böyle dalga geçiyorsun kıs kıs gülüyorsun ya , Allah seni daha beter hale soksun . Daha kötü beddualar alıyorsun. Hayatın bir saniyede alt üst olabilir çekil git buralardan biz seni bilmiyoruz tanımıyoruz çok da önemli birisi değilsin ama Allah seni görüyor bunca gariban dört gözle bekleyen tüm hayatını bu işe bağlamış garibanlar evli çocuklular varken senin yanına bırakmaz bunu Allah inşallah da en ksıa zamanda çıkartır amin bu mübarek arefe günü

arembarem
Aday Memur
20 Temmuz 2021 13:49

Evet senin de dalga geçmen gereken gülüp eylenmen gereken kendini tatmin etmen gereken yer burası değil bilgin olsun . Hayatımda 3 kişiye beddua ettim sen 4 oldun . Ama çok kalpten ettim .
hanzel, 4 yıl önce
Ee ne alaka? Sonuçları ben mi açıklıyorum da saldırılarını bana yönlendirmişsin. Saldırman gereken kişi ben değilim bilgin olsun

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
20 Temmuz 2021 15:31

Ne var yani 15 Eylül'e kadar beklesen? Bekleyemem diyorsan ara Botaş'ı söyle ben beklemiycem sonuçlarımı derhal açıklayın yoksa size çok pis beddua ederim de

arembarem, 4 yıl önce
Evet senin de dalga geçmen gereken gülüp eylenmen gereken kendini tatmin etmen gereken yer burası değil bilgin olsun . Hayatımda 3 kişiye beddua ettim sen 4 oldun . Ama çok kalpten ettim .

arembarem
Aday Memur
20 Temmuz 2021 17:10

Hanzen hala Dalga geçiyorsun rabbim iki yakanı bir araya getirmesin . Aynı beddduayu eden arkadaşlsr bu yorumu begenecektir .
hanzel, 4 yıl önce

Ne var yani 15 Eylül'e kadar beklesen? Bekleyemem diyorsan ara Botaş'ı söyle ben beklemiycem sonuçlarımı derhal açıklayın yoksa size çok pis beddua ederim de

20 Temmuz 2021 21:56

Tahmin duyum felan var mi nereye gidiyo bu surec sistemide kapattilar ama aciklamiyolar biri bisey desin

birbasi
Aday Memur
21 Temmuz 2021 01:24

hanzel burada senin bir çok söylediğine karşı cevap yazdım ama bu söylediğin konusunda seni alkışlıyorum :)

hanzel, 4 yıl önce

22 Temmuz 2021 22:25

Gerçekten yorucu ve sinir bozmaya başladı bu sonuçların açıklanması nereye kadar gidecek bu şekilde

Toplam 781 mesaj
«192021222324252627282930»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi