Editörler : Lanet
12345678910111213»

f.cn
Aday Memur
09 Mart 2021 21:36

İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.

Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.

Keyifli paylaşımlar dileriz.

eksskartal
Aday Memur
10 Mart 2021 10:56

Genel Müdürlüğe bağlı ünite, Genel müdürlükte X Daire Başkanlığından birinde çalışacak
Abdullah060606, 4 yıl önce
Arkadaslar botas genel mudurluge bagli unitelerde calisacak olanlar genel mudurlugun icinde bi yerde mi calisiyor yoksa disinda biyerde mi

Abdullah060606
Aday Memur
10 Mart 2021 11:00

Tesekkur ederim ben teknisyen olarak basvurdum teknisyen ne is yapiyor genel mudurlukte
eksskartal, 4 yıl önce
Genel Müdürlüğe bağlı ünite, Genel müdürlükte X Daire Başkanlığından birinde çalışacak

AliAsaff
Aday Memur
10 Mart 2021 14:23

Benim de 29 mart saat 8 de.. Herkese başarılar dilerim..

AliAsaff
Aday Memur
10 Mart 2021 14:28

Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.

Mahsun1905
Aday Memur
10 Mart 2021 18:09

Sen kur kardeşim benmde elektrik elektronik teknisyeni
AliAsaff, 4 yıl önce

Makineecci
Aday Memur
11 Mart 2021 15:00

makine teknisyenliği 1 nisan mülakatım var mülakatta neler sorarlar vs bilgi alışverşinde bulunalım

11 Mart 2021 21:14

botaş sistemde sunum falan istiyo acaba yardımcı olacsk biri var mı acaba sunumuyüklemek zorundamıyı

Smayyy.38
Aday Memur
13 Mart 2021 13:08

sunumda ne yapmamız isteniyor bilen varmı

arembarem
Aday Memur
13 Mart 2021 22:47

AliAsaff, 4 yıl önce

MUSTAFA MESUT
Aday Memur
14 Mart 2021 13:11

14 Mart 2021 17:24

SUNUMU sordum tekniker-teknisyenlerin doldurmasına gerek yokmuş

Suleymanyalcin47
Aday Memur
16 Mart 2021 22:03

Arkadaşlar benimkide 23 Mart saat 8

Abdullah060606
Aday Memur
17 Mart 2021 08:37

Arkadaslar cevaplayacak birisi yok mu teknisyen genel mudurlukte ne iş yapiyor

Ablead
Aday Memur
17 Mart 2021 09:41

Arkadaşlar ayrıca şöyle bir not düşeyim, makineci çalışma yeri ankara olan adaylar için konuşacağım; çalışma şartları şöyle söylendi bana; inşaat ve kamulaştırma dairesi başkanlığı olarak Türkiye'nin dört bir yanında boru hattı döşemek için sürekli il il gezeceğimizi ve kesinlikle Ankara'da çalışmayacağımızı, 1.5-2 yılda bir projeler nerede başlarsa sürekli şehir şehir gezmekten bahsedildi, ayrıca şuan mühendislik tamamlama niyetinde olanlarda var ise kesinlikle 10 yıl bir fiil teknik personel olarak çalışmayi kabul edecekleri yani mühendislik diplomasını aldıktan sonra mühendis olarak devam edeyim diyorsanız unutun öyle birşey yok , bizzat mülakatta sordum ve böyle söylendi. Bunları göz önünde bulundurun derim arkadaşlar sonra hayal kırıklığına uğramayin.

Arkadaslar cevaplayacak birisi yok mu teknisyen genel mudurlukte ne iş yapiyor

Abdullah060606
Aday Memur
17 Mart 2021 10:00

Benim branş elektrik onlarda mi goreve gidiyor surekli cevapladigin icin cok tesekkur ederim
Ablead, 4 yıl önce

Arkadaşlar ayrıca şöyle bir not düşeyim, makineci çalışma yeri ankara olan adaylar için konuşacağım; çalışma şartları şöyle söylendi bana; inşaat ve kamulaştırma dairesi başkanlığı olarak Türkiye'nin dört bir yanında boru hattı döşemek için sürekli il il gezeceğimizi ve kesinlikle Ankara'da çalışmayacağımızı, 1.5-2 yılda bir projeler nerede başlarsa sürekli şehir şehir gezmekten bahsedildi, ayrıca şuan mühendislik tamamlama niyetinde olanlarda var ise kesinlikle 10 yıl bir fiil teknik personel olarak çalışmayi kabul edecekleri yani mühendislik diplomasını aldıktan sonra mühendis olarak devam edeyim diyorsanız unutun öyle birşey yok , bizzat mülakatta sordum ve böyle söylendi. Bunları göz önünde bulundurun derim arkadaşlar sonra hayal kırıklığına uğramayin.

Ablead
Aday Memur
17 Mart 2021 10:06

Teknikerde olsak ilci kategorisinde çalıçacağız aynı şekilde evet elektrikcilerde göreve gidecek

Benim branş elektrik onlarda mi goreve gidiyor surekli cevapladigin icin cok tesekkur ederim

Abdullah060606
Aday Memur
17 Mart 2021 10:09

Sizin calisacak yerde genel mudurluge bagli uniteler mi yaziyor
Ablead, 4 yıl önce

Teknikerde olsak ilci kategorisinde çalıçacağız aynı şekilde evet elektrikcilerde göreve gidecek

Ablead
Aday Memur
17 Mart 2021 10:39

Evet aynen öyle

Sizin calisacak yerde genel mudurluge bagli uniteler mi yaziyor

Abdullah060606
Aday Memur
17 Mart 2021 10:54

Ben mi goremedim bilmiyorum ama genel mudurluk dedigi yerde makine bransini gormedim boru hatlari tasima dedigi yerde 9 kisilik kadro olan yere mi basvurdunuz
Ablead, 4 yıl önce

Evet aynen öyle

Toplam 722 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi