Editörler : Lanet
«212223242526272829303132»

cucuksogan
Aday Memur
29 Temmuz 2021 08:59

Al benden de o kadar kardeşim. Aynı durumdayız. Torpille kazanana da kazandırana da hakkımı helal etmiyorum. Yedikleri yedirdikleri tüm maaşları haram zıkkım olsun inşallah. Elbet çıkar bir yerden.

tungalp, 4 yıl önce

Arkadaşlar merhaba.

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.Ben kazanamadım yedek listeye bile giremedim ceyhan bölgesine 32 aday içinden 8 kişi alınacaktı.8 asil hadi 4 de yedek diyelim giremedik.

Mülakatta bütün soruları bildim bütün şartları yerine getirdim ama olmadı. Kazanan arkadaşlar

torpilsiz siyasetten adam bulamadan kazanabilen oldu mu ?

Arkeogolist
Aday Memur
29 Temmuz 2021 09:15

Viranşehir asıl 1 geldi

Arkeogolist
Aday Memur
29 Temmuz 2021 09:21

Gerçi görev yapılacak yer sonuç ilan sayfasında yazmıyor ama tercihim Şanlıurfa/Viranşehir idi orada mi göreve başlanılacak konu ile ilgili bilgisi olan varmı

Eyüp sabir
Aday Memur
29 Temmuz 2021 09:55

Alımlarda Şanlıurfa Viranşehir yoktu ki kardeşim
Arkeogolist, 4 yıl önce
Gerçi görev yapılacak yer sonuç ilan sayfasında yazmıyor ama tercihim Şanlıurfa/Viranşehir idi orada mi göreve başlanılacak konu ile ilgili bilgisi olan varmı

Eyüp sabir
Aday Memur
29 Temmuz 2021 09:57

Ben kardeşim
tungalp, 4 yıl önce

Arkadaşlar merhaba.

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.Ben kazanamadım yedek listeye bile giremedim ceyhan bölgesine 32 aday içinden 8 kişi alınacaktı.8 asil hadi 4 de yedek diyelim giremedik.

Mülakatta bütün soruları bildim bütün şartları yerine getirdim ama olmadı. Kazanan arkadaşlar

torpilsiz siyasetten adam bulamadan kazanabilen oldu mu ?

tungalp
Aday Memur
29 Temmuz 2021 10:43

NAsıl becerdin kardeşim ? Tebrik ederim

Arkeogolist
Aday Memur
29 Temmuz 2021 10:56

Vardı kardeşim
Eyüp sabir, 4 yıl önce
Alımlarda Şanlıurfa Viranşehir yoktu ki kardeşim

Arkeogolist
Aday Memur
29 Temmuz 2021 13:08

Kimsenin emeğine çamur atmayın Kazanamadiniz diye alının teriyle kazanmış kişilerin emeğini hiçe sayamazsınız. Öncelikle kazanamamış nedenini kendinizde aramanızı tavsiye ederim. Mülakatta bütün soruları bilmek ile kazanılmıyor. İngilizce akıcı konuşabilme kabiliyetin, özel sektör deneyimin, ilgili alanda yüksek lisans yapmış olman...vs bunlar karar belirleyici kriterler. Ben listede 12 kişi arasından 8. Sıradaydim asıl 1. Olarak seçildim ve kazanmam da bahsettiğim kriterlerler sayesinde oldu
cucuksogan, 4 yıl önce

Al benden de o kadar kardeşim. Aynı durumdayız. Torpille kazanana da kazandırana da hakkımı helal etmiyorum. Yedikleri yedirdikleri tüm maaşları haram zıkkım olsun inşallah. Elbet çıkar bir yerden.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
29 Temmuz 2021 13:43

Botaş zaten yakında özelleşme potansiyeli çok yüksek bir kurum. Yerleşemeyen arkadaşların çok bi kaybı olacağını sanmıyorum açıkçası

portecine
Aday Memur
29 Temmuz 2021 14:00

2009 dan beri bu tipler bu kuruluşu bir özelleştiremedi gitti arkadaş

hanzel, 4 yıl önce

Botaş zaten yakında özelleşme potansiyeli çok yüksek bir kurum. Yerleşemeyen arkadaşların çok bi kaybı olacağını sanmıyorum açıkçası

tungalp
Aday Memur
29 Temmuz 2021 14:22

Kardeş kimseye çamur attığımız yok. Kimseye beddua falan da etmedim. Yalnız bahsettiğin kriterler lisans mezunları için geçerli .ben teknisyenliğe başvuru yaptım. Bizim için de belirleyici olan bütün kriterlere sahibim. Mülakatım da iyi geçti. Ama kısmet değilmiş. Kazanan arkadaşlara tekrar tebrikler.

Arkeogolist, 4 yıl önce
Kimsenin emeğine çamur atmayın Kazanamadiniz diye alının teriyle kazanmış kişilerin emeğini hiçe sayamazsınız. Öncelikle kazanamamış nedenini kendinizde aramanızı tavsiye ederim. Mülakatta bütün soruları bilmek ile kazanılmıyor. İngilizce akıcı konuşabilme kabiliyetin, özel sektör deneyimin, ilgili alanda yüksek lisans yapmış olman...vs bunlar karar belirleyici kriterler. Ben listede 12 kişi arasından 8. Sıradaydim asıl 1. Olarak seçildim ve kazanmam da bahsettiğim kriterlerler sayesinde oldu

surveyingengineer
Aday Memur
29 Temmuz 2021 15:12

Kardeşim, hayırlı olsun. Mülakata 8.sıradan katılıp asil listede yer bulan bir kişinin olaylara bu pencereden bakması doğal.1. sıradan girip elenen grupta olsaydın bakış açın 180 derece farklılık gösterirdi. Kpss den yüksek puanlar almak azımsanacak bir başarı değil. Yeri geliyor, birkaç netle, virgüllerle istediği yere yerleşemeyen insanlar oluyor. 1.ile 8. arasında ciddi puan farkı olacağını düşünüyorum. Yani kaba tabirle senin yatarak veya özelde çalışarak geçirdiğin zamanı bu adam kurslara para vererek, soru bankası ve denemeler çözerek geçirmiş. Gecesini gündüzüne katarak 1 sene emek veren insanın çabası, 10 dakikalık mülakat ile yok olup gidiyor. Elbette Kpss tek başına yeterli değil de mesleki sorulara cevap vermenin değerini akıcı İngilizcenin gerisinde görmen de kabul edilebilir gibi değil. Kaldı ki hangi akıcı İngilizceden bahsediyorsun? Kurum mülakatlarında kalıp 3-5 İngilizce soru vardır Buna uygun cevaplar ezberlenir. Soruyu soran komisyon üyeleri bile kalıbın dışına çıkmıyor, soruyu doğru mu sordum diye bakışıp duruyorlardı. Oraya akıcı İngilizce konuşan bir üye koyulsun ve bir iki tane kontra soruya muhatap ol, bakayım nereye gidecek akıcı İngilzcen? Son olarak özelde edinilen tecrübe, başvurduğun kurumun yaptığı işlerle, kullandığı yazılımlara paralellik gösteriyorsa avantaj sahibi olabilirsin, aksi takdirde onun da bir önemi yok

Arkeogolist, 4 yıl önce

cucuksogan
Aday Memur
29 Temmuz 2021 15:28

Torpille giren yazdım oraya dikkat edersen. Girmediysen ne ala ama girdiysen ne düşündüğümü önceki yazımdan iyi biliyorsun. Kesinlikle haram zıkkım olsun diyorum. Arkasındayım.

Bir nitelikli de sensin sanki. Ben de tüm soruları doğru cevapladım. İngilizce de iyi geçti ama olmadı.

Yerimde olsan ne düşünürdün?

Arkeogolist, 4 yıl önce

Smayyy.38
Aday Memur
29 Temmuz 2021 15:44

Merhaba simdi bu alacagimiz saglik raporunda belirtilen ibareyi hekime ayriyeten belirtecekmiyiz . Turkiyenin her yerinde her iklim kosulunda calisir ibaresini kastediyorum.

olumsuz1i
Aday Memur
29 Temmuz 2021 15:46

Raporda bu ibarenin yer almasını istiyorum diye belirtin.
Smayyy.38, 4 yıl önce

Merhaba simdi bu alacagimiz saglik raporunda belirtilen ibareyi hekime ayriyeten belirtecekmiyiz . Turkiyenin her yerinde her iklim kosulunda calisir ibaresini kastediyorum.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
29 Temmuz 2021 15:58

Bu şekilde 2-3 kişinin insafına bırakılan seçimlerde hiçbir şeyin garantisi yoktur ne yazık ki. Adamlar sizi kaşınıza, gözünüze bakarak bile seçmiş olabilir

cucuksogan, 4 yıl önce

Torpille giren yazdım oraya dikkat edersen. Girmediysen ne ala ama girdiysen ne düşündüğümü önceki yazımdan iyi biliyorsun. Kesinlikle haram zıkkım olsun diyorum. Arkasındayım.

Bir nitelikli de sensin sanki. Ben de tüm soruları doğru cevapladım. İngilizce de iyi geçti ama olmadı.

Yerimde olsan ne düşünürdün?

29 Temmuz 2021 17:32

Arkadaşlar yedek 7.sıradyım sizce umut var mı?

arembarem
Aday Memur
30 Temmuz 2021 01:26

Kazanan arkadaşlarla aramızda grubumuz vardır bekleriz

Hasan5656
Aday Memur
30 Temmuz 2021 03:45

İyi günler arkadaşlar Kazananları tebrik ederimhayırlara vesile olsun inşallah arkadaşlar benim bir sorum var yardımcı olurmusunuz lütfen 14. Asil olarak kazandım ama yerim neresi bilmiyorum mardin şırnak maraş antep ve urfa tercihlerim vardı nerden öğrenebilirim

proaktivite
Aday Memur
30 Temmuz 2021 21:55

İSG branşından kazanan arkadaşlar bana ulaşabilir mi ?

Toplam 781 mesaj
«212223242526272829303132»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi